תערוכת לימודים

תלאבובה

New member
תערוכת לימודים

מישהו היה? אני שוקלת ללכת מחר, יש טעם? או שזה בדיוק כמו בכנס משתחררים?

שיוש21

New member
כנראה...

רק שלא ישאלו אותך אם את צריכה פסיכומטרי ובאיזה קופ"ח היית כל 3 צעדים אבל שווה לנסות... תמיד אפשר ללמוד עוד, ואם את אזרחית אז למה לא?

אורי-

New member
יש אתר לתערוכה? או מידע עליה?

עד איזה שעה התערוכה? יש דמי כניסה - אם כן כמה? אני שוקל ללכת , יחסוך לי המון בחיפושים (בכנס משתחררים לא הייתי).

אורי-

New member
איך אני ?

חיפשתי ומצאתי : הדבקתי תמונה , למעלה יש גם את הכתובת. שעות פתיחה מצויינות לי : 16:00-21:00. כניסה 20 ש"ח (נראה לי שרק בהרשמה מוקדמת). נפלאות תוכנת נטקס.

אורי-

New member
ורשימת המציגים בתערוכה :

(כי הכתובת נראית לי מוזרה , ואם כבר אני משקיע - אז עוד קצת לא יהרוג אותי). אינשאללה וכולם יהיו מרוצים , ושנצא דוקטורים. (קיבלתי תוצאות פסיכו' ביום שישי)

אורי-

New member
ורשימת המציגים בתערוכה :

(כי הכתובת נראית לי מוזרה , ואם כבר אני משקיע - אז עוד קצת לא יהרוג אותי). אינשאללה וכולם יהיו מרוצים , ושנצא דוקטורים. (קיבלתי תוצאות פסיכו' ביום שישי)

צומיש

New member
באסההההההההההה

אז זה לא מתאים לי.. רק אני מחפשת איפה לעשות אמי"ר כי איפה ללמוד אני יודעת כבר
אז אם שמעתם איפה יש אמיר תבררו בשבילי בבקשה

liron ron

New member
למה את מתכוונת ?

מבחן אמי"ר , המבחן הזה באנגלית ?, אם כן, עושים אותו כמו פסיכומטרי, נרשמים דרך המרכז הארצי לבחינות והערכה, הם קובעים לך מקום בחינה... הכל כמו פסיכומטרי.

get well

New member
כפי שכבר אמרתי לך בעבר.

לא נרה לי שיש דבר כזה.. תלמדי לבד!! IF CANDY CAN DO IT YOU CAN DO IT!!!

get well

New member
כפי שכבר אמרתי לך בעבר.

לא נרה לי שיש דבר כזה.. תלמדי לבד!! IF CANDY CAN DO IT YOU CAN DO IT!!!

PooKiPsiT

New member
יש מקומות שמכינים לאמי"ר..

אבל הם ממש לא רבים. מידי פעם אני רואה פרסומות בעמוד האחרון של העיתון..יחד עם כל פירסומים של הקורסי פסיכומטרי והכנה לבגרויות.

צומיש

New member
אנילא קנדי../images/Emo70.gif

ואני לא יכולה לעשות את זה... ויש את לחמן ואי קיו וכנראה זה מה שיש........ טוב נו נראה כבר מה יהיה...

למעלה