תעשו תחקיר על תבל:

yaniv002

New member
תעשו תחקיר על תבל:

ראיתי מביקורי מדי פעם בכמה חודשים בפורום מספר הודעות על תבל. בין ההודעות היתה מחאה על חסימת שידורי המונדיאל,המחיר של הממיר הדיגיטלי,רמאות,ועוד... ואני רוצה להתלונן שתבל גובה מחיר יקר,אבל יש לה פחות שירותים שיש אותם לשאר חברות הכבלים.כאמור לא ניתן לעבור חברת כבלים,ולכן אני יכול להשאר רק עם תבל,או לעבור ליס.אני רוצה להשאר בכבלים. להזכירכם-תבל היא החברה הכי יקרנית,אבל עם הכי הרבה "בורות".יכול להיות שאני טועה,אבל לפי המידע המעודכן להיום באתרים של חברות הכבלים (המחשבון) תבל היא הכי יקרנית. והנה רשימה של דברים שאין אותם בתבל,אבל יש אותם באחת מחברות הכבלים או בשני חברות הכבלים האחרות: "אולפן גוגו" חבילת תקשורת תפריט אינטראקטיבי לערוצי "מיוסיק צ´ויס" פוקס קידס פלי מחירים יותר זולים (לתבל יש הכי פחות,אבל היא הכי יקרנית) אגו אינטראקטיבי החים הטובים אינטראקטיבי EPG לתווך ארוך,בתבל זה רק 3 ימים,ופעם זה היה ל5. כל ערוצי MTV. CNBC TJ שירות החשבוניות(שאין את זה בתבל) להזכירכם,כל הדברים שיש כאן הם נמצאים או בערוצי זהב,או מתב דיגיטל,או בשניהם ביחד,אבל לא בתבל,חוץ משתבל יותר יקרנית. להזכירכם-תבל היא החברה הכי יקרנית,אבל עם הכי הרבה "בורות".יכול להיות שאני טועה,אבל לפי המידע המעודכן להיום באתרים של חברות הכבלים (המחשבון) תבל היא הכי יקרנית. אני מאד מאד מבקש שתעשו תחקיר אחד וגדול על תבל. על המחיר שבו היא התחילה לתת את הממירים הדיגיטליים,על המהירויות של המערכת,ועוד. להזכירכם-תבל היא החברה הכי יקרנית,אבל עם הכי הרבה "בורות".יכול להיות שאני טועה,אבל לפי המידע המעודכן להיום באתרים של חברות הכבלים (המחשבון) תבל היא הכי יקרנית.

yaniv002

New member
אההה....ושכחתי:

לתבל אמור להיות יתרון-כתיבת הודעות דרך השלט לפורום של ערב טוב אינטראקטיבי.אמרתי אמור,בגלל שזה לא ממש פעיל.אם אתה מצליח לכתוב הודעה זה בנס,ואתה קופץ עד השמים. לרוב כשאתה מנסה לכתוב הודעה (לוחצים על המקש הצהוב בשלט) יש לך הודעה שמפנה אותך לטלכלל סלולארי,אי-מייל,ופקס. וכפי שאמרתי-זה נס כאשר אתה יכול לשלוח הודעה.

yaniv002

New member
ועוד דבר אחד:

אף פע הEPG לא היה לשבוע,והם מבטיחים שהוא לשבוע.הוא תמיד היה ל5 ימים. אבל עכשיו,פתאום,הוא רק ל3 ימים,ולפעמים ניתן לראות ל4,וזה לפעמים. גם זו חוצפה

stio

New member
נכון באמת תעשו תחקיר עליהם!!

בסרט הדרכה אומרים: בשביל מידע על התוכניות אתם לא צריכים כדור בדולח... ה- EPG נותן מידע עד 7 ימים קדימה!! פשוט שקרנים!!

yaniv002

New member
ויש עוד דבר אחד:

בערוצי זהב ניתן לשנות את הזוויות בספורט 5+. כל יום אני מגלה משהו חדש.

yaniv002

New member
ויש עוד דבר אחד:

בערוצי זהב ניתן לשנות את הזוויות בספורט 5+. כל יום אני מגלה משהו חדש.

a@a

New member
האם הבעיות האלו רק בתבל?

או שיש גם בעיות למינהם גם בערוצי זהב דיגיטל? אני שואל כי אני רוצה להזמין זהב דיגיטל ונורא התלבטתי בין זה ולבין YES אז מה אתם אומרים?

yaniv002

New member
זה רק בתבל.על בטוח.הנה הסבר:

כל הדברים כבר בערוצי זהב. יש להם אגו אינטראקטיבי,מדריך החים הטובים,והכל. כל הערוצים עולים רק 256. לערוצי זהב יש רק בעיה קטנה,שהיא בקו החוזר.הרשת שלה לא ממש תומכת בזה,ויש עם זה בעיות.בתבל ובמתב אין בעיות עם הקו החוזר.

yaniv002

New member
וביס אין בכלל קו חוזר,אבל:

הייתי ממליץ לך גם לבקר חבר או קרוב משפחה,או מישהו שיש לו יס,ותראה איך זה.וככה גם לגבי ערוצי זהב.

למעלה