תפוזים עושים (פרה) היסטוריה על השטיח!

YossihNew

Well-known member
כן, אני מנסה לחשב עם כמה אני הצטלמתי השבוע (ואם נספור משני עד שני- היד עוד נטויה, חכו).

אבל מיהרנו לסינמטק לפרמיירה של צייר המערות, הסדרה הכי (פרה) היסטורית שיש!

במזג אוויר נחמד כל כך, יוהו התפלל לגשם בסדרה, הוא פשוט לא שם לב לאיפה הוא מכוון את הכוחות שלו.

לצערי, רועי חושב שלהגיע ב-16:30 זה הכי טוב וככה הוא פספס כמה תמונות שנאלצנו להשלים אחרי.

אז השתעממתי חצי שעה, נכנסתי לשירותים וכשיצאתי מצאתי את הבחור הכי חשוב, פותחים בצורה הכי משמעותית את הפרמיירה!

איתי טרחנוב.jpg

אז לאט לאט אנשים התחילו להגיע. ואז ראיתי את אוליביה, שתשחק את פו, האחות של איתי בסדרה. ומיד המצאנו יחד את הסלפי.

אוליביה נוימן.jpg

קצת לאחר מכן, חיכיתי וחיכיתי, ואז באופן פלאי הגיע בחור חלומייייייייי, שבטח בעבר הדליק המון גחלת.

1767295089011.png

ואז הגיע לא אחר מהיוצר של הסדרה! ואולי לא קראתי לו עם, אבל יש בסדרה המון מהיהודים באים.

אסף בייזר.jpg

ואז הגיעו שניים חמודים. כמובן, ראשון, ראש השבט, האיש שהצליח לצוד את כל החיות וכמובן לפרוס את כולן לנתחי ואגיו טובים.

יניב סוויסה 3.jpg

אבל, כידוע לכם, הוא לא סתם פורס נתחים. הוא מביא אותם לבת שלו. שתלעעעעעעעעעעעעעס אותם.

אביטל סוויסה 2.jpg

לפתע ראיתי מישהי. נזכרתי שהצטלמתי איתה לפני הקורונה, ופאף! עברו כמעט שש שנים. פאף!

יעל לבנטל 2.jpg

ואז רועי בא סופסוף! כן! ואז ניסינו להשלים לו את התמונות...

20260101_163304.jpg

20260101_164139.jpg

20260101_163359.jpg

YossihNew

Well-known member
20260101_163818(0).jpg

20260101_163442(0).jpg

לאחר ההשלמות, התפננו להצטלם עם תגל, שתשחק דמות קורעת ומצחיקה. האמת שאני חושב שהיא (תגל)ית. לא, אני באמת מתכוון, היא אדירה.

תגל אליהו.jpg

ואז... הו... אז... אז... הרי בשביל זה הגענו, לא?

נועה אסטנג'לוב 4.jpg

מה? מי חסר? על מי אתם מדברים? בסדר, בסדר, רועי התעצבן, אבל זה לא באמת בגלל זה, פשוט יש לי בעיות תיוג עם נועה ובגלל זה שלחתי לרועי שיתייג אותנו בנפרד.

20260101_163614.jpg

סליחה, באמת, היה משהו שרציתי לדבר עם נועה (ואף דיברנו!) אבל זה אחר כך.

בכל אופן, הגיע הזוג המלכותי. והזוג המלכותי שמר על פאסון, למרות שהיא פלטה "בסדר, יוסי". אנחנו מעכשיו בפמליה. כי שלוש זה מספר נורא מגעיל, אבל ארבעה זה יפה.

20260101_163638.jpg

מיד לאחר מכן, רציתי להצטלם עם עמית. אבל עמית, נאמן לאשתו לעתיד, הציע שרק איתה. זאת לא פעם ראשונה ששחקן רוצה שנעשה את זה מול אשתו, אני חושב שמעכשיו אפשר להגיד שאנחנו משפחה אחת גדולה ומאושרת. זה מה שצריך... לא?

20260101_163726.jpg

אז תוך כדי אכלנו קצת בורקסים, ראינו את כולם מתראיינים (חפשו אותנו בגיא פינס!) ואמרתי לנועה שהתמכרתי לחזי. ואז הגיעה האמא הגאה לשבט. פרמיירה שלישית!

עלמה זק 3.jpg

חיכינו בסבלנות עד שמצאנו בדיוק עם מי להצטלם. ואני רק שאלה... נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני להפוך להיות איש מערות, ועוד לא לספר לחברה שלך מהכדורעף על זה?

אסף בלניקוב.jpg

וכמובן שאז הגיע קצת באיחור הגאון שהכי חיכיתי להצטלם איתו. השלמתי סדרה איתו לאחרונה.

מעיין בלום.jpg

YossihNew

Well-known member
לאחר מכן תפסנו מישהו שבדיוק סיים להתראיין אצל גיא פינס על שיר הפסטיגל שלו. ולפחות עכשיו יש לנו עם דוד של אמה/סבא של נועה/אחד החקיינים הכי טובים בארץ תמונה ראויה לשמה. הקודמת לא הייתה טובה.

רועי בר נתן 2.jpg

כיוון שאז סיימנו עם כולם, ניגשנו שוב לנטע. ושאלתי אותה- תגידי... לא התבלבלתי, את זיהית אותי, כן? והתשובה הייתה: כן, יוסי. יוסי חייט. שיר, את תאהבי את הדמות הזאת. מאוד.

נטע רוט 2.jpg

אז ירדנו לאולם (מקומות מסומנים מה?!), אסף בייזר ומשה מלכה הכותב דיברו וחפרו על הסדרה, וראינו שני פרקים. היה מצחיק בטירוף. אחר כך אורן שקדי (שנקין) דיבר והציג את הקאסט, ורועי נאלץ לברוח לו במהירות לתפוס אוטובוס (ולהיעלם מחיינו שוב?).

אבל אז ירדתי. שאלתי את נועה (אחרי מחמאות, כמובן), שני דברים:

1) מה חשבת על המכתב שלי? (מרגש, אחד הדברים הכי מרגשים שכתבו לי) למרות שהיא קיבלה ציור של עצמה לפרמיירה אז... פאק. אבל החמאתי לה על ההקראה.

2) למה אני לא מצליח לתייג אותך? (היא הייתה בהלם והופתעה. לפחות הסתכלה לי אחר כך במלא סטוריז, גם מאתמול. אישה טובה.)

ואז הצטלמתי עם יובל (כדי להשלים קצת). אני קצת עצוב, בגלל משולש האהבה. לא, לא בגלל נועה. בגלל שזה אומר שאני צריך לבחור בין ידידה (נטע) לחברה (נעה ריי)! הרי הוא יהיה מכונאי רכב אצל הסדרתיים, מה שמוזר, כי הוא נופל במיונים לאופנועים, ואיך מגמת מכונאות רכב אם לא בן ולא מיקה שם?! אה?!

יובל הראל.jpg

ואז שאלתי את נטע שני דברים:

1) ככה את בטוחה שנועם קליינשטיין מדברת?! ממש לא.

2) למה את מכירה אותי? (כי אתה תמיד בא).

נו טוב. נצטרך לעכל את זה...

ואת זה שהשחקנית של פו עוקבת אחריי עכשיו! מה זה?! עוד פעם אני צובר מוניטין! לעזאזל!​

שיר m

Well-known member
טוב יוסי הצחקת ממש:-D

ואיזה תמונות מעולות! כאלה יפים כולכם!

ואיזה כיף שמזהים! יוסי עכשיו המצב הוא שמי שלא הצטלם איתך לא קיים|טמבל|

YossihNew

Well-known member
טוב יוסי הצחקת ממש:-D

ואיזה תמונות מעולות! כאלה יפים כולכם!

ואיזה כיף שמזהים! יוסי עכשיו המצב הוא שמי שלא הצטלם איתך לא קיים|טמבל|
למה לא קיים? קיים!

רק התיוג של נועה.

אבל היא הסתכלה!

וגם תגל הסתכלה, באמת, יש לה כישרון.

ורועי בר נתן.

YossihNew

Well-known member
עכשיו תשמעי, נוצרה בעיה. אנחנו לא יכולנו לעשות (פרה) היסטוריה, כי פרה היסטוריה זה לפני האדם הקדמון, רק מלפני האדם! טיפש שכמוני.

למעלה