תענו על השאלות!!!

snowbabe

New member
תענו על השאלות!!!

תענו!!!!!!!!!11 את רואה את נסיך חלומותיך ברחוב מה את עושה? איך את מסובבת בנים? מה החלק שבנים הכי אוהבים אצלך? מה החלק שאת הכי אוהבת אצלם? מה הפנטזיה הרומנטית שלך? עד כמה רחוק היית מגיעה עם בן? באיזה גיל את מתכוונת להידפק..? זה לכולכן חובה לענות!

Torn

New member
איזה חוסר התחשבות../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

, אני רוצה שאלות לבנים
.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifצחי../images/Emo26.gif

השאלות נכתבו בלשון נקבה, אך מופנות לשני המינים. נשמע טוב?

snowbabe

New member
מצטערת

בדרך כלל יש לבקסטריט רק בנות מעריצות אבל לא יזיק לתחקר בנים וללמוד כמה סודות.. תענה על כל השאלות רק בהפוך יאני "השאלון מנוסך לנקבה אך מיועד לשני המינים"

snowbabe

New member
מכיוון

שעל השאלות האלה אתם לא עונים שאלה אחרת מה השיר שאתם הכי אוהבים של בקסטריט בויז? אני חולה על drowning

Torn

New member
יאללה אני../images/Emo70.gif

אתה רואה את נסיכת חלומותיך ברחוב מה אתה עושה? מנסה להתחיל איתה, מה שבטוח לא יצליח אבל עדיין
איך אתה מסובב בנים? מחזיק אותם מהכתפיים ומסובב, שאלה מפגרת
מה החלק שבנות הכי אוהבות אצלך? עינים,כתפים סנטר
מה החלק שאתה הכי אוהב אצלם? תווי פנים, עינים
מה הפנטזיה הרומנטית שלך? אישי מדי
עד כמה רחוק היית מגיע עם בת? אהמ, יש פה ילדות
. באיזה גיל אתה מתכוון להידפק..? אפשר להגיד שנדפקתי כבר, או שלא הבנתי את השאלה

Saucy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צחי, יא קרוע אחד1!!!!!!!!!! ואין פה ילדות!!!!!!!!!, קראנו, ראינו, דימיינו, שמענו, וכו' וכו'. תספר בבקשה1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sivanickk

New member
אני אענה על השאלה שקשורה

ל-bsb השיר הכי אהוב עליי של באקסטריט הוא....the one בכלל רוב השירים במילניום אהובים עליי והדיסק הזה הוא מין הקדשה למעריצים כי חלק מהשירים שם קשורים בנו...לפחות ככה אני חושבת

snowbabe

New member
יש גם

את הדיק של כל הלהיטים הגדולים שלהם מכל הזמנים הוא כזה שווה

snowbabe

New member
אהה

והשאלה הארונה.. זו לא שאלה שעונים עליה.. רק כדי לבדוק את התגובות ואת ההבנה השכלית שלכם

Saucy Girl

New member
מיי אנסורסזסז...

אני רואה את נסיךחלומותי ברחוב, מה אני עושה? כלום. איך אני מסובבת בנים? לא עושה כלום. הם מסתובבים לבד. מה החלק שבנים הכי אוהבים בי? הם די מפחדים ממני. מה החלק שאני הכי אוהבת אצלם? השכל הקטן והזעיר. לא לכל אחד יש אותו, אבל... מה הפנטזיה הרומנטיצ שלך? ילנה יודעת. זה ארוך. אין לי סבלנות. עד כמה רחוק אגיע עם בן? עד לשער שבפתח הביצפר. באיזה גיל את מתכוונת להדפק? אני אוהבת לדפוק בנים. למרות שהם דפוקים לני שאני דופקת אותם. שיר אהוב בבויז? הרבה. יש הרבה,כן. התשובות מתיחסות לבנים בכלא שלי......

American Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...................... כבר גמרת לאכול? את רוצה שניפגש? למה את לא מתקשרת?????????????? את יודעת שאני שונאת שאת עושה לי את זה

bsbgirl

New member
תשובות

1.מסתובבת לצד השני...נושמת שתי נשימות עמוקות ונרגעת...ועוברת לידו באדישות ו/או מוסיפה היי מה קורה? 2.מסובבת בנים? לא יודעת על מה את מדברת.. 3.עיניים, חזה ווט אוור...לא יודעת 4. שיער, עיניים, גובה 5.על חוף הים בשקיעה
6.תלוי מי 7.תתבגרי מזה להדפק מותק..? לעשות אהבה! בת כמה את תגידי? בכל מקרה עבר... זה אחד מהשאלונים היותר דפוקים שראיתי..חייבת לציין

למעלה