תענו על השאלון

darksideonline

New member
תענו על השאלון

נראה מי משינאיסט אמיתי ומי מתחזה בשנת 1983 נוסדה הלהקה,כמה חברים היו בה? 1.1 2.3 3.4 4.5 מה היה השיר הראשון שהקליטו שמומן ע"י חברת התקליטים סי בי אס? 1.אופיטיקאי מדופלם 2.עתיד מתוק 3.כי לא בא לה 4.פחי שואו כמה מכר האלבום הראשון כעבור שנה? 1.פלטינה 40 אלף 2.זהב 20 אלף 3.16 אלף עותקים בלבד 4.50 אלף עותקים תוך שבוע במה עסק שלומי לפני כניסתו ללהקה? 1.מוכר נעליים 2.מוכר גיטרות בימהה 3.לוטש גלשנים מתקן טלוויזיות.4 באיזה שנה יובל התחתן עם אורלי? 1.1999 2.1998 3.1995 4.1988 עמליה היא ביתו של 1.מייקל 2.אבנר 3.שלומי 4.יובל משינה הוציאו אלבום כפול שהפך לאלבום יחיד,מהו? 1.שיא הרגש 2.משינה 2 3.משינה 3 4.להתראות נעורים שלום אהבה "מעגל נפתח" פירושו 1.קומיקס 2.תרגום 3.שיחה 4.ביצה. מספר הדירה של עטיפת משינה 3 1.טרומפלדור94 2.רוטשילד 77 3.ז´בוטינטיסקי 6 4.רוטשילד 96 מה קיים בבניין הקדוש ההוא עכשיו? 1.הבניין לא קיים 2.אגודה לחרשים 3.משרדים 4.חנות פרחים על מי נכתב "בלדה לסוכן כפול"? 1.על אביו של שלומי שעסק בהלוואות 2.אחיו של איגי דיין 3.אביו של מייקל בנסון 4.על אביו של יובל יוסי בנאי מי אחראי ראשי לציורם וצילומם של עטיפות הדיסקים? 1.שלומי ברכה 2.יוסי בנאי 3.איגי וקסמן ונאור דיין אחיו של איגי 4.יובל בנאי יובל בנאי הפיק אלבום ל 1.איפה הילד 2.אביב גפן 3.נושאי המגבעת איגי וקסמן.4 סכמו את כל מספרי התשובות יחד ואימרו לי מה המספר הכולל מחר אני יבדוק נראה מי צדק ויזכה בכרטיס להופעה כן בטח

חחחחח קלי קלות

1)4 חברים 2)כי לא בא לה 3)זהב 4)לוטש גלשנים 5)88 6)יובל 7)שיא הרגש 8)קומיקס 9)רוטשילד 96 10)3 11)3 12)יובל 13)3 לילה טוב !

darksideonline

New member
נכון ועכשיו רק השאלה השלישית

ועוד שאלת בונוס,כעבור כמה זמן מהוצאת האלבום הראשון משינה הופיעו מול 50 אלף איש בפארק הירקון? 1.חודש 2.חודשיים 3.3שנים 4.שנה

איז

New member
שאלה 3

אחרי חצי שנה האלבום נהפך לפלטינה. השאלה השניה-נראה לי ששנה בערך...

תתביישי בעצמך יעל,באמת...

אני שמתיימרת לדעת הרבה(הרבה במובן ה מ ו ן )מודה כי איזה 3 שאלות פשוט לא אמרו לי כלום,למה לעזאזל מעגל נפתח הוא על קומיקס?אבא של מייקל הוא גזר גמדי?ולמה ברוטשילד 96 האגדי עומדים אנשים מפלסטיק במרפסת?מהי משמעות קיומנו בעולם ולמה סדאם לא מסתפר??? אופיר,תשובות בקשה יום טוף מון אמיז

darksideonline

New member
אה?

השיר נכתב על אבא של מייקל כי אף אחד לא ידע במה אביו עסק אז שלומי כתב עליו שיר (או לפחות הקדיש),מעגל נפתח זה קומיקס כל בית בשיר זו תמונה בעצם אין לי כח להתחיל לפרט את הכוונה תשאלי כאן בטח יודעים,עברתי ברוטשילד ויש משרדים אבל לא הבנתי אותך לגבי זה

שלומי ברכה

בתקופה שבין העמותה לחקר התמותה למפלצות התהילה. אם אני לא טועה הוא הפיק להם את הבא בתור הוא סוס אבל אל תתפסו אותי במילה

איז

New member
הממ..

ב-91´ שלומי הפיק את אלבום הבכורה של נושאי המגבעת - "מי רצח את אגנטה פאלסקוג". ב-99´ הוא הפיק את אלבום הבכורה של בתרי זוזי, הלהקה של רם אוריון מנושאי המגבעת.

sherennn

New member
תעשה עוד שאלונים!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה