תעשיה וניהול

Exit 25

New member
תעשיה וניהול

הייתי רוצה לדעת יותר על המקצוע הזה, מכיוון שהוא לא כ"כ מוגדר ודי גמיש. האם אתם (מכון הדסה) יכולים לשרטט לי בקווים כלליים, במה אני יוכל לעסוק אם וכאשר אני אסיים את התואר. ב) האם יש ביקוש למה שהמקצוע הזה מציעה? תודה רבה

הנדסת תעשיה וניהול

הנושאים המגוונים הכלולים בהכשרתם של מסיימי תכניות הלימודים השונות של הפקולטה להנדסת תעשיה וניהול, הביאו לפיתוח מספר שטחי התמחות: -שטח הנדסת תעשיה עוסק בנושאים הפרופסיונליים של מהנדסי התעשיה, כולל נושאים של מערכות ייצור משולבות מחשב וניהול הייצור. -שטח מערכות מידע עוסק בנושאים הקשורים בשימוש בטכנולוגיות מיחשוב מתקדמות וניצולם לשם תכנון ובניה של מערכות מידע. -שטח הכלכלה עוסק בנושאים הקשורים בתכנון, הערכה וניהול של מערכות כלכליות בסקטור הפרטי והציבורי. -שטח הניהול עוסק בנושאי ניהול שונים, הכוללים מדיניות ניהולית, שיווק, ניהול מחקר ופיתוח, חשבונאות ותמחיר ועוד. -שטח מדעי ההתנהגות עוסק בנושאים של פסיכולוגיה ארגונית, סוציולוגיה ארגונית, ניהול משאבי אנוש ויחסי עבודה במשק הישראלי. -שטח הסטטיסטיקה עוסק בנושאים השונים של תורת ההסתברות והסטטיסטיקה, כולל בקרת איכות סטטיסטית. -שטח חקר ביצועים מטפל במתודולגיות המדעיות והמתמטיות של ניהול מערכות. מומלץ שתבקר במרכז מידע על מקצועות ותקרא בהרחבה על התחום לפני קבלת ההחלטה.

למעלה