תפוזים שטניים (ומוכרים!) על השטיח

YossihNew

Well-known member
הגענו אל הסינמטק.

ורועי אמר לי- יוסי, אני חושב שנדפקנו. נדפקנו כי לא יהיו השחקנים. רק נראה את הפרקים.

אבל! הסדרה השתלטה לי על החיים. וזאת מדוע? כי אני ראיתי, נשבע לכם שראיתי, את אורי ורד עולה לאוטובוס אחריי! לא לאוטובוס שלי, לזה שבא לתחנה אחרי האוטובוס שלי. ועוד עם גיטרה?! אז אני אמרתי לעצמי- משהו יקרה פה. אני לא בנץ שהוזה את פולי בכל מקום. אני שפוי...

ואז נכנסנו לאולם.

וזה קרה.

הגיעו ארבעה- דרור ויידמן היוצר, יניב לוי (או קוליש), טל פרלמן (הלא היא אלה בל), ו... כן, אורי!

ישבו קצת מאחורינו. צדקתי בהערכה, אבל לא היה אפשר להצטלם. חוץ מזה שיניב זיהה שנפגשנו בהצגה.

אז ראינו את פרקים 5+6. אני אנסה בלי ספוילרים, אבל...

א) סוזנה פפיאן מושלמת! הדמות של גילי אולי לא האימא של בנץ בכל זאת. אבל היא דמות מושלמת.

ב) בפרקים יקרו דברים מאוד חשובים. נגלה למשל מי אלו היצורים המוזרים. וגם נתקדם מאוד בעלילת הנבואה.

ג) רפרנסים, רפרנסים בכל מקום. זיהיתי כמה.

האורות נדלקו, השחקנים עלו לבמה...

שרון טייכר היה שם...

ונועה. נועה אסטנג'לוב.

מושלמת ומדהימה.

צרחתי על רועי- אתה רואה מה אני רואה על הבמה?! אתה רואה?!

לפני הכל, אורי שר את "שיר לנטע" (לא הזה על נטע רוט, הזה שכתב על נטע באולפן שלי בנץ) בלייב, ויש לי את זה באינסטגרם.

היה פאנל קצר, לא הצלחתי לשאול (רציתי לשאול את נועה איך הרגיש לכתוב פרק...) אבל יניב ניסה להיות קוליש ולשוטט באולם עם מיקרופון כדי לשאול שאלות.

מה שחשוב זה שאת נושא הג'לי הכחול המוזר שמופיע בכל מקום נגלה בפרק 14 בערך.

דרור מקווה לעוד הרבה עונות (אבל יש להם עונה רביעית מובטחת, לא? ולחם שום, אני רוצה את זה!)

כולם רצו להיות תומי... שכולנו אוהבים אותו.

ומסתבר שאין האולפן שלי בנץ, למרות שטייכר הגיע לאולפן וגילה שאין צלמים. השאר לא באו כי אמרו להם שזה בפתח תקווה. העיר המומצאת השנייה.

ואז הלכנו לתור העמוס לצילומים. פטור מתור הציל אותנו.

נועה ראתה אותי. היא חיבקה אותי, כשאני כולי מיוזע (בסדר, היא חיבקה גם את רועי. אבל אותי קודם!!!!!!!!!!!!!!). הודתה על האהבה, וכשאמרתי לה שהיא הכי אהובה עליי, היא שאלה מה צריך לקרות כדי שזה לא יהיה נכון. אמרתי לה שאין דבר כזה.

נועה אסטנג'לוב 3.jpg

הלכתי לאורי. שמכיר אותי! למה?! למה?! ואת השם המלא! המלא שלי, לא "יוסי", נועה קראה לי יוסי, אורי אמר "יוסי חייט, טוב לפגוש אותך!". למה?!

אורי ורד.jpg

אחר כך יניב אמר שפשוט אני בא ופוגש אותם אז בגלל זה... עדיין הזוי לי.

יניב לוי 2.jpg

ואז לטייכר. שזכר אותנו. אבל בתכל'ס הוא לא זכר, כי אין לו זיכרון. הוא לא זוכר. אתם מבינים שהוא לא זוכר כלום? שום דבר!

שרון טייכר 2.jpg

לשאלתכם לגבי טל- היא הלכה. ליתר דיוק, כנראה פוטרה בפרק הזמן בין לבין.

יצאנו, רועי הלך (מיהר לאוטובוס).

אני איבדתי רב-קו (וזה יהיה מצחיק בהתחשב בפרק, כן?). נשארתי שם לחפש, בין היתר המקום התרוקן ממעריצים והשחקנים עזבו ואמרו לי שלום.

אגב, דן מסר, כן כן, דן מסר הבמאי, החמיא לי כי ראה פוסטים שלי בקבוצה על בנץ בפייסבוק. אבל הוא נתן לי קרדיט שלא מגיע לי, אמר שזיהיתי שלאימא של בנץ קוראים דארמה ע"ש הדר תדמור ז"ל. אמרתי לו שזה לא נכון, זיהיתי דברים אחרים, אבל מישהו אחר עלה על זה. אני עדיין רוצה קרדיט על הפרק של מועדון ארוחת הבוקר.

ונועה אמרה לי שלום. צחקתי איתה על מה שאמרה לי אחרי משמר הגבול. אתם זוכרים- שמירי וצליל לא אותו הדבר... שאלה אותי- נו? אמרתי לה "אני מסכים לכל מה שאת אומרת".

אז... נועה אוהבת אותי.

ואחלה פרקים.

אבל נועה חיבקה אותי.

שיט, אני צריך להציל את החולצה שלי מהכביסה!​

שיר m

Well-known member
רגע רגע לפני הכל אני בשוק שפגשת את רועי! הוא רץ עד אליך!

נועה אכן מושלמת.

זהו יוסי הלך עליך, אתה שם דבר בקרב שחקני ישראל.

צר לי על הרב קו.

YossihNew

Well-known member
רגע רגע לפני הכל אני בשוק שפגשת את רועי! הוא רץ עד אליך!
אה, גם אותו את זוכרת. מעניין אם הוא יגיב. או שישמע שגנבתי לו את המדור. למה את לא באה יותר, אגב?

נועה אכן מושלמת.
היא חיבקה אותי.

היא.

חיבקה.

אותי.

דיברנו.

היא מתה עליי.

עמית לא היה, את מבינה?

זהו יוסי הלך עליך, אתה שם דבר בקרב שחקני ישראל.

לא מאיימים על בריסטה עם אספרסו, כפי שאמרה פעם המנהלת.

את יכולה להסביר לי איך מישהו ש*לא* פגשתי, ועוד חשוב מאוד, כן? לא תגידי דאלי, אופיר, אורי ורד, טיקטוקר ידוע, יוצר תוכן- מכיר אותי?!

אבל מה זה משנה, אני אצחק על זה מול אחי...

צר לי על הרב קו.
ביום ראשון את תביני איך אפשר להשיג אותו בחזרה, כשתצפי בפרק (המדהים).

(אם זה רק היה עובד ככה)

שיר m

Well-known member
למה את לא באה יותר, אגב?
לא יודעת, מרגישה זקנה ליד כל הצעירים|טמבל|

היא מתה עליי.

עמית לא היה, את מבינה?
מבינה מבינה|טמבל|

את יכולה להסביר לי איך מישהו ש*לא* פגשתי, ועוד חשוב מאוד, כן? לא תגידי דאלי, אופיר, אורי ורד, טיקטוקר ידוע, יוצר תוכן- מכיר אותי?!
אולי כי שחקנים מדברים עליך!

ביום ראשון את תביני איך אפשר להשיג אותו בחזרה, כשתצפי בפרק (המדהים).
כולי ציפייה.

YossihNew

Well-known member
אולי כי שחקנים מדברים עליך!
מעניין מה הם אומרים. תמיד רציתי לדעת...

מבינה מבינה|טמבל|
רועי הבטיח לצלם אם היא תנשק אותי. היא חיבקה אותי והוא לא צילם.

לא יודעת, מרגישה זקנה ליד כל הצעירים|טמבל|
ואני מה? חשבתי שיהיו קצת יותר מבוגרים, הופתעתי שהיו בעיקר ילדים ומשפחות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה