שבת שלום לכולכם ידידי היקרים../images/Emo106.gif../images/Emo16.gif
אני חיבת לשתף אותכם בגלוים שגיליתי.אמש חזרתי מחופשה בבית מלון בטברי-ה ביחד עם בן-זוגי!. וכשנכנסתי לביתי צלצול בטלפון:ועל הקו בן דודי שלא הייתי בקשר איתו מעל 20 שנה,בנו שצפה בפורום זה,גילה פרטים שתואמים למשפחת אביו ושתף בזה את אביו,אביו גלש בפורום זה וגילה שאכן הנתונים מתאימים למשפחתו, הוא השיג דרך 144 את הטלפון שלי ויצר איתי קשר,שוחחנו רבות בכלל וגם על השורשים המשפחתיים,אביו היה דודי(אח אמי)ובניגוד לאמי ,אביו שתף אותו ,ובן דודי שיתף אותי בכל הפרטים שידע על קורות סבינו וסבתנו המשותפים,וידע אותי שקיימים ברשותו תמונות שלהם,וכן סיפר שהם ברחו לרוסיה ,ושם מצאו מקלט בתוך חדר בבית קברות,והתפרנסו ממלאכת הקודש של קבורת המתים,יחד איתם ברח גם בנם מנחם מענדל,לימים חלתה סבתי בטיפוס עקב התנאים הסניטריים הגרועים,ושבוע לאחמ"כ חלה גם סבי, סבתי נפטרה בכ"ג אדר,וסבי בו" סיוון ולא ידוע באיזה שנה ,בנם מ"מ קבר שבוע אחר שבוע את שני הוריו,ומיד ברח שבור ורצוץ לפרטיזנים, ועלה לארץ כפליט ,ובזה נסגר מבחינתי המעגל המשפחתי החשוב,סבי בנימין בייניש הסניס(האוזנר)הי"ד וסבתי ליבע(לבית שטורמלאופר)הי"ד מהעיירה דינוב,(דינייב) אני ממש מודה מקרב לב לחברי הפורום שנעזרתי בהם מאוד,ובמיוחד לבן דודי היקר חנן הסניס ובניו שנהניתי מאוד משיחתנו המענינת, עכשיו אבקש פרטים על סבי וסבתי מצד אבי,סבי:ירוחם פישל וקסמן הי:ד, וסבתי :שיינדל וקסמן ובנם בן ציון וקסמן מהעיירה ברסטיצ'קה(בפולנית ברסטיצ'קו) Beresteczko בנם (אבי)התגורר בחיפה ושמו היה ר' שלמה זליג וקסמן,אדם צנוע ומיוחד שקרא בתורה משך עשרות שנים,בבתי הכנסת בעיר התחתית של חיפה,(קרית אליהו ,ואליעזר) שבת שלום וכל טוב,