תעשית השקר

Berethor

New member
לא לגמרי, תלוי עד כמה האיפור הוא כבד, ואיזה סוג של איפור זה

בדרך כלל אתה עדיין רואה את הפנים של האישה או לפחות חלק מהפנים שלה, תצורה הכללית לפחות, זה לא שהאיפור לגמרי משנה את המראה הטבעי והאמיתי שלה, בעזרת איפור אפשר ליצור מראה יותר טוב או יותר רע, בתעשיית הסרטים למשל, אפשר בעזרת איפור לגרום למישהי או מישהו למראה מפלצתי, כמו בוידאו ששמתי כאן לדוגמא. אז כן איפור זה כמעט כמו מסכה אבל לא מאה אחוז כמו מסכה, אם עדיין רואים חלק מהפנים האמיתיות, עם מסכה מוחלטת או קסדה מלאה בכלל לא רואים את הפנים, זה ההבדל. כמובן שלא כולן נראות כמו בר רפאלי, פשוט בר רפאלי היא דוגמא למישהי שנראת טוב גם בלי איפור, למרות שהיא משתמשת גם באיפור לא מעט. הנקודה היא על כך שמי שנראת מספיק טוב בלי איפור זה הכי שווה. יש לציין שאני לא מסכים איתך על כך שאיפור שנשים משתמשות בו מכער אותן, נהפוכו האיפור הוא במטרה לשפר את המראה, אפילו של נשים שנראות מספיק טוב גם בלי איפור, כמו במקרה של דוגמניות, הבעיה עם איפור היא לא שזה נראה לא טוב אלא שזה לא המראה הטבעי והאמיתי, וכמובן שגם העובדה שזה ידוע שללכת הרבה עם איפור יכול להיות גם מזיק לבריאות, ואם מדובר באישה שאכפת לי ממנה, אני לא יאהב את העובדה שהיא מזיקה לעצמה, אחרי הכל יש גם דרכים טבעיות יותר להראות יותר טוב, בדרך כלל, או פשוט שתקבל את עצמה כמו שהיא, לטוב ולרע, ושתמצא גם בן זוג שמקבל אותה כמו שהיא, או לפחות שלא תשקר עליו שהמראה שיש לה הוא טבעי.

דידי 9

New member
בטח ספנדל חבר של

ניטשה :) במירמור על נשים.....
אז מה אם הוא כתב את זה?!

יש לי קצת *מידי פעם* שיער צבוע....
אני קצת *מידי פעם* מתאפרת.
אני קצת *מידי פעם* עם עקב, נמוך.
אני קצת *מידי פעם* חוטאת בהיותי אישה.......

קרא לי שקרנית, בלפנית, בוגדת באמת........קרא לי מה שבא לך.
זו אני, זה מה יש...

*אגב בפעם הבאה הפורום מחליף את שמו ל"בכיינות גברים", שלא תטעה בהקלדה*

Berethor

New member
נשים אוהבות להגזים ולהיות היסטריות, בכוונה הן הולכות לקיצון

האמת היא שגם בדברים מלאכותיים יש רמות חומרה שונות, וכן הדברים שציינתה הם בין הדברים הכי לא טבעיים שיש, גם הסרת שיער זה אומנם לא טבעי אבל להסיר שיער זה על עיקרון דומה של להסתפר, בעוד שאיפור זה חומרים סינטטים שהם אפילו לא חלק מהגוף של האישה, על כן המראה הוא יותר שקרי.

סליחה על ההצפה, לא באשמתי.

זה נתקע על עמוד שליחת ההודעה ואז החליט לחסום אותי על הצפה

בקיצור, אני לא מגזימה,היסטרית ואני בטח לא מבינה על ומה למה לטעון שאני קיצונית.
זה מה שאני חושבת סה"כ אם ללכת לפי מה שנכתב פה, אז גם הסרת שיער היא מצג שקרי בעיניי, זה הכל.
גם מקלחת.
אבל וואלה על הסרת שיער ומקלחת אני לא מוותרת, תקפצו לי!

Berethor

New member
אבל למה את צריכה בכלל להסיר שיער בגיל אפס? איך הוא צומח לך?

ממתי לתינוקות יש שיער גוף? אני סבור שיש לך עוד שנים רבות עד שהשיער יתחיל לצמוח לך, לא חבל על המאמצים שלך? טוב אז לפחות תהיי עקבית, אם כל כך חשוב לך להסיר שיער גוף, אז אל תשכחי אף מקום, אחרת זה שקר על גבי שקר, ולגבי מקלחת אל תדאגי, יש בפורום הזה גברים טובים שיעזרו לך להתקלח, שהרי ברור שמישהי בגילך לא מסוגלת לעשות את זה לבד.

חחחחחחחח איזו שטות והבל הבלים.

תגיד לי יקירי הנכבד, אתה מתגלח?
למה?
אתה לובש חליפה לארועים חשובים ?
למה?
אתה שם דאודורנט ואפטרשייב?
למה?
אתה מפתח את הגוף?
למה?
אתה אוהב רכב ברמה ?
למה?
אגיד לך למה, כי אתה שקרן וצבוע ואתה מנסה ליצור מצג שוא שלך ושל מה שאתה חושב שהיא אישיותך.
אתה כמובן סתם שובניסט שמקטר על נשים אבל עושה בדיוקקקקק אותו דבר בגירסה הגברית.
אז טול קורה מבין עיינך ולך תחפש נושא אחר לתיסכולים שלך.

למעלה