תערוכה בפריס

ימבשה

New member
תערוכה בפריס

מישהו ביקר בתערוכה? יש המלצות? רעיונות? מחשבות?

ימבשה

New member
לא משהו ממוקד, התעניינות כללית - פנטזיה בהתהו

האם יש חידושים מעניינים בתחום המפרשיות? יש "דגם מנצח"? ראיתי שהנזה התחזקה בארץ לאחרונה. האם בווריה, ז'נו ובנטו מחדשות גם?

GinGordon1

New member
תערוכה קטנה יחסית ובכל זאת יותר מבקרים מבשנה

שעברה. אני נוהג ללכת לתערוכה בפאריס ובדיסלדורף והשנה פאריס הייתה קטנה מבשנים עברו אך לדעתי ביקרו בה יותר מבקרים. באשר לסירות, החברות הגדולות בנט'ו, בוואריה, ג'אנו ודופור עם סטנדים ענקיים ומושקעים. ייתר החברות הבינוניות והקטנות עם סטנדים צנועים יותר ובתוכם גם הנזה שלדבריך מצליחה..??, כנראה רק בישראל. הדגמים החדשים והמעניינים בעיני היו האלן 39 אימפרשיין האלגנטית, הבנט'ו 41 עם הירכתיים הרחבות ביותר שראיתי לסירה בגודל כזה, הג'אנו 379 עיצוב מוצנע אך מוקפד כדרכה של ג'אנו. הבוואריה 36 שנותנת הרגשה של סירה גדולה בהרבה, והדופור 335 החדשה שבעיני הייתה הסירה היפה ביותר בפלח הסירות של 30-35 רגל, או כדבריך.. בעיני , היא ללא ספק המנצחת. אם אין לנו בעיית תקציב אז מאד התרשמתי מהסירה ( קו חדש ) של X Yachts 38XC שהיא בעצם סירת קרוזינג, בנויה במיטב המסורת של הדנים עם ריהוט מדהים וצלעות מפלדה, אבל עוד פעם ...רק אם יש לנו הרבה כסף!!! בקטגוריה זו התרשמתי גם מסירה קרואטית Salona שהציגה דגם חדש באורך 38 רגל מרשימה מאד למעט כמובן המחיר (-: ..... עוד קו מעניין הוא ה- Sence של בנט'ו , קונצפט חדש ומעניין שצריך ללמוד להתרגל אליו , אך שוב המחיר.......... המצב הרעוע של השוק באירופה מורגש היטב. הרבה מאד מהחברות המוכרות באו בדוכנים צנועים מאד והיו רבים שלא הגיעו כלל. הקרב בין ארבע היצרנים הגדולים עדיין בעיצומו ומי שרצה לבצע עסקה בתערוכה, יכול היה לנצל את קרב ההישרדות של הענף ולבצע רכישה בתנאים טובים. נתראה בתערוכה בדיסלדורף גיל

ימבשה

New member
תשובה לעניין

הי גיל, תודה על התשובה, ההמלצות וחוות הדעת האישית. כסף יהיה כשיגיע הדבר הנכון.. אני עדיין מנסה להבין "מי נגד מי" ואיך בוחרים. אתה בעל יאכטה?

ימבשה

New member
דרך אגב:

לגבי הנזה-פשוט בארץ אני רואה יותר סירות מפעם, בגלל זה חשבתי שזאת מגמה עולמית. ראיתי את ה SENCE אבל רק בעיתון. נראתה לי קצת בומבסטית

למעלה