תעשית השקר

ALIsuperstar

New member
מצד אחד את צודקת שזה קיטור

אבל מצד שני, היית יכולה להיות נחמדה יותר...
כי גם פמיניסטיות מקטרות על דברים מהסוג הזה, אז גם לשוביניסטים מותר...
חוץ מזה, הנושא שלו לגיטימי גם היום. כי חולצות בטן, עקבים וחוטיני נחשבים לרמה נמוכה אצל נשים חזקות מהסוג הפמיניסטי.

אני נחמדה לנחמדים.....

לאור כל התגובות שלו בשרשור לנשים , הוא לא היה נחמד במיוחד ולא זכור לי שהערת לו.
גם הנושא שלי לגיטימי, והנושא שלי שנשים וגברים שווים וכל אחד מתהדר בסגנונו.
ועקבים חולצות בטן וכולי לא נחשבים לרמה נמוכה אצל נשים אלא אם המשתמשות בהן נראות גרוטסקיות.
זה נכון גם לגברים שמתלבשים בגופיות בנעלי שפיץ וכולי, ונראים רע, אלו שנראים טוב יכולים להתהדר בהם בכייף.
אנחנו שווים.

Berethor

New member
חוץ ממטרוסקסואלים, גברים לעולם לא "משקיעים" במראה כמו אישה

אולי המראה של גברים הוא לא מאה אחוז טבעי, אבל הוא הרבה יותר קרוב למראה הטבעי מאשר מראה של נשים. בנוסף לכך הרבה מהדברים שFrankBlack ציין, הם הרבה יותר מלאכותיים מאשר לבוש או גילוח, דברים כגון איפור, צבעים בשיער ופושאפ, יכולים ליצור מראה מאוד לא אמיתי, ומאוד רחוק מיופי טבעי.

קרא שנית בבקשה

ראשית גברים כן משקיעים והם לא חייבים להיות מטרוסקסואליים, רק סתם אסתטיים ומודעים להופעה.
דבר שני, הם משקיעים בדברים אחרים, מה לעשות אנחנו שווים אך לא דומים.
ודבר אחרון, אנחנו חיים בעולם מתקדם, אז מנצלים מה שהוא מעניק לנו, מאיפור וצבע ועד אייפון ומכוניות, קידמה ידידי קידמה וכולם מנצלים אותה, כל אחד בדרכו בטעמו ולמטרותיו.

Berethor

New member
לדעתי את מתפזרת יותר מדי בנושא הזה, איך אייפון קשור לסוגיה?

הנושא הוא מראה מלאכותי ושקרי בקרב נשים, אייפון או מכונית לא תורמים ולא גורעים מאומה מהמראה של הגבר, אפילו גולדיגריות מודעות לכך. עם כל הכבוד "לקידמה" עדיין אין דרך גנטית לשנות את רוב הדברים הפיזיים אצל אנשים, אפילו ניתוחים פלסטיים הם לא מראה טבעי, ועל אחת כמה וכמה שדברים כמו איפור, מחטבים וצבע לשיער הם שקריים, לא סתם יש ביטוי שנקרא שחורדינית, מי שצובעת או מחמצנת שיער לבלונד לעולם לא תהיה בלונדינית אמיתית, והמינימום כנות מצידה יהיה להודות בכל הדברים המלאכותיים שיש במראה שלה בפני מי שהיא יוצאת איתו למטרה רצינית, והוא כבר יחליט אם זה מפריע לו או לא, ועד כמה זה מפריע לו, אם זה מפריע לו.

http://he.wiktionary.org/wiki/שחורדינית

אני תמיד מהמתפזרות.......

אמרתי שלכל מין יש את הדברים שקרובים יותר לליבו.
לנשים בגדים איפור וכולי, לגברים גדג'טים וכולי.
הקשר היה שהכל יחד איפור ואייפון הם דברים מודרניים שאנחנו צורכים,אז עידן המערות נגמר בכל התחומים, ויחד איתו המראה הטיבעי....
גם גברים לא נראים היום כאנשי המערות, והמראה הטבעי שלהם נגמר גם הוא, רק שלנו הנשים יש יותר אפשרויות ואנחנו מנצלות אותן.

Berethor

New member
גם לנשים יש גאדג'טים, אבל גאדג'טים לא יוצרים אשליות במראה

עכשיו את מנסה להציג איפור בתור תחביב ולא בתור חלק מהדברים שהרבה נשים משתמשות בהם כדי לתת לעצמן מראה לא אמיתי ולא טבעי. אם לאישה יש אייפוד ביד, זה לא משנה שום דבר במראה שלה, אבל אם יש עליה איפור, מחטבים או שיער צבוע, זה כן משנה דברים במראה שלה, ונותן לה מראה מלאכותי ומזויף, וככל שאישה משתמשים ביותר דברים שיוצרים אצלה חזות לא טבעית כך זה גם יותר שקרי. המראה הטבעי לא נגמר, עם המראה הטבעי נולדים, ומתחת לשכבות האיפור, בדרך כלל יש את המראה הטבעי, לטוב ולרע, עד שהגבר לא רואה את המראה האמיתי של האישה בלי כל העזרים והזיופים, הוא לא יודע איך היא נראת באמת, וככל שהמראה של האישה שונה יותר מהמראה טבעי והאמיתי שלה, כך הוא גם יותר מלאכותי ושקרי. לא סתם יש נשים אשר מאוד תלויות במראה המלאכותי שלהן שפוחדות מה יקרה אם הגבר יגלה איך הן נראות באמת, וזה משהו שקל מאוד לגלות אם הגבר יושן אצל האישה למשל, ואם הגבר מתעורר בבוקר ונבהל מהמראה האמיתי של האישה, אז א' הם לא מתאימים, וב' האישה אשמה בזה שהיא הוליכה שולל במכוון או בעקיפין את הגבר, אם הגבר יכעס עליה אחרי שיגלה את האמת, הצדק הוא בצד של הגבר בנושא.

דידי 9

New member
רק בדבר 1 צדקת-

חולצות בטן זה לא דבר רע, אם הן על הגוף הפרופורציונלי לזה.

שאר מה שכתבת-פמיניסטי עצבני ומעיד עלייך משהו.....
המילה "שיוויון" בהקשר הזה, גורמת לי אשכרה חלחלה.....

את צריכה לציין "שלדעתך" צדקתי רק בדבר 1.
אז לפי המשפט הזה את מתנשאת ושחצנית.
מה פמניסטי במה שכתבתי כנראה לא אבין לעולם, מה לעשות, אבל נראה שגם את לא כל כך מבינה מה אמרת.
ולגבי שוויון וחלחלה, נו לא נורא תתחלחלי קצת , נראה מה יקרה לך מזה ואולי נחליט שזה דוקא לטובה.

ALIsuperstar

New member
כשיש לי בעיה אני תמיד מציין אותה

אישה גבר או חיה, זה כלל לא משנה לי.

ALIsuperstar

New member
חחחח חיזוקית של דידי

מקווה שהתרופה תיכנס לסל התרופות, כי היא עוזרת :)

דידי 9

New member
אבל אמרת

כבר שזה עוזר, אבל אמרת. אני לא מבינה, אמרת!
אתה עובד עלי עלי, עלי עלי?

Berethor

New member
דווקא פיתוח גוף, כמו גם שמירה על משקל זה דבר שהוא מספיק טבעי

"מחטבים" זה שקרי, בעוד שמי שמקבל/ת גוף אתלטי יותר בעזרת פעילות גופנית זה לא שקרי, וזה גם דבר שהוא בריא ברוב המקרים, כל עוד זה ללא סטרואידים. נכון שזה דורש השקעה לא מעטה בספורט, אבל אין בכלל מה להשוואת את זה "לבגדים לוחצים" או "לצבעים על הפנים", מדובר בשינויים פיזיים אמיתיים וטבעיים ולא "בכאילו".

xvxxvx

New member
צודק!

בן זונה מי שהמציא את הטייץ!
ואת הג'ינס הצמוד!

FrankBlack

New member
אתה שוגה

הטייץ והג'ינס הצמוד דווקא חושפים את האמת. אין בהם שומדבר מלאכותי. כנ"ל חולצות בטן.

למעלה