תעסוקה לילדים...

shelly38כאן

New member
תעסוקה לילדים...

שלום לכולם אני כאן בקשר לתעסוקה לילדים בגילאי שמונה וחצי ו-שש. זה גיל ילדיי ובשבתות וחגים תמיד קשה למצוא להם תעסוקה מחוץ לבית. לא מעניין אותם יותר קניונים,ג'מבורי וכאלה. הם משועממים מזה כי הם גדלו. השאלה היא: לאן כן אפשר לקחת אותם ושלא ישתעממו.. תודה

Kalla

New member
הם באמת קצת גדולים

לג'ימבורי, לא? עם הילדים שלי אני משתדלת לגוון, בייחוד שהם בגילאים שונים וצריך שכל אחד יקבל את מה שמתאים לו. אז הדברים שזוכים להצלחה ברפרטואר שלנו הם גני חיות ופינות חי (לא יודעת מאיזה אזור את, אבל יש גני חיות יפים בחיפה, בירושלים-התנכי והספארי ברמת גן, וגם כל מיני פינות חי וגני חיות קטנים יותר בישובים שונים ברחבי הארץ), חניוני נופש פעיל, גנים לאומיים ופארקים או סתם פיקניקים במקומות יפים ביער, מסלולים של החברה להגנת הטבע, ים בריכות ומקורות מים אחרים, לונה פארק ודומיו, רכיבה על סוסים, מקומות עם פעילויות והפעלות לילדים כגון חוות הצמחים הטורפים, שביל התפוזים ועוד, מוזיאונים (כגון המוזיאונים למדע, מוזיאון ישראל, מיני ישראל וכד'), סיורים במקומות מעניינים והיסטוריים (עתיקות או שכונות מעניינות, מערות האדם הקדמון, מערת הנטיפים וכו'), הפלגות קצרות על סירת מנוע זכו לאחרונה להצלחה מסחררת, רכיבה על אופניים ואפילו סתם גינה ציבורית עם הרבה מתקנים כשלא רוצים להתרחק יותר מדי מהבית. בקיצור לא חסר. אצלנו הולכים לקניונים, משחקיות או למקומות סגורים רק כשמזג האוויר לא טוב, ואז הילדים מאוד נהנים כי זה קורה לעיתים רחוקות ולא נמאס להם.

ציפי ג

New member
בית כנסת ../images/Emo8.gif

מה לעשות בגיל שהילדים יודעים מה הם לא אוהבים ולא מוכנים לעשות מה שאנחנו אוהבים זה גיל קשה.

iris mom of two

New member
טיולים בטבע

עכשיו מתחילה העונה. יש מקומות כל כך יפים, והם בגיל מעולה. אני זוכרת לטובה את הטיולים עם הורי ביערות הכרמל. היום אני עושה את זה עם ילדי. את יכולה לשלב עם זה חינוך לאהבת הארץ (אזהרה, איתי זה לא הצליח
).

ליאת +

New member
חברים חברים ועוד פעם

חברים. מפתח לפעילות שבתית מוצלחת אצלנו היא למצוא הרכב שבו גם להורים נחמד וגם לילדים נחמד. לא תמיד זה קל, אבל כשמוצאים משפחה או שתיים כזו זה מאוד נחמד
מרגע שמוצאים את החברה הנכונה אז המה כבר פחות משנה- פארק, טיול, ים.

למעלה