תעסוקה!

call me a dog

New member
תעסוקה!

יש לי סקרון קטון :) זה יותר כמו שאלון.. אוקי, מה הם לפי דעתך 10 שירי הגראנג' (שימו לב) מכל הזמנים (85 עד היום) שלפי דעתכם צריכים להשאר לתמיד? זה כולל את הקטגוריות הבאות: שירים שהכי השפיעו/שינו דברים בסצנה או על להקות אחרות, שירים שהביאו זווית ראיה חדשה לעולם על כל הסצנה, שירים שהביאו סגנון/מקצב גראנג' חדש ושלא נשמע קודם לכן, ושירים שנשמעו באופן מחזורי לתקופה הרבה ביותר והצליחו! אני מקווה שאני לא ממחזר סקר, אני מקווה שאני לא מטריח אותכם סתם (כאילו שאף אחד עוד לא עשה סקר כזה או דומה לזה..) בהצלחה:)

Long Distance

New member
טוב....

1. Blind Melon - No Rain 2. Nirvana - Pennyroyal Tea 3. Nirvana - You Know you're right 4. Nirvana - Come As You Are 5. Stone Temple Pilots - Sour Girl 6. Pearl Jam - Jeremy 7. Nirvana - About a Girl 8. Nirvana - Polly 9. Stone Temple Pilots - Creep 10. Nirvana - My Girl

אהם,

הכי הכי - SOUR GIRL SUPER GIRL CREEP שהם הקורני הורני שלי, אבל באמת הם שירים שבדרך כלל עושים לי טוב, MERCY שהוא שיר הכי הכי יפה, פשוט ועדיין שיש בעיני... LIKE A STONE שבאמת הפך להיות השיר החורפי שלי... אלה בקטגורית אביב נותן לתמר שירים טובים לשמוע DOWN IN A HOLE שזה באמת חייב להיות בכל רשימה, זה נראה לי בקטגורית- כשאתה רוצה להתאבד תקשיב לשיר, תהיה מדוכא יותר ותבין שזה הכול החיים, אהם יש את JOIN ME של HIM לא יודעת גראנג' או לא אבל הוא מצוין בסטיל ההתאבדותי, למרות שזה "שיר אהבה". יש את GOTR עם SMILE שהלוואי שהיה לי משהוא שישיר לי אותו... אהם וSMELL של נירוונה, לא עמוק אבל נוסטלגי, ואם לא אז THE MAN... ושל קריס קורנל ורייג' ROMEO שזה פשוט חביב עלי בזמן האחרון, וזה 10?

DinoJr

New member
you know your'e right?

אתה בטוח שהשיר הזה תרם משהו? זה כמו לתת תרופה לחולה מת, לא?

call me a dog

New member
טוב, גם אני יענה..

השיר הראשון שאני בוחר בו הוא: alice in chains-bleed the freak שיר ששינה המון... 2. mother love bone-gentle groove 3. soundgarden-black hole sun 4. soundgarden-fell on black days 5. blind melon-soul one 6. pearl jam-alive/jeremy 7. nirvana-heart shaped box 8. alice in chains-dirt 9. stone temple pilots-creep 10. mad season- כל השירים שלהם!! אבל אני מתייחס בעיקר ל wake up ו long gone day

Gio inc

New member
חברה, אתם אולי לא אוהבים אותו...

והוא נמאס בצורה מפחידה, אבל אתם לא יכולים להגיד של- SMELLS LIKE TEEN SPIRIT אין מקום ברשימה הזאת.

Hairspray Queen

New member
בשמחה!

1. smeels like teen spirit (אלא מה....?) 2.jeremy-pearl jam 3. down in the hole-alice 4.them boens-alice 5.come as you are-NIRVANA 6.heart shaped box (my love)-NIRVANA 7.creep-stom tempel 8.black hole sun- soundgarden 9.alive-pearl jam 10.where did you sleep last night-NIRVANA נו.... נירוונה... בכלליות.. for ever!

Jam Head

New member
אמממ...

Pearl Jam - Alive Pearl Jam - Black Pearl Jam - Jeremy Nirvana - Smells like teen spirit Nirvina - Heart Shaped Box Nirvana - In Boom SoundGarden - Black Hole Sun SoundGarden - Jesus Christ Pose Alice In Chains - Down in a hole Alice In Chains - God Am לפי דעתי רק לארבעה הגדולות יש מקום ברשימה הזאת...

יש ויש ויש ויש

זה האמא של השירי גראנג', הוא פרסם את הגראנג' בקרב חובבי אמטיוי, ובעיני כמה שהוא קורני הוא מקסים... לא עמוק מדי ולא מעצבן מדי...

call me a dog

New member
עכשיו אני מבין...

למה כל החבר'ה הבוגרים יותר, רצו לעזוב.. בלי להעליב, אתם חרא של פורום.. אם בנאדם בא ומשקיע מחשבה בשביל לארגן שאלונים וסקרים.. כדי ש-א-ת-ם! תענו עליו, האושר היחידי שאני אקבל ממנו זה לראות אתכם עונים עליו.. כדי שאני אדע שאם אני אעשה פה משהו יצא לי מזה יחס כלשהו.. אבל לא, כתבתי פה לפני שבועיים בערך שאלון שהשקעתי בו מלא מחשבה וזמן.. באתי שמתי אותו בפורום.. הדבר היחיד שקיבלתי ממכם זה זין אחד גדול לפנים.. אמרתי חפיף.. כנראה אף אחד לא נכנס באותה תקופה.. אז לפני כמה ימים שמתי פה שאלון.. לא ענו, שמתי תגובה כדי שתענו.. אז גם-כן בקושי עונים.. די זה נמאס כבר.. אתם ממש חארות בקטעים האלה... אני רוצה להבין, בגלל שאני פחות גדול מיעל, או מאביב או מסיאטלוג ועוד כמה.. זה אומר שאתם לא אמורים להתייחס לדברים שאני שם בפורום?! אני טוען שיש פה הפליה מסריחה... ביי

Hairspray Queen

New member
לא לא לא!!!!

נו, אל תעלב... אני התייחסתי... לדעתי דווקא שאלה טובה... אולי כולם מתו.

aviv_b

New member
גם מה שאני כותה ההתייחסות מועטה

אז בוא אני אתן לך טיפ. קודם כל יש כאלו שלא מגיבים לכל הודעה. אבל קוראים את רובן. אני הבנתי שאני לא יכול לבקש שיגיבו לכל הודעה שאני רושם. אז רוב ההודעות שאני רושם הם בעיקר בשבילי. ואולי אחד או שניים ילמדו משהו מזה.

DinoJr

New member
באופן כללי...

אנשים לא מגיבים להודעה בגלל התוכן שלה, ולא בגלל הכותב. אז למרות שהשקעת ועבדת קשה על הנושא, אם התוצאה לא מוצאת חן בעיני קוראי הפורום - לא תקבל תשובות. תחשוב, אולי משהו בסקר שלך לא בסדר וגורם לפורומיסטים פה לא לרצות להגיב?

DinoJr

New member
שגיאה קטנה

התכוונתי לכתוב: אנשים (כן) מגיבים להודעה בגלל התוכן, ולא בגלל הכותב.

אל תעלב,

אני הגבתי:) אבל ברצינות תסתכל שבתאריכים אין הרבה אנשים בימים האחרונים ורוב שהגיבו הגיבו גם לך... אל תקח לב, קח לריאות:]

אאאאמממממ

אני היתי עונה בשימחה אבל אין לי את ה"כוח" להביא לך רשימת שירים שהשפיעו על עולם המוסיקה הכי הרבה, כי אני לא מיזמן התחלתי לאהוב גראנג' ויש לי חורים למלא בקשר לשמיעת מוזיקה של כמה סוגים שונים, אם זה עוזר אז הסקר הזה מאוד טוב ומתאים לפורום
אבל יכול להיות שבגלל שחרשו את הנושא של השירים "הכי טובים.." אין לאנשים כל כך חשק להגיב!

למעלה