תענו.

תענו.../images/Emo11.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

נהיה פה פורום סקרים ושאלונים
אבל משעמם לי אז.. אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: 2.פרסומות: 3.חטיפים: 4.ספורט: 5.עולם הזוהר: 6.אירועים משפחתיים: 7.לטוס לחו"ל: 8.בשר: 9.שיעורי חברה בבי"ס: 10.לקרוא: 11.שאלונים ארוכים במיוחד: 12.שאלונים קצרים במיוחד: 13.חיות מחמד: 14.יום שבת: 15.בגדים קצרים: -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? 17.סנוקר או באוולינג? 18.ליבוש צנוע או נועז? 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? 20.להקת אתניקס או תיסלאם? 21.להיות צנוע או גאוותן? 22.שקט או רעש? 23.בוקר או צהריים? 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? 27.שכל טוב או כסף רב? 28.ימיי הולדת או חתונות? 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): 33.סוג אנשים: 34.תכונת אופי: 35.איבר בפנים שלך: 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: 37:מנחה תוכנית ברדיו: 38.ספורטאי/ת: 39.מפורסם/ת: 40.טעם גלידה: 41.חופשה: 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): 43.משקה: 44.חודש בשנה: -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? נךקח מפורום סקרים ושאלונים

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:אוהבת 2.פרסומות:שונאת 3.חטיפים:כן (במקום אוהבת) 4.ספורט:לא (במקום שונאת) 5.עולם הזוהר:לא 6.אירועים משפחתיים:לא 7.לטוס לחו"ל:כן 8.בשר:תלוי איזה 9.שיעורי חברה בבי"ס:לא אבל לפחות ככה לא לומדים ממש 10.לקרוא:תלוי 11.שאלונים ארוכים במיוחד:גם תלוי 12.שאלונים קצרים במיוחד:כה 13.חיות מחמד:כה 14.יום שבת:כה 15.בגדים קצרים:כה -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?לאדעת 17.סנוקר או באוולינג?באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז?עד כמה נועז? 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?רגיל
20.להקת אתניקס או תיסלאם?שיהיה אתנקיס 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע 22.שקט או רעש?שקט 23.בוקר או צהריים?צהריים 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?בורגר.. 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?לא אותי אתם צריכים לשאול:D 26.חומוס צבר או חומוס שמיר?צבר 27.שכל טוב או כסף רב?כסף ושכל 28.ימיי הולדת או חתונות?חתונות 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?יש חדשה טובה ויש ישנה טובה 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?נמוכות -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):לאיודעת 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):תלוי מה שבא לי 33.סוג אנשים:טובים? 34.תכונת אופי:טובות:p 35.איבר בפנים שלך:ריסים:D 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:לאיודעת 37:מנחה תוכנית ברדיו:כנ"ל 38.ספורטאי/ת:אין 39.מפורסם/ת:אין מישהו ספיצפי 40.טעם גלידה:וניל 41.חופשה:בחו"ל 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):פשטידת תפו"א וסלט מוצרלה:] 43.משקה:מים 44.חודש בשנה:ספטמבר -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?משקיעה ומזבזת 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?זוכה בלוטו:D 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?לוקחת אולי 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני?חס וחליל 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?זורקת עליהם מלפפונים
50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?שלא יגמרו המשאלות

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת
2.פרסומות: בבמידה הנכונה
3.חטיפים: גרר
אוהבת 4.ספורט: ככה ככה 5.עולם הזוהר: ככה ככה 6.אירועים משפחתיים: ככה ככה
7.לטוס לחו"ל: אוהבתתתת
8.בשר: גררררררררר *ריר*
9.שיעורי חברה בבי"ס: חחחחחחחחחחחחחח שונאת !!!!!!!!! 10.לקרוא: שונאת
11.שאלונים ארוכים במיוחד: שונאת
12.שאלונים קצרים במיוחד: שונאת 13.חיות מחמד: אוהבת
14.יום שבת: אוהבת 15.בגדים קצרים: אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? יב"ז 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז?צנוע
19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני :D 20.להקת אתניקס או תיסלאם? איכ 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע 22.שקט או רעש? רעש
23.בוקר או צהריים? בוקר :) 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? שניצל איילה? :S נלך על בוגראנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?חחחחחחחחחחחח מה לעזעזאל????
26.חומוס צבר או חומוס שמיר? איכ 27.שכל טוב או כסף רב? גם וגם 28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? איכככ 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? גבוהות
-דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): סימס
32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק
33.סוג אנשים: חמודים ואכפתיים :) 34.תכונת אופי: אכפתיות 35.איבר בפנים שלך: פה
36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: אפחד
37:מנחה תוכנית ברדיו: אפחד 38.ספורטאי/ת: אני
סתם אפחד 39.מפורסם/ת: פרג
40.טעם גלידה: קפוצ'ינו
41.חופשה: אני רוצה ל LA 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): ספגטי והמבורגר 43.משקה: נס *ריר* 44.חודש בשנה: מרץ רולז !!!!!!!!!!!!!!!!!! -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? מרביצה לקיר וקופצת 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? אני לא אשתף אתכם
47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? בכייף :) 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? מתאבדת?
49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? אכפת לי גם
50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? בוחרת ?

system רולז

New member
אני../images/Emo9.gif

-שרשרתי מקדום למקום לא נכון. אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:אוהבת. 2.פרסומות:לפעמים זה ממש מעצבן. 3.חטיפים:אוהבת. 4.ספורט:שונאת. 5.עולם הזוהר:אוהבת. 6.אירועים משפחתיים:אוהבת. 7.לטוס לחו"ל:אוהבת. 8.בשר:אוהבת. 9.שיעורי חברה בבי"ס:אוהבת. 10.לקרוא:שונאת. 11.שאלונים ארוכים במיוחד: אוהבת לפעמים שמשעמם 12.שאלונים קצרים במיוחד:גם. 13.חיות מחמד:אוהבת 14.יום שבת:אוהבת. 15.בגדים קצרים:אוהבת. -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר. 17.סנוקר או באוולינג?שניהם נממ. 18.ליבוש צנוע או נועז? צנוע. 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? גובה. 20.להקת אתניקס או תיסלאם?לא מכירה. 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע. 22.שקט או רעש?רעש. 23.בוקר או צהריים?בוקר. 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? בורגראנ'ץ 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? X______X 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? איככ חמוס. 27.שכל טוב או כסף רב? שניהם. 28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת. 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?חדשה למרות שאני לא שומעת הרבה ישראלי. 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות. -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): מחשב טלווזיה. 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק. 33.סוג אנשים: מצחיקים. 34.תכונת אופי:גם מצחיק. 35.איבר בפנים שלך: לא איבר אבל גבות? 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:המממ... 37:מנחה תוכנית ברדיו:לא יודעת איך קוראים להם. 38.ספורטאי/ת:אין... 39.מפורסם/ת:פרגי. והבי אי פי. 40.טעם גלידה:בן אנד ג'ריס. (בצק עוגיות) 41.חופשה: חופש גדול ופסח. 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):סלט,פסטה,צ'יפס. 43.משקה:קולה. 44.חודש בשנה: יולי. -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?הרבהה. 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? כנ"לֹ 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? מסכימה. 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? הולכת למישהו לטפל בזה? (למרות שזה לא היה קורה.) 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? לא יודעת. 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?לפגוש את הבלאק לפגוש את הבלאק ולפגוש את הבלאק.

אניי....

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת 2.פרסומות: שונאת 3.חטיפים: אוהבת 4.ספורט: תלוי מה 5.עולם הזוהר: תלוי למי 6.אירועים משפחתיים: אוהבת 7.לטוס לחו"ל: אוהבת 8.בשר: שונאת אבל אני לא צמחונית 9.שיעורי חברה בבי"ס: מתי יש לנו??? אבל אוהבת 10.לקרוא: שונאת 11.שאלונים ארוכים במיוחד: שונאת 12.שאלונים קצרים במיוחד: אוהבת 13.חיות מחמד: אוהבת 14.יום שבת: אוהבת 15.בגדים קצרים: אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אף אחת 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז? לא משנה 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? גבוה.. 20.להקת אתניקס או תיסלאם? בלאק 21.להיות צנוע או גאוותן? לא זה ולא זה 22.שקט או רעש? גם וגם 23.בוקר או צהריים? ערב 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? אין לי מושג מהזה שניצל איילה אז בורגראנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? תלוי מי חושב 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? איכס שונאת חומוס 27.שכל טוב או כסף רב? קודם שיהיה שכל ואח"כ נדבר על כסף 28.ימיי הולדת או חתונות? גם וגם 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? איכס מוזיקה ישראלית 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? הגבוהות -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): כסף גדול 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק 33.סוג אנשים: לא 'דעת 34.תכונת אופי: לא 'דעת 35.איבר בפנים שלך: פה 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: ארז טל במועדון לילה ואייל קיציס בארץ נהדרת 37:מנחה תוכנית ברדיו: מי שומע רדיו?.. 38.ספורטאי/ת: לא 39.מפורסם/ת: לא 40.טעם גלידה: וניל, מות, בננה 41.חופשה: פסח, חופש גדול 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): צ'יפס 43.משקה: קולה 44.חודש בשנה: אוגוסט בארור -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? קודם טסה לארה"ב ואז נדבר כבר 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? לא 'דעת 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? תלוי איפה בחו"ל 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? שזה? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? שיהיה להם בכיף לא צריך אותם 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? ארה"ב לפגוש את הבלאק ו... לא 'דעת

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שיהיה

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת 2.פרסומות: שונאת 3.חטיפים: שונאת 4.ספורט: שונאת >< 5.עולם הזוהר: אוהבת 6.אירועים משפחתיים: אוהבת 7.לטוס לחו"ל: אוהבת 8.בשר: שונאת 9.שיעורי חברה בבי"ס: חחחחחחחחחח אין לנו 10.לקרוא: אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד: אוהבת 12.שאלונים קצרים במיוחד: שונאת 13.חיות מחמד: אוהבת 14.יום שבת: אוהבת 15.בגדים קצרים: שונאת %$T%^&%@ -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? איכס ואיכס 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז? נועז O: 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? גבוה 20.להקת אתניקס או תיסלאם? איכס ואיכס 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע 22.שקט או רעש? רעש 23.בוקר או צהריים? בוקר 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? בורגראנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? חזה שופע ;[[[[[[ מה אני יודעת שאני שטוחה ;[ אבל אני רק בת 14 תנו לי לגדול ;[ טוב די לבכות 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? צבר חח 27.שכל טוב או כסף רב? שכל 28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? מי שומע עברית ? 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכות .. אחותי בכיתה א' ויש לה שיעורים כאלה נגיד 13 פחות 2 כמה זה וכאלה חחח -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): סימס 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק חמוץ חחח הרוטב הזה של הסיני ספיד 33.סוג אנשים: גיטריסטים
זה עם מושלם
אם היו יכולים לעשות ארץ שהיו קוראים לה גיטרהלנד או משו וכולם היו שם אימוס כאלה עם שיחר שחור ופוני לצד ווואמפייר וגיטרות חשמליות כאלה שחורות בצורת כוכבים הייתי עוברת לשמה וגם נכנסת לממשלה כדי לחוקק חוק נגיד ש"יום שני שאסור ללכת בו עם בגדים" ואז בימי שני כל האימוס היו הולכים ערומים
טוב די >< 34.תכונת אופי: מצחיק D: 35.איבר בפנים שלך: שלי ? הוי אממ שפתיים .. למרות שהן ענקיות .. אני הולכת למורות ושואלת אותן "נכון השפתיים שלי ענקיות ?!" ככה אני מעבירה הפסקות שלמות חחחח 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: חחחחחחחחח אממ שיהיה .. לאדעת 37:מנחה תוכנית ברדיו: לאדעת 38.ספורטאי/ת: לאדעת 39.מפורסם/ת: ג'יידדדדדדדדדדדדדדדדדד $%EB&^H@NUI&%E^&N^& דייבי %^G#&YB&#^*N&N*#N#& 40.טעם גלידה: ריבת חלב או וניל אוריאו חחח 41.חופשה: גדולה 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): שניצל תירס 43.משקה: נסטי אפרסק ^H*$# 44.חודש בשנה: דצמבר -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? כאילו טסה לארהב וקונה את ג'ייד בתור מנקה ?!!?!?!!???!!?!?!!?!?!!? 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? גורמת לג'ייד להתאהב בי ולשלוח לי בדואר כרטיס טיסה וכרטיס אשראי בלתי מוגבל ומציע לי שאני אעבור לגור איתו ועם דייבי באחוזה מפוארת
47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? הולכת להיות האמרגנית של AFI חהחהחהחהחהחההחההחחהחחהחהחהחהחהחה 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שומעת מוזיקה דכאונית 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? אם הייתי יודעת מזה קונספירציה הייתי מגיבה >< 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? להתחתן עם ג'ייד לעשות אורגיה עם ג'ייד ודייבי להיכנס להריון משניהם איכשהו ושיצאו מאוד מאוד מאוד דומים לאבות שלהם חחחחח מי מושיים ?!?!?!?! אתם מושיים
>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Cuttie Cat

New member
עונההה...התחלתי לאהוב תענין חח

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:שונאת 2.פרסומות:שונאת 3.חטיפים:שונאת 4.ספורט:אוהבת 5.עולם הזוהר:אוהבת 6.אירועים משפחתיים:אוהבת 7.לטוס לחו"ל:אוהבת 8.בשר:אוהבת 9.שיעורי חברה בבי"ס:שונאת זה משעמםם 10.לקרוא:אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד:שונאת 12.שאלונים קצרים במיוחד:אוהבת 13.חיות מחמד:אוהבת 14.יום שבת:אוהבת 15.בגדים קצרים:אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?יעל בר זוהר דהה איזה השוואה חחח 17.סנוקר או באוולינג?באולינג אני לאדעת סנוקר ..חח 18.ליבוש צנוע או נועז?נועז 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?בינוני 20.להקת אתניקס או תיסלאם?אפחת חח 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע 22.שקט או רעש?שקט 23.בוקר או צהריים?בוקר 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?בורגראנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?חזה שופע זה יותר נשי לדעתי.. 26.חומוס צבר או חומוס שמיר?צבר 27.שכל טוב או כסף רב?כסף רב 28.ימיי הולדת או חתונות?חתונות 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?חדשה 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):טאקי,סימס,איסי טאוור,באבלס 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מתוק ומלוח 33.סוג אנשים: נחמדים ..חח 34.תכונת אופי:אמיתי 35.איבר בפנים שלך:עיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:צבירה הדר המותק :) 37:מנחה תוכנית ברדיו:אבא שלי חח 38.ספורטאי/ת:יניב קטן 39.מפורסם/ת:פרגי 40.טעם גלידה:וניל נוגט 41.חופשה:לונדון,ניו יורק 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):סלט 43.משקה:בירה שחורה 44.חודש בשנה:דצמבר -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?קונה בית,קונה מכונית,הולכת לחרוש תחיים של הקניון ..חח 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?הייתי מאושרת ? חחח אממ אם הייתי נריאת ואל נראית הייתי הולכת לחקור על אנשים ..חחח 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?מסכימה נראלי 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? הולכת לטיפול 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? שמה עליהם זין 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי מבקשת עוד 100 :)

avivoOsh2

New member
כמה שאלונים.. ../images/Emo6.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת ועוד איך
2.פרסומות: שונאת 3.חטיפים: אוהבת 4.ספורט: שונאת 5.עולם הזוהר: ? 6.אירועים משפחתיים: שונאת 7.לטוס לחו"ל: אוהבת 8.בשר: אוהבת אבל לא יותר מידיי 9.שיעורי חברה בבי"ס: אוהבת 10.לקרוא: שונאת 11.שאלונים ארוכים במיוחד: שונאת 12.שאלונים קצרים במיוחד: אוהבת 13.חיות מחמד: אוהבת 14.יום שבת: אוהבתתת 15.בגדים קצרים: לא ממש אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר. שונאת ת'מיכל הזאת S: 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.לבוש צנוע או נועז? נועז 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני 20.להקת אתניקס או תיסלאם? מאיפה לי |: 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע 22.שקט או רעש? רעש 23.בוקר או צהריים? בוקר 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? בורגראנ'ץ 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? מאיפה לי. S: לי אין את שנייהם, אז מה זה משנה ?!
26.חומוס צבר או חומוס שמיר? צבר :] סולחה. 27.שכל טוב או כסף רב? שכל שכל. 28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת. 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? חדשה. 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): טאקי 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק 33.סוג אנשים: מצחיקים :] ונחמדים 34.תכונת אופי: אכפתיות 35.איבר בפנים שלך: עיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: צביקה הדר חחחחחחח 37:מנחה תוכנית ברדיו:
לאדעת. 38.ספורטאי/ת: - 39.מפורסם/ת: יש יותר מידיי.
40.טעם גלידה: כלכלכלכלכל הטעמים :] 41.חופשה: לחול :) 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): פסטה, פיצה :) 43.משקה: מים 44.חודש בשנה: יונייייייייייייייי
-מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? הרבה דברים. >< 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? הייתי רוצחת את המורה שלי למדעים. 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? הייתי מסכימה. :) 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? אניודעת. 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? שאלות מפגרות. 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? לאדעת נו אנלי כוח לשאלונים האלה ביי

עניתי..!

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת!!! לא, לא מתגעגעים לבי"ס.(במיוחד לא לבי"ס המתפרק שלי. עובדה אמיתית- הוא שימש מקום מסתור להגנה!!!) 2.פרסומות: לא כשזו הפסקה ארוכה מדי 3.חטיפים: אוהבת... למרות שבגללם אני שמנה 4.ספורט:תלוי... אני אוהבת לראות משחקי כדורגל וכאלה... אבל לא לשחק 5.עולם הזוהר: אני מנויה לפנאי פלוס. אבל לא הייתי רוצה להיות מפורסמת מדי... 6.אירועים משפחתיים: שונאת..! 7.לטוס לחו"ל:אוהבת!!!(למרות שטסתי רק פעם אחת והייתי חולה רצח...!) 8.בשר:אוהבת!למרות שיש לי חברה צמחונית... 9.שיעורי חברה בבי"ס:אוהבת... זה הזמן לדבר עם המורה על הכול 10.לקרוא:אוהבת... 11.שאלונים ארוכים במיוחד: אני עונה על השאלון הזה, אז מה אתם חושבים? 12.שאלונים קצרים במיוחד:אוהבת 13.חיות מחמד:אוהבת... למרות שההורים שלי מרשים לי רק דגים... 14.יום שבת:אוהבת!!! סופסוף חופש!!! 15.בגדים קצרים: שונאת. הבגדים משתפשפים בעור וזה מגעיל... -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? שתיהן מכוערות כמו התחת שלי ביום רע...! 17.סנוקר או באוולינג?סנוקר...אבל אני ממש גרועה בשניהם... 18.ליבוש צנוע או נועז? תלוי איך. אני לא אלך עם מחשופים ענקיים, גם לא כשאני אהיה גדולה.אז צנוע, בטוח. 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?בינוני. ללהיות גבוה יש את החסרונות שלו. 20.להקת אתניקס או תיסלאם? מי?! אלו עם השיר בפרסית... 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע... למרות שאני גאוותנית לפעמים... 22.שקט או רעש?תלוי... אני אוהבת גם שירים שקטים(cry me a river ו what goes around של ג'סטין גורמים לי לבכות) וגם רוק(the killers,fall out boys, evenecens וגם לפעמים my chimical romence) 23.בוקר או צהריים? צהריים... בבוקר אני עוד ישנה...אבל בצהריים אני חולמת על ג'ונתן טוגו...
24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?בורגראנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? יש לי חזה שופע(לצערי, תאמינו לי. אני עוד לא בגיל...
) ורגליים חטובות וחלקות אין לי. הייתי אומרת רגליים. כי זה משהו שלא בנוי בגנים. 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? וזה חשוב כי??? 27.שכל טוב או כסף רב?שכל טוב מביא כסף רב. מי שיש לו תואר אקדמי מרוויח פי 4 ממי שסיים רק תיכון. 28.ימיי הולדת או חתונות? מאיפה לי? 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? אני לא שומעת ישראלית. sorry...
30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? תלוי איפה... בתיכון/ חטיבה אני מעדיפה חטיבה, כי עדיין אין בגרויות... -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):CSI מניעים אפלים. עבדתי על הדמו שעות בניגוד לשלישי (ממדים של רצח)שעבדתי עליו כולה 5 שעות כולל הטוטוריאל. 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מלוח. יש לי משהו עם מלח מאז הילדות. 33.סוג אנשים:משוגעים כמוני. 34.תכונת אופי: היפר אקטיביות 35.איבר בפנים שלך: העיניים. חישבתי את זה והיה סיכוי של 5% בערך שיהיו לי עיניים כאלו
36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: ליאור שליין. אני חשובת שדיברתי איתו פעם בICQ אבל יכול להיות שעבדו עליי 37:מנחה תוכנית ברדיו: פרופ' רפי קרסו. אפילו כשהוא אומר לאישה "את עומדת למות עוד 3 שניות" זה נשמע מרשים. 38.ספורטאי/ת: אסתר רות שחמורוב. היא שרדה את מינכן. 39.מפורסם/ת: ג'ונתן טוגו, קרמיין גיובינזו ואריק סזמנדה. מתה עליהם. 40.טעם גלידה: וניל עוגיות 41.חופשה:טיול אוהלים בצפון 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): פיצה וקולה. 43.משקה:קולה RC קולה 44.חודש בשנה: אוקטובר... היום הולדת שלי!!!(ושל ברנדן פאהר... אתם לא מכירם ולא ממש אכפת לי) -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? טסה לארה"ב לבקר בסט של שלושת הCSI ומשלמת להם על ביקור מאחורי הקלעים. וראיון לפורום של CSI עם וויליאם פטרסון 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? שלום עולמי...
סתם...טסה לארה"ב לבקר בסט של שלושת הCSI ומשלמת להם לביקור מאחורי הקלעים וראיון לפורום של CSI עם ויליאם פטרסון 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?הייתי עושה את זה אם היו מסדרים לי טיסה לארה"ב לבקר בסט של שלושת הCSI ומשלמת להם על ביקור מאחורי הקלעים. וראיון לפורום של CSI עם וויליאם פטרסון. ושלום עולמי. 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? אני סובלת מדיכאון כרוני. ואני כותבת על זה בלוג אימואי במיוחד... 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? אכתוב על זה בלוג אימואי במיוחד 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? 1.טיסה לארה"ב לבקר בסט של שלושת הCSI וביקור מאחורי הקלעים+ראיון לפורום של CSI עם וויליאם פטרסון 2. שיפסיקו להציק לי בכיתה 3. שכל פעם שאני אבקש משאלה היא תתגשם... חשבתי על זה מגיל 5...

למעלה