תענו !!

יוני,אולי הוא לא רוצה לתת ת'.....

מסנג'ר שלו לכל העולם ואישתו, למרות שניראה לי שהוא כן רוצה חח זה המסנג'ר שלו[email protected] למרות שנראה לי שעדיף שתכתבי לו מסר ושתשאלי אותו מה המסנג'ר שלו הוא יתן לך אני לא שאלתי אבל הוא נתן לי כי טוב עזבי חח אבל אולי שאלי..

yoooni

New member
הוא מפרסם את המסנג'ר הזה בכל

חור ובכל הזדמנות אפשרית, אז אני מאמין שאין לו התנגדות.

HaDaRoSh

New member
נ"ש: אויי גאדדדדדדדדדדדדדדדד ../images/Emo121.gif

אמא אמא אמא אמא!!! זאת לא רק אפרת!! זאת גם טלי!!! טלי ואפרת!!! שתיהן יתארחו!!! יאוווו שניי מושלמות במכה!!!!

כןןן ראיתי חח פתחתי הודעה חדשה על

זה חחחח..יאאא אני לא מאמינהה גםם טלושש וגםם אפרתוששש..אני רוצהה שגםם יביאוווו את נתוששששששששש

אופ תקשיבו!

אני יודעת שיש כאן מלא שמתים על טלי!! אבל חשבתי שהאירוח יהיה רק של המושלמת! בלי נדחפים!! למה הלרוס?? גררררררררררררררר

beauty3

New member
וואיי גם אני ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

פתאום כשאני קוראת את ההודעה שלך אני מסתכלת לצד שמאל ופתאום את מי אני רואה אל טלי יאו חשבתי שזה יהיה רק של אפרת ):

לא נוראא גם טלושש מתוקההה!!!

אבלל הלוואיי שיביאוווו גם את נתושששש...לאאא רוצהה אני רוצהה את נתושששש..אני יעשהה הפגנה...חחחח...!!!!

../images/Emo163.gif סורייייי?!?!?! איך אמרתם?!?!

נדחפים?!? להרוס?!!!!!!!!!!?!?!? 'תם לא מתביישיםםםםם?!?!?!! המושלמת כאןןןןןןןןןןןןןן אני לא האמנתי שראיתי.. איזה להרוסססססס?!?!?!?! אה????????? איזה כוסיתתתת הורסתתתתתת מושלמתתתתתת כפרה אני עליההה!! תרגיעו כי מזה לא באלי לריב!!!! עם כבר..אז היא רק תוסיף,ממש לא תהרוס!! להפך!!!!!!!!!

תחשבו שהאירוח כנראה יהיה יותר...

ארוך כי הרי צריכים לשאול שאלות את שתיהן... מבינות? טוב לדעתי זה לא ממש הורס.. יעני טלי מתוקה אני מתה עליה!! ואפרת..
אין לי מילים

סבבה, היא מתוקה

אבל זה היה אמור להיות אירוח רק של אפרתוש!! וחוץ, אם צריכים להביא מישו, עדף שיביאו את נתוש, הרי אפרתוש ונתוש הם הכוכבים הראשיים, לא טלי!!

אולי יש בזה משהו אבל...

סליחה ממעריצי נתן אבל נראה לי שאנשים אוהבים יותר את טלי מאשר אותו?
אני חולה על נתן הוא כזה מושלם אבל לא יודעת אני שומעת המון על טלי
לאדעת לא אכפת לי ממש.. אני גם ככה כל הזמן אתרכז רק באפרת
אפרת.פה.יום.ראשון.5\9. אמאלהההה

למעלה