תענו לי........

שלום לכולם יש לי שאלה דחופה

קוראים לי סיון ואני חדשה בפורום, יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי, אז ככה כבר הרבה זמן שמעתי על שני זמרים ספרדיים בשם דויד בוסטמנטה ודויד ביסבל שיש להם שירים מהממים ושמעתי שהם שרים ב- OPERACION TRIUNFO אני יודעת שזו לא להקה שמעתי שזה כמו אירוויזיון ספרדי אבל אני לא בטוחה אז אם יש מישהו ששמע עליהם אשמח אם תעזרו לי

אושריתב

New member
OPERACION TRIUNFO

OPERACION TRIUNFO זו תכנית טלויזיה ספרדית שבה מופיעים כל מיני אמנים ספרדים בשירים ממש יפים. בתכנית של קיקה סמואל בימי שישי ושבת בעשר בבוקר ברדיוס הוא משמיע אותם הרבה. הוא אפילו ראיין אותם.

moshkahouse

New member
"מבצע הניצחון"

התוכנית שאתם מדברים עליה בתרגום חופשי נקראת "מבצע הניצחון"... משהו בסגנון "כוכב נולד" של צביקה פיק אבל לא... הרעיון הוא שלוקחים קבוצה של צעירים מוכשרים (שעוברים סינון) ושמים אותם באקדמיה מיוחדת שבה מלמדים אותם פיתוח קול, טיפה משחק, שירה וכו'... כל תוכנית מגיעים זמרים מפורסמים (פעם הייתה אחינועם ניני) שעובדים איתם, כל אחד בסגנון שלו, והם גם מבצעים איתם חידושים לשירים שלהם וכאלה... מה שקורה שכל תוכנית הקהל מחליט את מי מהחבורה להעיף... עד שנשאר אחד... וה"שוס" המטורף הוא שזה ה"קדם ארוויזיון" שלהם... מי שנשאר אחרון הוא זה שישיר את השיר שייצג את ספרד!!! הלואי וזה היה גם בארץ...

moshkahouse

New member
פעם...

פעם... בזמנו... היה קדם ארוויזיון בארץ... אבל זה היה כזה מעפן שאף אחד לא שם על זה.... אז ביטלו את זה ועכשיו יש איזה כמה אנשים לא קשורים למציאות באזה וועדה שבחוחרים את השיר שייצ אותנו... בגלל זה שירים שהם ביזיון בכלל למוסיקה עצמה (פינג פונג - שמח) מייצגים את המדינה שלנו...

למעלה