תערוכת הבונסאי

תערוכת הבונסאי

שלום לכולם, היום הסתיימה תערוכת הבונסאי שנערכה בפסח באולם באתר מיני-ישראל. בתערוכה השתתפו שבעה אומנים שהציגו 48 מיצירותיהם. התערוכה הייתה הצליחה מעבר למצופה והשיגה את עיקר מטרתה – חשיפת אומנות הבונסאי לרבבות מבקרים – הערכה מזערית למספר המבקרים בתערוכה - כעשרים אלף מבקרים. זו הפעם הראשונה שנערכה תערוכה במתכונת זו במדינת ישראל – ומעולם לא נחשפו כל כך הרבה מבקרים לאומנות הבונסאי בישראל. למדנו לקחים וכולנו עם הפנים להצלחה גדולה יותר בתערוכה הבאה. תודה מיוחדת לכל האמנים המשתתפים, לשיתוף הפעולה מאתר מיני ישראל ומשתלת מיני-גן ועובדיה. תמונות על "קצה המזלג" מהתערוכה:

galiamos

New member
תערוכת בונסאי

תערוכה מקסימה ,תודה למשה כרמי שטרח אירגן והביא את התצוגה הזו לקהל הרחב.וכמובן לכל המשתתפים על העצים המקסימים.רק חבל שאין פירגון מספיק בפורום הזה לתערוכה שהתקיימה,בפורום גינון פירגנו יותר וכידוע לכם בונסאי הוא לא עיקר עיסוקיהם תודה משה מישל אמרגי

oferez

New member
חוסר פירגון

אני חייב להוסיף את הסכמתי עם משה . תודה לכרמי ולמיני ישראל ולמיני גן ועובדותיו המסורות על ארגון התערוכה היפה . התערוכה יפה וחוסר הפרגון מכוער. למה? עפר ארז

סן תאי

New member
חוסר פירגון?

על מה אתם מדברים? הפורום הוא במה פתוחה, נטולת מחוייבויות, רוצים מגיבים, לא רוצים לא מגיבים, כל עוד שומרים על הכללים. מי שמחפש פירגון או טפיחה על השכם אין לי ספק שידע היכן להשיג את מבוקשו אך בודאי אין הגיון בלהלין על 'הפורום'. ואם בכל זאת תתעקשו לנסות ולתהות על קנקנו של 'חוסר הפרגון' אולי, ורק אולי כדאי יהיה לבחון את האפשרות שייתכן והפוסל במומו פוסל? זו סתם נקודה למחשבה שתמיד רצוי להקדיש לה רגע לפני שיוצאים עם דבר ביקורת, הטפת מוסר וכיוצ"ב. באופן אישי אני מפרגן ומברך על כל יוזמה שחושפת את אמנות הבונסאי לקהל הרחב. לילה טוב.

אדם ק

New member
הייתי שם

ואני לא יודע מה אתכם, אבל אני נהניתי כל כך, היה מרשים מאוד, היצירות היו מאוד יפות! ופשוט נהניתי מכל רגע. כל הכבוד לכל המציגים, ולמארגנים על היוזמה! היה פשוט מדהים. לצערי הגעתי והיה ריק, ציפיתי לראות שם מישהו מהמציגים אבל היה ממש ריק... לא נורא.... שבוע טוב אדם

למעלה