תענו על השאלות!!!

American Girl

New member
אני../images/Emo70.gif

את רואה את נסיך חלומותיך ברחוב מה את עושה?אם אני רואה ברחוב את אהרון אממממ... הייתי מתעלפת ואז הוא היה עוזר לי לקום. ואז מי יודע מה היה קורה.... *אהמ*... *אהמ*... איך את מסובבת בנים?מי צריך לסובב את המפגרים האלה כאן... מה החלק שבנים הכי אוהבים אצלך? אהרון אוהב בי הכל
מה החלק שאת הכי אוהבת אצלם? אצל אהרון אני אוהבת הכל. מה הפנטזיה הרומנטית שלך? כמו הפנטזיה של בר ורק היא יודעת אותה זה מאוד ארוך סמכו עליי... עד כמה רחוק היית מגיעה עם בן? עד בדלת של בכיתה. באיזה גיל את מתכוונת להידפק..? מאיזו בחינה?!

American Girl

New member
אני../images/Emo70.gif

את רואה את נסיך חלומותיך ברחוב מה את עושה?אם אני רואה ברחוב את אהרון אממממ... הייתי מתעלפת ואז הוא היה עוזר לי לקום. ואז מי יודע מה היה קורה.... *אהמ*... *אהמ*... איך את מסובבת בנים?מי צריך לסובב את המפגרים האלה כאן... מה החלק שבנים הכי אוהבים אצלך? אהרון אוהב בי הכל
מה החלק שאת הכי אוהבת אצלם? אצל אהרון אני אוהבת הכל. מה הפנטזיה הרומנטית שלך? כמו הפנטזיה של בר ורק היא יודעת אותה זה מאוד ארוך סמכו עליי... עד כמה רחוק היית מגיעה עם בן? עד בדלת של בכיתה. באיזה גיל את מתכוונת להידפק..? מאיזו בחינה?!

snowbabe

New member
הסבר

אני אסביר לכם קצת ואבהיר את העניינים בקשר לשאלה איך את מסובבת בנים.. כנראה לא הבנתם.. לבנות יש מין כוח כזה לגרום לבנים לעשות מה שהן רוצות.. וזו עובדה! השאלה היא.. איך את גורמת לבנים לעשות מה שאת רוצה השאלה הארחונה.. דפוקה! אני כתבתי את השאלון בלילה ובשעות האלה קשה לי לתפקד אז תתעלמו! קשה להסביר את השאלה אבל לא התכוונתי מהבחינה המינית .. תמשיכו לענות! כולכם!

Miss Kitty

New member
אל תעשה הכללות. ../images/Emo11.gif

למה אנשים לא קולטים שרושמים אהרון?

moe7

New member
אם לא קוראים לו אליהו והוא לא עץ...

אני לךא ניגשת אליו ותחילה בדיון סוער לגבי עזות מצחם של העורכים המוסיקליים של ערוצי רשת MTV, בכללם M2... ומציעה צעות אלטרנטיביות לקידום אמנים חדשים בתחומי המוסיקה הפחות מיינסטרימית... וכמובן מתחילה לבקר סרטים הוליוודים כ"גודזילה" ו"פרל הרבור"...
אבל הסיכוי שאליהו עץ* יזרום עם שיחה כ"כ פרטית עם מישהו מהרחוב היא די... אפסית
*א.ע.= אלייז'ה ווד, שר הטבעות מישהו ???

למעלה