תערוכת א - ב - גע - דע

תערוכת א - ב - גע - דע

זוכרת שהיו כמה שרשורים בנושא עוד בטמקא. תזכירו לי מה דינה של התערוכה עבור ילדים בני 5 (פלוס מינוס) שעוד לא יודעים לקרוא? ואפשר להסתובב עם פספוס בן שנה וחצי או שלא יתנו לנו להיכנס? מחפשת פעילות באזור ת"א באחד מימי החנוכה (הולכים להצגה של אלדין בבוקר אז אני רוצה לשלב עם עוד פעילות באזור). תודה!

rnavina

New member
יש תערוכת ילדים חדשה במוזיאון תל אביב

אבל טרם ביקרתי בה. איפה ההצגה של אלדין? תלוי גם אם ירד גשם א לא.

אלאדין מציג בתיאטרון נוגה ביפו(?)

אני די קלולס בת"א. אין לי מושג מה נמצא ליד מה. בכל מקרה אנחנו עם רכב כך שזו לא בעיה. (גם מבחינת גשם, אני מחפשת פעילות במקומות סגורים ליתר ביטחון) ההצגה היא ב-10 ונמשכת שעה. חשבתי למצוא עוד אזושהי פעילות בסביבות השעה 12:00-13:00 ולשלב את זה עם ארוחת צהריים ולחזור הביתה בשעות אחה"צ.

בדקתי. יש להם פעילות שכוללת הצגה

ובהתחשב בזה שבדיוק נצא מהצגה חשבתי על פעילות שונה שלא כוללת הצגה נוספת באותו יום.

star361

New member
היינו בתערוכה באוגוסט

תערוכה מעולה אצלי בני 7 ו4 נהנו מאוד מתאימה גם לכאלה שלא יודעים לגמרי קרוא וכתוב התערוכה בנויה כמו משחקיה ומרופדת כולה נכנסים לשם ללא נעליים מאמינה שהקטן שלך יסתדר שם שאנחנו היינו שם היו שם אמאות אפילו עם קטנים יותר הם פשוט ישבו בכניסה יש שם ספסלים ולא עשו להם בעיה להיכנס את העגלה משאירים בכניסה אנחנו מאוד נהננו היינו שם כשעתיים והילדים מאוד נהנו קחי בחשבון שיש ביקוש לתערוכה הזו וכדאי להזמין כרטיסים מראש

למעלה