תערוכות יאכטות

GinGordon1

New member
תערוכות יאכטות

אשמח לקבל המלצות ומידע לגבי התערוכות הקרובות. עקרונית מתכנן ביקור בלונדון אבל פתוח להצעות. האופציות פריס או דסלדורף גיל

Alex33

New member
ביקרתי ברובם בשנים האחרונות...

, חלקם יותר מפעם אחת,אני עדיין מעדיף את זו של לונדון. היא עברה מ Earl Court למיקום חדש וגדול יותר( כך אומרים , עוד לא הייתי במיקום החדש). Dusseldorf היא אכן גדולה יותר וכוללת בעיקר בפירוט ענפי ספורט ימי נוספים, למי שרלוונטי הדבר. אבל בלונדון ..ההרגשה יותר ידידותית, יש פעילות מגוונת בערבים ובימים "פנויים" ,יכולת שילוב של ביקור "כיף", "אוירה", "תרבות" , ויש מה לעשות גם לבת הזוג למי שהדבר לא מפריע... זוגתי למדה כך להכיר ולאהוב את לונדון; לאחר ארוחת הבוקר נפרדות דרכינו, בערב קובע DATE עם בחורה(אשתך) במסעדה טובה ...מה רע..?? בתי המלון זולים וזמינים יותר בלונדון, וכיום, שהיורו בשמיים..לונדון אולי לא יקרה יותר ( בקניות בתערוכה..)...על פריס אין לי מידע..אבל בטח צרפתית "שפה ראשונה", פחות ידידותי למי שלא שולט בה.. סע ותהנה!!

zina71955

New member
תערוכות

לעניות דעתי, לונדון עדיפה על פני השאר (פריס מייצרת סממנים קלאוסטרופובים). היא לא הגדולה ביותר אך המקצועית ביותר. הכל כפוף כמובן למטרת הביקור. לונדון עדיפה גם מבחינה חברתית. לאחרונה נעשתה לונדון יקרה מכל עיר אחרת באירופה, אך אפשר למצוא דילים טובים, כפוף לתזמון.

אופק ים

New member
לונדון, פריס או רומא!!!

אצלי ביקור בתערוכה נעשה למטרות עבודה ולכן אני בוחן את המקום על פי שיעור המבקרים ( הישראלים כמובן ). ארבעת התערוכות החשובות באירופה לפי סדר הגודל הבינלאומי ולא קשור לישראלים הן: 1. דיסלדורף - גרמניה כ- 400.000 מבקרים 2. פריס - צרפת כ- 330.000 מבקרים 3. גנואה - איטליה כ- 110.000 מבקרים 4. לונדון - אנגליה כ- 90.000 מבקרים הישראלים אוהבים מאד את לונדון בשל הקסם של העיר ובעיקר בשל השפה. גם אני באופן אישי וללא קשר לעבודתי מעדיף את לונדון. התערוכה בלונדון פונה יותר לשייטים באשר הם, קרי יאכטות, ספינות קטנות, קטמארנים, ועד ספינות נהר קטנות. בעוד התערוכות פריס ודיסלדורף פונות לחובבי ספורט הים וזה כמובן מקיף מדייג וצלילה ועד שייט קייאקים גלישת רוח, קייטים ויאכטות. הכל כמובן מאד גדול ומרשים. השפות הן בעיקר צרפתית בפריס וגרמנית בדיסלדורף ולעיתים קשה להשיג פרוספקטים באנגלית. למרות זאת בפריס ובדיסלדורף מציגות רוב יצרני הציוד והיאכטות ובלונדון רק נציגות מצומצמת. בשנים האחרונות יותר ויותר ישראלים מבקרים גם בפריס וגם בדיסלדורף ואולי זה מראה על יותר מיקצוענות ובגרות של קהל היאכטונרים. אם תשים לב לתאריכים תלמד שיש אפשרות לבקר גם בלונדון וגם בדסלדורף כיוון שהן חופפות. ההתחלה בלונדון ואחר כך בטיסה של כשעה ורבע אתה מגיע לדיסלדורף ונהנה גם מלונדון היפייפיה וגם מדיסלדורף שהיא התערוכה הגדולה ביותר בעולם. ןאגב אם לפריס פניך, כדי שתזדרז היא מתחילה בעוד כמה ימים ( 5-15 לדצמבר) ולסיום אשמח לפגוש את מבקרי התערוכה בפריס לונדון ודיסלדורף בדוכן יאכטות בוואריה ( הקפה עלי ) יהודה

למעלה