תערוכת הבונסאי

תערוכת הבונסאי

שלום לכולם, תערוכת הבונסאי תתקיים בחול המועד פסח 03/04/07 עד 10/04/07 באתר מיני ישראל בלטרון בין השעות 10:00 עד 20:00. במקום שילוט לביתן התערוכה (משמאל לכניסה הראשית). עדיין ניתן להשתתף בתערוכה - פרטים במסמך המצורף.

minigan

New member
הכניסה לפארק בתשלום ולתערוכה חינם

שלום לכולם. מסיבות טכניות התערוכה תתקיים בתוך פארק מיני ישראל במיבנה התערוכות של הפארק. למבקרים בפארק בפסח זוהי תערוכת בונוס ללא תשלום נוסף. מטרת התערוכה להציג מגוון עיצובי בונסאי של מעצבים ישראליים. לאור התגובות לתערוכה ועם צבירת הנסיון נבחן בעתיד אפשרות כניסה גם למבקרים בתערוכה בלבד. התערוכה הראשונה מהווה למעשה פיילוט למסורת שתתפתח, אני מקווה, בשנים הבאות עלינו לטובה. התערוכה מהווה הזדמנות לכל חובב בונסאי ישראלי ברמה סבירה להציג ולחשוף את עבודותיו בסגנון האישי שלו. תודה על תשומת הלב. יוסי

גיא קרן

New member
מיני-גן ויחס ללקוחות

האם במסגרת התערוכה תהיה גם חנות מיני-גן פתוחה? ואני מתכוון פתוחה ממש עם מוכר ואפשרות אמיתית לקנות משהו? יצא לי בזמן האחרון לבוא למשתלת מיני גן מספר פעמים בימי שבת, בשעות שבהן החנות אמורה להיות פתוחה (רשום גם בשילוט שנמצא על דלת החנות). ו......לא פתוחה ולא נעלים לטעמי זה זלזול בלקוחות פוטנציאלים.

סן תאי

New member
הבהרה

גיא שלום, למיני גן יש אתר אינטרנט, כתובת דוא"ל, מס' טלפון - את כל הבירורים יש לבצע באמצעים הנ"ל. פורום זה אינו הבמה לנושאים מסוג זה. אבקש לא להמשיך את השירשור. תודה.

גיא קרן

New member
כיבדתי את בקשתו של מנהל הפורום אך..

תגובתו של מר כרמי היקר מחייבת התייחסות עד כמה שאני מבין התגובה שלי לא היתה חריגה או פוגעת. היא ציינה עובדה. היא התייחסה לנושא אשר קשור לנושא בו עוסק הפורום: בונסאי פורום אינטרנטי אינו קומונה סגורה לאנשים אשר מביעים דעה אחת או חושבים בצורה אחידה אתה יכול לטעון שאין לעסוק בשום אופן בפורום בגופים מסחריים אבל.....אתה היית זה שפרסמת תערוכה הנערכת ע"י גוף מסחרי (והכניסה בתשלום להזכירך). אז העליתי נושא שהציק לי....והבעתי ביקורת...מה קרה?

אין לי בעיה עם "העובדות" אשר ציינת

יש לי בעיה שהושארו כפי שהן מבלי לאפשר תגובה.

shelico

New member
אפשר להתערב...

גם אני הייתי שם והחנות היתה סגורה יש מס' טלפון על הדלת התקשרתי-והיא באה (טיפלה בצמחים בגן) ונתנה שירות מעולה

למעלה