תערוכת בניה

faisel

New member
תערוכת בניה

שלום אנחנו נמצאים עכשיו בשלב בנית השלד ואנחנו מחפשים מקום שבו נוכל לראות ולהתרשם מדלתות פנים וחוץ, גגות רעפים, חלונות, צבעים מטבחים וכדומה היינו מעוניינים לראות זאת במקום אחד. ראיתי שיש תערוכה במרכז הישראלי לבניה, האם כדאי מניסיונכם ללכת לשם, או שיש מקום אחר שאתם מכירים וממליצים. תודה

איריסג

New member
דן דיזיין

ולו כדי רק "לשטוף את העיניים". לא יודעת אם גגות רעפים יהיו שם (או בחנויות הקרמיקה) - אבל מטבחים, דלתות, חלונות - יהיה לכם בשפע. ושווה גם לעשות סיבוב אחר כך מסביב לדן דיזיין - יש עוד המון חנויות רלוונטיות במרחק הליכה. לא ממליצה ללכת למרכז ההבניה בגעש - התצוגות שם מאד מאד מצומצמות - ויש שם שיטה לטעמי, ויסלחו לי אנשי מרכז הבניה - קצת מטומטמת... ברוב "אולמות" התצוגה (זה יותר חדרוני תצוגה) - אין איש מכירות. יש על הקיר פתק - שבו אתם מתבקשים להשאיר את השם שלכם ופרטים - ואיש המכירות יצור איתכם קשר. אבל כמו שאתם כותבים את זה על הפתק על הקיר - כל אחד שעובר יכול לראות את הפרטים שלכם - ולטריד אתכם עם כל מיני שטויות. בחיים לא הייתי משאירה את הטלפון והפרטים שלי ככה על הקיר. מה גם שכאמור - התצוגות מאד מצומצמות.

efratcn

New member
בדן דיזיין מדהים אבל ../images/Emo10.gif

נורא יקר שם, לא? בפעם האחרונה שביקרתי שם המחירים היו מטורפים (אם כי זה היה לפני כמה שנים). אבל אין ספק שכל מה שראינו (כמעט) גרם לנו להתאהב

איריסג

New member
אבל הם לא אמרו "לקנות"

אלא לראות ולהתרשם .... גם אנחנו לא העלנו בדעתנו לקנות שם... אבל לקבל רעיונות , להבין מי נגד מי , לקחת הצעת מחיר , להבין מה אוהבים ומה לא - ואז להתחיל לכתת רגליים ולמצוא את הדברים במחירים השפויים....

efratcn

New member
כמו שאני מכירה את עצמי

גם בדיזיין סנטר וגם ב"מייד אין עזה" אני תמיד אצביע על היקר ביותר (מה לעשות? אני בחורה יוקרתית
). אז כבר עדיף לא להתאכזב, לא?
אני צוחקת. אני מאד אוהבת לשטוף את העיניים ולקבל רעיונות ומראש אני מגדירה לעצמי מה התקציב ואיפה אני מוכנה להתפשר ואיפה לא.

איריסג

New member
אחיותיי התאומות!!!!!

לפחות אני אוכל להגיד לאיש שלי - שלא רק אני כזו....

faisel

New member
תודה רבה

אכן אנחנו מעוניינים רק להתרשם, לקבל רעיונות כדי שנוכל להחליט בנוגע לנושאים שונים במהלך הבניה, ולא כדי לרנות שם. נושאים כמו: דלת כניסה מעץ או מאלומיניום, 2 כיורים או כיור אחד מפוצל לשניים (כשרות), צבע חיצוני של הבית, גג הרעפים, מיזוג מרכזי או מפוצל, סוגי קרמיקות, חיפויים, מטבח וכו' וכו'. יש לנו בעיה, שאנחנו רוב היום בעבודה, מגיעים הביתה כבר אין כח לכלום (חוץ מלילד :) ), ואז אין לנו זמן לראות דברים כמו שצריך לפני שמחליטים. התוצאה היא קבלת החלטות שונות רגע לפני הביצוע.... לכן חשבנו שיהיה נכון יותר לראות את הדברים בגדול במקום אחד, או שניים. על כל פנים תודה על העזרה (רק לא הבנתי אם יש טעם ללכת למרכז הבניה הישראלי או שכדאי לוותר ???)

איריסג

New member
בעיני - כדאי לוותר.

קחו שישי בבוקר - תקדישו אותו לסיבוב בדן דיזיין וסביבותיו, ואם ישאר לכם זמן - תעשו גם קפיצה לאולם התצוגה המעולה של אלוני בשפיים.

גם אצלי כך../images/Emo70.gif

כשאני מתפעלת ממשהוא (ואני לא מתפעלת מכל דבר), הוא יקר מ א ו ד
אבל למדתי לקמט את החלומות שלי (בתחום הזה), כדי שיוכלו להכנס לכיס הקטנטן שקוראים לו "תקציב".

למעלה