תעשית השקר

דידי 9

New member
אני מתערבת עם שניכם

שאם אתםם שותים כל אחד בקבוק וויסקי שלם, אני נראית בעיניכם סביל!

מתערבת

זיקן, שאלה....
אם אני אומרת שאתם שני חארות-זו קללה? מותר לי או לא?*אתה בעיקר*

Kaya123

New member
סליחה על ההתפרצות

אבל למה גברים מתגלחים או קוצצים ציפורניים? בשביל למצוא חן בעיני הנשים ?

Berethor

New member
כמובן איזה עוד סיבה יש לגבר כדי להתגלח? חוץ מהאישה או העבודה

להיות עם זקן זה הכי נוח וטבעי. עם ציפורניים זה קצת שונה כי אחרי אורך מסויים הן יכולות לפריע לתפקוד, אבל רוב הדברים שצויינו כאן הם ניטו בשביל מראה ולא בשביל נוחות, וזה כלל ידוע בטבע שהסיבה העיקרית שמישהו "מתייפייף" זה בשביל המין השני, ורק במקום השני זה בשביל החברה, ואולי בשלישי בשביל עצמך, עובדה אם אישה תהיה לבדה במשך כמה זמן סביר להניח שהיא לא תעשה את רוב הדברים שקשורים "בטיפוח", חוץ מאלו שיש להם גם סיבות בריאותיות ולא רק בשביל הלוק, אבל רוב הדברים שקשורים במראה שנשים עושות הן לא בשביל סיבות בריאותיות, למעשה רוב הדברים האלו אפילו מזיקים לבריאות, לדוגמא איפור, צביעת שיער, נעלי עקב, לבוש לוחץ, חזיה ועוד. אתן באמת חושבות שאנחנו קונים את זה שזה בשביל עצמכן? זה אולי לא בשביל כל הגברים, אבל זה כן בשביל גברים שאתן רוצות בהם.

זיקן

New member
מנהל
יש עוד סיבה.

רצוי לגלח את הביצים אחרת הפרטנרית תרגיש כמו לאכול מנגו רק בלי הטעם.
אתה לא יכול לבקש מהפרטנרית שתגלח ואילו אתה לא.
האמור לעיל הוא בתנאי שגם אתה אוהב נקי ומגולח ולא כמו ג'ונגל סבוך.

Berethor

New member
אני מאמין שהדיון כאן היה על גילוח בפנים ולא על גילוח באשכים

למרות שזה לא צויין בצורה ברורה מספיק מצידה. חוץ מזה מה שאמרה הוא הגיוני בסך הכל, אבל יש לך כמה חוסר דיוקים, זה אומנם לא הוגן מצד הגבר לבקש האישה לגלח מבלי שהוא מגלח, אבל זה עדיין לא מפריע לגברים רבים לעשות את זה, זה ידוע שיש סטנדרט כפול בנושא של הסרת שיער, שהוא לטובת גברים, אתה באמת לא מכיר גברים שבעצמם שעירים אבל דורשים מהאישה להסיר שיער? אותו עיקרון שקיים בנוגע לשאר הגוף, רלוונטי גם לאיזור המפשעה. בנוסף ההסתייגות שלך לא הייתה מספקת, בתנאי שאני אוהב "נקי" ומגולח, ובתנאי ששנינו אוהבים מין אוראלי, אתה מודע לכך שלא כולם בקטע הזה? מה שכן אני מסכים איתך שעבור מין אוראלי עדיף שלא יהיה שם שיער, וכמובן גם שהאיזור שם יהיה כמה שיותר נקי, למרות שמבחינה טבעית זה איזור שלא ידוע בניקיון הרב שלו, אבל הניקיון לא קשור לשיער אלא לרחצה ולמצב בריאותי.

Berethor

New member
"Make Up Is Evil"

"A Forgotten Trope nowadays, but one that lasted for many centuries: wearing any form of "paint" on your face is a sign of evil, particularly dishonesty, more to be expected of the Deadly Decadent Court or Vice City than any more wholesome place."

"Historically, also, many forms of make-up have been hazardous — such as lead-based or arsenic based ones — so a woman who used them might sacrifice her health or even life, not to mention her looks in the long term, for a brief attractive appearance. So even if she wasn't thought of as evil, it was taken for granted that she was vain and foolish."

"May overlap with Beauty Equals Goodness and Evil Makes You Ugly: only evil people would need to paint, since good ones are naturally beautiful."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MakeUpIsEvil[/URL]

Berethor

New member
יש לציין שאיפור כבד הוא הדבר הכי שקרי מבין הדברים שהעלתה כאן

דרך אגב למה אתה מציין את נעלי העקב ברשימת השקרים הגדולים? זה משהו שכל כך בולט לעין, שקשה מאוד לשקר לגביו, אז חוץ מזה שנשים הורסות לעצמן את הרגליים כדי להראות טיפה גבוהות יותר וכדי שהחזה יהיה יותר קדימה והתחת יותר אחורה, זה לא באמת משנה הרבה, יש גברים שחושבים שנעלי עקב זה סקסי, אני באופן אישי לא מושכת אותי המחשבה של להיות בזוגיות עם מישהי שהורסת לעצמה את כפות הרגליים.

"הן אלגנטיות ונשיות, אבל גם לא ממש מוסיפות לבריאות הרגל: רופאים בבריטניה מדווחים השבוע על עליה במספר מקרי הפגיעות האורתופדיות בקרב נשים שהתהלכו בנעלי עקב, שכללו שברי הליכה נקעים ופציעות חמורות."

"נעלי עקב גורמות לייבלות ולעיוותים באצבעות הרגליים בשל הלחץ בתוכן, אולם גם הזווית גורמת ללחצים ממוקדים על עצמות הרגליים. הבעיה גוברת במיוחד בהליכה ממושכת או לאחר מסיבות ריקודים."

""הליכה על עקבים גבוהים איננה הליכה פיזיולוגית", אומר ל-ynet פרופ' משה סלעי, מנהל המחלקה לאורתופדיה בבית החולים בילינסון, "היא גורמת לכאבים הן בעקב והן בבהונות, לאי יציבות בהליכה, נפיחות, נקעים ושברים למיניהם. עם זאת, בעת האחרונה לא ידוע בישראל על עליה במקרי פציעות או בעיות הקשורות להליכה בנעלי עקב"."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3286672,00.html

FrankBlack

New member
מה?

איפור לא בולט לעין? ודרך אגב, תתפלא, זה כל כך נפוץ שמקבלים את זה בטבעיות.
ונשים נועלות עקבים כי זה גם מעצב להן את הגוף. מרים את התחת, מותח את שרירי הרגליים. סוג של מחטב.
אז אין להן בעיה להרוס לעצמן תבריאות ובלבד שהן ייראו טיפה יותר טוב.

Berethor

New member
תסיבות לנעלי עקב כולם יודעים, אבל אתם גם יודעים תסיבה לאודם?

ביחוד האודם אדום שהוא הכי פופולרי אצל נשים, המטרה המקורית של אודם היא לזייף מיניות ועוררות מינית אצל האישה, משום שבאופן טבעי כאשר האישה מגורה מינית אז חלקים מסוימים בגוף שלה מאדימים, למטה ולא למעלה. כך שמבחינה עקרונית יוצא שהרעיון מאחורי האודם הוא הרבה יותר "לא תמים" מאשר הרעיון שמאחורי בגדים חושפניים, עם בגדים חושפניים נשים עוד יכולות לתרץ את זה בכך שחם להן או משהו בסגנון, אבל לא כך עם אודם. יש לציין שבגדים חושפניים הם בין הדרכים הכי טבעיות ולא מזיקות לבריאות שאישה יכולה לעשות כדי להראות מושכת יותר, לפחות כל יש לה את הנתונים הפיזיים, זאת בניגוד לרוב הדברים ברשימה שציינתה, לכן כמובן שאין לי שום בעיה עם זה בעיקרון, נהפוכו.

"Crude, but apparently true. According to Diane Ackerman, author of A Natural History of the Senses, anthropologists believe that red lips serve as a reminder of the labia, which “flush red and swell when they’re aroused.” (Too much information?)"

http://yesterface.wordpress.com/2011/06/05/why-do-women-wear-red-lipstick/

wish2

New member
וואו לא מצליחה לעקוב אחרי מה שקורה פה

אבל איבדתם את זה לגמרי מכל הכיוונים
אני רק אגיד
אתם הגברים דורשים את כל טקסי היופי האלה.
לא מבקשים
דורשים.
אומנות הפיתוי אמנם מתבצעת על ידי נשים אבל היא הומצאה על ידי גברים.
&nbsp

Berethor

New member
הפיתוי הומצא על ידי גברים? מאיפה לך לדעת על ידי מי זה הומצא?

תפסיקו להפיל כל דבר על גברים, אפילו שמפתים או משקרים על גברים, מאשמים אותם בזה.

wish2

New member
הבגידה לנשיות באה מהגברים

אנחנו עושות הכל כדי לספק את התאוות שלכם.
הלא כן?

Berethor

New member
"בגידה לנשיות"
אם כבר זה "The Three Faces of Eve"

"A trio of girls/women: the innocent child, the steady, wisewife, and the sexual, often sexually predatory seductress."

"The wife, the wiser, calmer aspect, is someone around whom one could build a home life. The seductress is sexually experienced and independent. The third, the "child" (who doesnot have to be a child literally) will be an innocent, perhaps painfully so."

"All three character types are considered to be very feminine — with Child representing Light Feminine, Seductress representing Dark Feminine and Wife being in the middle, just like the movie that the trope gets its title from. Instead of Beauty, Brains and Brawn it's (pretty) Beauty, (pleasant) Beauty, and (provocative) Beauty. Instead of butch, femme, and neither it's (girly) femme, (lady-like) femme, and (overtly sexy) femme."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheThreeFacesOfEve

wish2

New member
התכוונתי להגיד שהסגידה לנשיות באה מגברים

שגברים לאורך כל ההיסטוריה היו מבקשים מהנשים שלהן לרחוץ גופן בשמן וליטבול שיערן במיץ רימונים.
חוץ מזה אני חושבת על עוד משהו.
אמרת שאתה בעד היופי הטיבעי והנקי.
אבל תאכלס יש הרבה נשים שהעזרים החיצוניים משדרגים אותן.
מה יש לך להגיד עליהן?
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
נשים רווקות לא כפופות לדרישות של בן הזוג כמו נשים נשואות

ככה שהתירוץ של נשים שהן עושות את זה בשביל גברים הוא מקרטע, זה אומנם נכון חלקית אבל לא לגמרי. המקרה של אישה רווקה ששמה איפור כדי "שדרג" תמראה שלה ולראות יותר מושכת בעיני גברים מסוימים, זה לא המקרה של אישה נשואה ששמה איפור כי הבן זוג שלה דורש או מבקש זאת ממנה. לאישה הרווקה יש הרבה יותר חופש של להיות עם מראה טבעי, כנ"ל לגבי אישה שבזוגיות עם גבר שמעדיף מראה טבעי, כך שאישה שבוחרת במראה המלאכותי אשמה הרבה יותר, ולא יכולה להפיל את כל האחריות על הגברים. מה שיש לי להגיד על נשים עם מראה שקרי ומלאכותי כבר אמרתי, אני רואה בזה דבר שקרי, רע ומיותר, וזה שקרי במיוחד אם האישה פוחדת לחשוף את האמת בפני הגבר. אם הגבר מודע "לעזרים החיצוניים" שהאישה השתמשה או משתמשת בהם וזה לא מפריע לו, אז זה עניין שלו, כאשר משקרים על הגבר זאת הבעיה הכי גדולה. מבחינתי אישה שמשתמשת בהרבה מדברים האלה עושה בעיקר רושם רע בנושא, וככל שיש יותר מהדברים האלו, וככל שהם קיצוניים יותר כך הרושם הוא עוד יותר גרוע, אבל אני מבין שיש נשים שמשתמשות בזה גם לא רק מבחירה אישית, ויש נשים שנראות ממש רע בצורה טבעית ואמיתית, בכל מקרה אני לא תומך במראה שקרי ומלאכותי, בעיקרון.

לפרוטוקול

אנלא סובלת את רונאלדו, אבל זלא קשור לנושא.
&nbsp
נשים רוצות להראות טוב. כי זה מה שגברים מוכרים להן,
תראי מספיק טוב, יהיה לך חבר. אחרת תשארי רווקה זקנה עם חתולים. ויקראו לך פמניסטית
&nbsp
למה לעשות גבות? שפם? רגליים? שחי? בוא נשאר טבעיות לחלוטין.
זה היה רלוונטי לדור של סבתא שלי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

FrankBlack

New member
אז מה שאת אומרת

זה שאת כזאת מסכנה שאת פשוט מתיישרת עם מה שהגברים מכתיבים לך? שעד כדי כך אין לך עמוד שדרה?
אז אני אגיד לך בעדינות - בולשיט.
נשים מתלבשות ומתאפרות ומתחפשות לא בשביל גברים - אלא בשביל נשים.
הלחץ הזה מגיע מ'חברותייך'. את מפחדת מה הן יגידו ואיך ידברו עלייך מאחורי הגב אם לא תתיישרי עם הנורמות שלהן.
כשאני אמרתי לבחורות שהייתי איתן שאין לי בעיה שהן לא תמיד יהיו חלקות - הן נגעלו מהרעיון.
אשכרה כמו שבוי שמשחררים אותו ומפחד לצאת לחופשי.
ודרך אגב, אין לי בעיה עם הורדת שיער או הורדה מכל סוג שהוא, יש לי בעיה עם תוספות מלאכותיות.
אבל אפרופו זה - לעולם לא אבין את האובססיה שלכן לגבות. אשכרה כאילו גברים יחליטו לטפח את האוזניים.

Berethor

New member
הרבה מהדברים האלה מעידים שהסיבה הראשית היא כדי להראות מושכות

ובהתחשב בכך שרוב הנשים הן סטרייטיות ולא לסביות, אז כמובן שזה יותר עבור גברים מאשר עבור נשים. זה שיש גם גברים כמוך וכמוני שלא צריכים את רוב הדברים האלה על האישה ואפילו רואים בזה מראה לא כל כך אמיתי, ובצדק, לא אומר שמרבית הגברים חושבים כמונו בנושא הזה. אתה ברצינות חושב שדברים מיניים מובהקים כגון נעלי עקב, פושאפ, אודם אדום, והסרת שיער בשילוב עם לבוש שיראו את זה שהן הסירו שיער גוף, זה לא בשביל גברים במקור? נכון שיש נשים לא מעטות שאוהבות לטעון שזה בשביל לראות טוב בלי קשר לגברים, אבל השאלה אם אתה קונה את זה. תראה עכשיו זה גם עניין חברתי, וברור שיש לחץ גם מהחברה בכללי, כלל נשים שהן אובססיביות לכל הנושא הזה יותר מגברים, וזה לא פלא משום שהן אלו שמתעסקות בזה ולא גברים, בדרך כלל. אפילו אם אתה בן זוג של אישה כזאת ומוכן לאפשר לה לוותר על רוב הדברים האלה, זה עדיין לא אומר שהיא תוותר עליהם, בין אם משום שהיא כבר כל כך התרגלה לזה, ובין אם משום שהיא עדייו פוחדת מהתגובה של החברה, וכן לרוב הנשים אין עמוד שדרה, ממתי נשים ידועות באומץ שלהן? אומץ זה תכונה גברית. ללא ספק אם הבן זוג תומך באישה לוותר על הדברים האלה אז יהיה לה הרבה יותר קל לוותר עליהם, אבל זה עדיין לא אומר שכל הנשים ינצלו את ההזדמנות, במיוחד אם הן לא פמיניסטיות, ואפילו הרבה מהפמיניסטיות לא מעזות לוותר על המראה הנשי המלאכותי, ובמקרה כזה הן פמיניסטיות יותר בדיבורים מאשר במעשים. בכל אופן אני מסכים איתך שבכל הקשור להסרת שיער אצל נשים אז החלק של הגבות הוא הכי מיותר, בעוד שהחלק של השפם הוא הכי הגיוני, אני גם מסכים איתך שדברים כגון לק, בנית ציפורניים, איפור, נעלי עקב, פושאפ, מחטבים, צבעים בשיער, הם עוד יותר מלאכותיים מאשר הסרת שיער גוף.

"אוטול החליטה לערוך ניסוי. היא נמנעה מהסרת שיער, ובדקה במשך כמה זמן תוכל להמשיך להסתובב טבעית ושעירה. בחלוף שנה, הבינה האירית כי היא מרוצה מהמראה ההיפי. "בהתחלה זה באמת לא היה פשוט. מאוד התביישתי בשיער בית השחי שלי, והתכסיתי בקרדיגנים. לאט לאט למדתי להתאהב בשיער הגוף שלי", סיפרה. ומה אומרים הגברים? אוטול מספרת שלחבר הנוכחי שלה אין שום בעיה עם השעירות שלה: "לגברים בכלל לא אכפת, הרי גם להם יש שיער גוף והם לא נגעלים ממנו"."

http://www.mako.co.il/women-beauty/cultivation/Article-c52aa4d5f272731006.htm

"לפני שראיינתי את הנשים לכתבה, שיערתי שנשים שאינן מסירות את שיער גופן נתקלות בקשיים עם בני המין השני, אשר נרתעים משיער גופן או מוצאים אותן כלא מושכות. להפתעתי התבדיתי. כל אחת מהנשים שרואינו ציינה כי מעולם לא נתקלה ברתיעה מצד גברים."

"יעל מספרת: "לרוב הגברים שיצאתי איתם ממש לא היה איכפת. תמיד ברגע הראשון קצת חששתי איך הוא יגיב כשהוא יגלה, אבל אז שמתי לב שזה לא מפריע להם. עוד לא פגשתי בחור שהדבר הזה הבריח אותו, והיו גם כמה שזה אפילו הלהיב אותם"."

"אסנת מחדדת את הנקודה: "אף גבר לא אמר לי 'איכס זה מגעיל', כשהוא ראה אותי. רק נשים אמרו לי את זה. נשים מגיבות בצורה חריפה יותר מגברים, בעוצמה נרגשת של זעזוע, וגם אם הן לא מזועזעות - זה נראה להן מאד מוזר"."

"מדוע נשים מגיבות בחריפות רבה יותר מגברים? ובכן, נשים נולדות לתוך מציאות קיימת שבה מצופה מהן להוריד שערות, ורובן עושות זאת מבלי להרהר על כך פעמיים. על כן, יש לשער שכאשר הן רואות אשה המתנהלת בצורה שונה מהמוסכמות החברתיות, הדבר מערער את תפיסת המציאות שלהן. הן רואות שאשה מסתובבת עם שיער גוף "גברי" ולמרות זאת היא עדיין נשית, והדבר יוצר שבר בתבנית "נשית = חלקה", ומעורר בהן שאלות ותהיות לגבי עצמן."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313271,00.html

למעלה