תפוזים יקרים

פליקס

New member
תפוזים יקרים

לכל מנהלי הפורומים וכו´ וכו´ תלונה: הפרסומת של סלקום מוציאה מהדעת!!!!! אני יכולה לסדר לי פס קול של "קו לו לו לו לו" אם רציתי. הפרסומת מהווה מפגע רעש לגולשים כמוני, שבסך הכל נכנסו לאתר שלכם. אולי למי שנכנס לצ´אטים זה לא מפריע, אבל למי שנכנס, כמו במקרה שלי, לחפש מידע חשוב ברחבי הרשת, זה בהחלט זוועה. צריך להוציא פרסומותך כאלה אל מחוץ לחוק! אבל זה לא מה שאני מבקשת מכם. אולי אתם תוכלו: א) להעיף אותה ב) לסדר איכשהוא שיהיה אפשר לנטרל את הצלילים המבחילים שהיא משמיעה ג) לבקש ממי שזה לא יהיה שמנהל את האתר כולו, לא להסכים למפגעים כאלה בעתיד. הגולש אולי לא תמיד צודק, אבל הוא תמיד הגולש... פליקס

תגובה שניה בתוך כמה שעות...

כמה אנשים עוד צריכים להתלונן לפני שיעשו משהו בעניין?

NoyNoy

New member
מצטרפת לתלונה

אני הקלטתי לתומי שירים מהמחשב למיני דיסק, ועכשיו לתמיד יהיה לי באמצע השיר של REM את הקולולו הניאנדרטל הזה של סלקום.

עד כמה שאני מכירה מינידיסקים

את יכולה למחוק את השיר שבו יש את ההפרעה ולהקליט מחדש ואפילו לשים אותו באותו סדר מקורי של השירים בדיסק. למרות שזה לא פותר את בעית הקולולולו המפגר הזה של סלקום, מה הם חשבו לעצמם? שלא נכבה את הרמקולים? גועל נפש של פרסום.

פרסומות הן חלק הכרחי מהגלישה

באינטרנט, שכן פעמים רבות הן מאפשרות שירותים הניתנים בחינם. יחד עם זאת, נוכח התלונות, נבדוק אפשרות של הסרת הסאונד מהפרסומת המדוברת.

למעלה