תענו!!!!!!

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
תענו!!!!!!

טוב זה סתם שאלון אבל יאללה בשביל שהפורום לא ימות לגמרי תענו
מה השיר הכי מצחיק של אמינם לדעתכם
השיר הכי מרגש
השיר הכי מאוס
תוסיפו עוד קטגוריות,לא עולה לי לראש... שלי: הכי מצחיק-יש מלאאאאאאא אבל נבחר כמה:role model,without me,kids הכי מרגש-if i had,rock bottom,haili's song הכי מאוס-sing for the moment חחח חולה על השיר הזה אבל נמאס...

my josh

New member
אוקי נחמד.. כנסו

השיר הכי מצחיק: וואיי יש מלא!! אבל נראה לי שהכי זה "ויטאואט מי" "מי נאמ יס" "מי דאד גוינג כראזי" הכי מרגש" בלי להתחרות בו בכלל זה היילי סונג!! אין על השיר הוא באמת שר שם!! (ידעתם שאחרי שהוא הקליט את השיר הוא ממש התבייש לשים אותו בדיסק?..? רק אחרי שיכנועים הוא הסכים..-חמודדד) אותי גם מרגש קים שיר חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פעם ראשונה ששמעתי את זה שהוא אומר שם "אי הייט יו אי הייט יו אי סוור טו גוד אי הייט יו אוי מיי גוד אי לוב ייו" בכיתי כמו איזה תינוקת! (ששששש אל תספרו)-חח הכי מאוס- אמממ תלוי על מי הכי חרשתי ובאיזה תקופה.. עכשיו נראה לי שהכי מאוס זה ריאל סלים שיידי למרות שזה אחד השירים שלו שאני הכי אוהבת חרשתי עליו מכל הצדדים!! אז די נמאס..!

eMiFrEaK

New member
אמ... אז ככה..

קצת קשה לי לעשות את זה...אבל אני בכל זאת אנסה.. הכי מצחיק: חחח יש המון..בין האהובים עליי במיוחד: :"kids", אני פשוט מתה על השיר הזה! וגם "without me", שאפשר לכלול אותו גם במאוסים....:( ואיי פשוט לא עולים לי לראש עכשיו.. מבחינת הכי מרגשים יש לי באמת הרבה.. כל פעם שאני שומעת את המוזיקה של "לוז יורסלף", אני מתרגשת מחדש.. אין לי מושג למה.. "קים" זה באמת שיר ממש חזק! ו"היילי'ס סונג" זה שיר שהייתי מקשיבה לו המון, גם "סופרמן"..ו"קלינינג אווט מיי קלוסט".. אבל תאמת אני מאוד מזדהה עם "דה ואי איי אם".. וגם "מרשל מתרס" זה הכל תלוי במצב רוח...אבל נכון לעכשיו אני ממליצה על "איי לוב יו מור" שבאמת מראה את הצד הרגשי שבו..ואיך אפשר בלי "סטן" שיר מיוחד שנהיה תאמת קצת מאוס אבל בכל זאת מגיע לו הרבה כבוד! ויש לי עוד המון!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
ואני ממש חייבת להוסיף!!

זה של די 12 אבל לא חשוב!!! "פארפל הילס" או בשמו המקורי... "פארפל פילס"... שיר ממש טוב... כמו תמיד, מצחיק בטירוף!! חח

k k1

New member
כן...

קים שיר באמת חזק ומצמרר לגמרי,פעם לא הייתי מסוגלת לשמוע אותו מרוב שהוא אלים כזה...

my josh

New member
כן אתם יודעים שפעם ראושנה שהיא

שמעה את זה אז היא הייתה באוטו עם אמ' וכשהשיר נגמר אזז הוא שואל אותה "יש לך משהו להגיד" אז ניא עושה לו "יו קראזייי!" חח הוא אמר שזה החמיא לה.. אני יכולה להבין את זה חוץ מזה שהוא הורג אותה הוא לא עושה לה כלום..
חח נשמע מוזר אבל נכון.. תראו הוא אומר לה שהוא אוהב אותה הוא רשם עלייה שיר שלם הוא מקנא לה.. מה עוד היא רוצה.. גם פרוף אמר את זה שזה החמיא לה.. פור גוד סייט הבנאדם הורג אותך אישה.. חח חבל שלא ראית קרין הוא אמר על כל הקטע עם המכונית בתוכנית שהייתה היום ב-4...

k k1

New member
כן באמת חבל שלא ראיתי

זה נשמע תוכנית יפה.. אבל שמעתי פעם שהוא השמיע לה את השיר קים או בוני&קלייד והיא אמרה לו שהוא חולה בראש וצריך טיפול וזה...טוב גם אני הייתי נבהלת אם מישהו היה כותב עליי שיר כזה...חח

my josh

New member
חח כן אבל לדעתי בוני אנד קלייד יותר

פוגע בה מקים.. כמו שאמרתי קים זה שיר שדי מחמיא לה.. עזבו אני והתיסבוכים שלי כמו שפרוף אמר" דיס א קראזי לוב סונג"..!

k k1

New member
כן גם בבוני&קלייד הוא עירב כאילו

את היילי בזה אז זה יותר מכאיב...

למעלה