תערוכת צילומים

Master Stav

New member
תערוכת צילומים

למי שמכיר אותי זה לא חדש שאני מצלם ... הן בסטיליס והן בוידאו אני בעניין של הפקת תערוכה שמהותה היישוב שלנו האם משיהו מוכן להרים את הכפפה ויחד איתי להרים את הפרוייקט ואז לבוא למועצה בכדי לקבל מקום להציג אותה ?

Master Stav

New member
פיטנגו ...

העץ של השכןם נותן את הפירות שלו כבר סיבוב שני הצבע המירקם והטעם לראות את הילדים שלי מגיעים מבית הספר מגיעים אל העץ קוטפים ומתמוגגים זו המהות של ישוב בעל אופי כפרי .....בעיני

orenkd

New member
תערכת צילומים

סתיו יש מספר צלמים בצורן שיש להם עבודות מדהימות רמי אורדן - שהשתתף בשבת האומנים לירן שמש - שחוץ מהיותו צלם ארועים הוא אומן בפני עצמו ואנוכי -שמצלם בזמן האחרון בעיקר טבע ניתן לארגן את כולנו לתערוכה משותפת כמו כן יש פורומי צילום שאתה מוזמן לקחת חלק מהם כמו קבוצת הצילום של שלומי D-SPOT.CO.IL KRAMERY.COM

Master Stav

New member
הרעיון שלי הוא תערוכה פיזית

אשמח אם תיידע את כול הצלמים האיזורים המוכרים לך על הרעיון יחד נוכל לעשות משהו מעניין אין לי זמן למען האמת לפורומים אחרים כך ש....אתמקד בזה שלנו ברשותך

תותח9

New member
בשמחה

עיקר הצילומים שלי - טבע ונוף סביב קדימה וצורן, פחות צילום אומנותי אולי כדאי לפוח דף PICASA או FLICKR כדי שאנשים יוכלו להעלות עבודות (קונטקטים), ומשם לבחור את התערוכה?

Master Stav

New member
כל מי שישלח אלי תמונות

אפתח לו פהה בפורום אלבום משלו ..... לא צריך פליקר או פיקסיה ...יש לנו פה כחול לבן תוצרת תפוז

תותח9

New member
לשלוח לדוא"ל האישי?

יש אפשרות לפתוח אלבום בתפוז (לא פעיל בפורום זה) וכל אחד יכול להעלות לאלבום

Master Stav

New member
בדקתי ואין אפשרות

אני היחיד שיוכל להעלות קבצים לאלבומי החברים אשמח לשמש ככלי בידכם להעשרת הפורום

למעלה