תעשו שלום למצלמה....

נעמי 1

New member
אתה רואה... אפשר לטוס...

ולא קורה כלום... אפילו הטיסיים מחזירים אותך בחיוך הביתה. בוקר טוב סער. מתי אתה
? נעמי

sahr12

New member
לצערי לא בתקופה הקרובה...

כל תמונה כזו מרחיקה אותי כמטחווי קשת...מהטיסה הבאה שלי...חחחחחח בקר אור נעימה...

sahr12

New member
אני חמדולאאלא...

תודה לה´ שאני נושם....מקווה שגם אצלך הכל שפיר.. ואשמח מאוד שתישאר פה...

sahr12

New member
בהצלחה בכל אשר תפנה..ידידי...

שמחתי להכירך גם אם זה שיטחי...חחחחח

נשית~37

New member
אפרופו טיסות...קח בדיחה חחחח

אחת הטיסות של יונייטד איירליינס מדנוור בוטלה. דיילת של החברה עמדה ורשמה הזמנות חדשות לתור ארוך של נוסעים מאוכזבים ומרוגזים. פתאום אחד הנוסעים פילס דרכו בין כולם, הניח בעצבים את כרטיסו על הדלפק ואמר: "אני חייב להיות על הטיסה הזאת, וזה חייב להיות במחלקה הראשונה". "אני מצטערת, אדוני", ענתה הדיילת האדיבה, "אבל יש את כל התור הזה לפניך. תמתין לתורך ואני בטוחה שנוכל לעשות משהו כדי לעזור לך". הנוסע המעוצבן לא התרגש מדבריה ושאל בקול: "יש לך שמץ של מושג מי אני??" הדיילת תפשה את המיקרופון ואמרה: "נוסעים נכבדים", כשקולה נשמע בכל הטרמינל. "יש לנו כאן נוסע שאינו יודע מי הוא. כל מי שיכול לעזור לזיהויו מתבקש להגיע לשער 14". הנוסעים בתור צחקו ואילו הנוסע סינן לעברה מבעד שיניו: "אני עוד אדפוק אותך על זה". ענתה הדיילת בחיוך: "גם בשביל זה תצטרך לעמוד בתור, אדוני".

גילית.

New member
ניזכרתי בטיסה מהונקונג לגויילין

טסנו עם חברת קאתיי פאסיפיק הוזמנתי לנסוע בקוקפיט בתא הטייס היו כמובן מלא שעונים, וההרגשה היתה אילו אנו שטים בתוך ערמה לבנה של עננים, הטייס התחיל לדבר איתי לשאול אותו מאיזה ארץ אני, ואיך אני מרגישה בטיסה, חשבתי שאני מתעלפת, הדבר היחיד שהצלחתי לומר לו "איך אתה יכול גם לדבר איתי וגם להטיס מטוס?" ואז הוא ענה לי שהמטוס טס עם טייס אוטומטי, זה ממש עזר לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בברכת יום טוב, כיף לטוס, עכשו הייתי אורזת ביי גילית

נעמי 1

New member
גילית... גם את.....

הנחת תפילין בגווילין... חחחחחחחחחח הפעם הראשונה בחיי שהייתי היסטרית בטיסה, הייתה בסין... טיסה פנימית... נכנסנו למערבולת של כיסי אוויר... ואני ביקשתי מהטייס שיעצור בדרך... כי אני רוצה לרדת... חחחחחחחח העיקר שהגענו בשלום הבייתה. נעמי

למעלה