תעשה לי דנקר קטן!

MAIKY22

New member
מתוקה בכח בא לך לריב איתי?!?!

אני אשים כמה הודעות שארצה! ואל תעני בשמו של דנקר!אפשר לחשוב שבך הוא יגע!

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אפילו לשרשר את לא יודעת... קישטה!!

MAIKY22

New member
אויש תנוחי ודחוף!

שאלו יהיו הצרות שלי בחיים... לא לשרשר כמו שצריך! אין לי כח לשטויות שלך אולי תהיי נחמדה לשם שינוי?

אינ תמיד נחמדה../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

אבל רק לאלה שנחמדים אליי! אין מה לעשות זה הדדי!! ותגיד.. אתה בן ואתה רוצה שרן יעשה לך ילד? כאילו מה אתה הומו?!?!

Meytar 888

New member
הלו מותק עוד פעם אחת את מדברת אליה

ככה יש לך עסק איתי! חכי שנייה.....בכל מקרה יש לך עסק איתי- די לפתוח הודעות כבר!!!! כולנו אוהבים פה את רן אז אין צורך לעשות תחרות מי יותר אוהב אותו!! תביני מאמי,כל הזמן שאת פותחת הודעה חדשה הדף הראשי מתמלא והודעות באמת חשובות יורדות למטה! זה סתם מציף את הפורום! חוץ מזה,אל תריבי איתנו ואל תקללי/תצעקי/תתגרי בנו למה זה לא יגמר בטוב תאמיני לי. ואחרי הכל כולנו כאן מעריצים את רן אז בבקשה. יום טוב

Meytar 888

New member
סורי חשבתי שאתה בת../images/Emo4.gifMAIKY22)

אבל התכוונתי לכל מה שאמרתי!!

MAIKY22

New member
אז ככה!

לא אני קיללתי וצעקתי אלא החברה הקטנה שלך שעשתה לי `קבלת פנים` נפלאה לפורום!לא באתי להתחרות ולא לעצבן ולא כלום הבעתי דיעה סך הכל וזהו!ויש דרך להגיב אז תלמדי ת`חברה שלך לדבר עם אנשים! ואולי אני לא יודע לשרשר אז במקום לומר לי איך היא מסתלבטת עליי? זה מגעיל! שוב אומר אין לי כוונה לריב עם אף אחד כי כמו שאמרת כולנו מעריצים! יאללה סולחהה!

MAIKY22

New member
אתן יודעות מה?

אתן שתיכן לא שוות ת`עצבים שלי חתיכת שתי מזעזעות!זה מה שאתן! חשוב לכן יותר הפורום מאשר יחס לאנשים!אז את יודעת מה תדחפי תפורום לתחת שלך! אה כן בגלריה יש תמונות של ההוא מגיימבויז אז תרוצי מהר להוריד אותן שרנצ`וק לא יראה! יאללה עשי טובה לאנושות ותלמדי לדבר לאנשים!

Meytar 888

New member
אתה רואה מה אתה כותב בכלל יא דפקט?!

נמאסת עלי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי אתה שתדבר אלי ככה!?!??! סתם פושט מגעיל?! אולי כן ואולי לא....אני לא מכירה אותך אז אני לא יכולה להגיד את זה...רואה? אותו עיקרון ב-ד-י-ו-ק!!!!!!!!!!! ומה קשור ההוא מהגיימבויז עכשיו?! וזה שאנחנו אוהבים את רן זה לא אומר שאסור לנו לאהוב אנשים אחרים!!

Meytar 888

New member
וואי עכשיו באמת הגזמת!יא בנזונה מטו

מטומטם* מי אתה חושב שאתה יא דפוק?! עוד פעם אחת אני רואה הודעה חדשה אתה מקבל בוקס דרך המסך יא כלב!!!!!!! ממש הרגזת אותי עכשיו!!!!! מי אתה בכלל יא הומו דופק בתחת!??!?! מותק היה לי יום ח-ר-א!! ותאמין לי אתה לא רוצה שאני הוציא עלייך את כל העצבים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה זה לא יגמר בטוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAIKY22

New member
טוב תרגיעי ומהר יא חתיכת כוס מפליץ!

מי את שתקבעי לי!פורום של אבא שלך! את התחלת עם הקללות!אם את לא אוהבת שמקללים אותך אל תקללי!וגם אל תאיימי עלי!מעניין לי תתחת שהיה לך יום חרא! אם תמשיכי לקלל אני אגרדם לך להצטער שנולדת! אז תפסיקי עם האיומים והקללות!את מתנהגת כמו בהמה! די!זה מגעיל תנשמה! אני מצידי בהתעלמות ממך! אויר!

תסתום את הפה שלך ומיד!!!../images/Emo46.gif../images/Emo210.gif

דביל!!!!!!!! יאללה עוף מפה ינשנש!!! לך למקום שממנו באת למרות שאני בטוחה שגם שם לא רוצים אותך!!!!!!!!

MAIKY22

New member
יכולתי להשבע ששמעתי זמזום באוזן.

אה זה רק הפה שלך שמפליץ שטויות ללא תקנה!

Meytar 888

New member
לך תזדיין...אני מציעה לך לפתוח אשכו

אשכול* חדש ותכתוב שם שאתה חדש בפורום. תן קצת פרטים ואז נתחיל הכל מהתחלה...ותלמד לשרשר!!!! יום טוב

נתחיל מההתחלה???../images/Emo210.gif

מאמי תגידי לי התחרפנת? אני שומרת טינה עד לקבר!!!
רוצה לעשות עליו חרם???
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה