תעשית היופי והדיאטות

hunky@dory

New member
עכשיו כשאני חושבת זה נכון

גם אני התראיינתי לא פעם ולא פעמים . שיחת טלפון בת רבע שעה או ארבע שעות לימדה את המראיין כל מה שהוא או היא היו צריכים לדעת אודות הארגון שאני מייצגת . מה שמושך אותי בעבודת ראיונות הוא האפשרות ללמוד הכל לרוחב by the way - להבדיל מן האקדמיה - שם מתעמקים בנושא אחד- ולעומק. הצורך לבחור נושא אחד להשכיל בו הוא צורך כואב.

ספיר ק

New member
../images/Emo32.gif צודקת

יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה ללמוד... זה יתרון הלימוד הלא פורמלי.

hunky@dory

New member
../images/Emo32.gif the same here :)

אויש כמה יש לי להרחיב בנושא הזה !!! לכן - אני רוצה להיות מראינת - כי כך אוכל ללמוד על שפע נושאים אקדמאים זה כבר דיון אחר ...על השכלה פורמלית ובלתי פורמלית

neatsun

New member
כמו בהרבה מקרים

אינטליגנציה ותפיסה מהירה יכולים לחפות (במידת מה) על חוסר ידע, ולהיפך. עדיף, כמובן שיש את גם את זה וגם את זה
כמובן שמראיין לא יכול לדעת הכל על כל נושא שהוא שואל לגביו, אבל בסיס ידע נרחב מצד המראיין, בהחלט יכול לתרום לראיון ולהפוך אותו מעניין יותר.

hunky@dory

New member
../images/Emo32.gif חינוך פתוח

הוא הוא לדעתי השיטה שפותחת לאנשים את הראשים ומאפשרת להם להיות משכילים ופתוחים וללמוד הרבה על קצת ומהר אבל זה אוף טופיק . דיונים על חינוך פתוח ( שאני מעריצה מס אחד שלו אלק זה אלביס
) הם חלק ממה שאני מצפה שיקרה בפורום החדש שלי הזה

זה מביא אותי לשאלה אחרת

למה זה לא מנומס לשאול נשים בנות כמה הן ולמה נשים לפחות נתפסות כמשקרות יותר לגבי גילן? אני אישית חושבת, ואני מקווה מאד שלעולם לא אשתנה, שזה מגוחך להסתיר את הגיל (למרות שאני יכולה להבין למה זה לא תמיד מנומס לשאול, גבר או אשה), כאילו זו בושה גדולה. נולדתי מתי שנולדתי, זה לא הישג ולא כשלון. זה אפילו לא תלוי בי, זה ההורים שלי החליטו. אם אי פעם אתחיל לשקר בקשר לגיל שלי, בבקשה תירו בי.

augustus

New member
מקור התשובה לשאלתך

נמצא לדעתי במקום בו נמצא מקור הבעיה שהעלתה ענבל בהודעה הראשית. זאת למרות שאני יכול להבין אנשים שקשה להם להתמודד עם ההזדקנות. בכל אופן, הניסוח המתנצל של שאלתי נבע לא ממוסכמת "לא שואלים גברת לגילה" אלא מההתחשבות באנשים שלא מעוניינים לחשוב פרטים אישיים בפורומים.

אמיר.

New member
קצת מוגזם...

אני לא בטוח בקשר לתכלית (נטישת המאבק במעמדן) אבל אין ספק שיש ´תכתיב´ גסרי לגבי מה נחשב יפה. לי (כמורה) זה יוצר בעיה. אבל עברנו את פרעה - נעבור גם את זה.

למעלה