תענו לי!!

Noa3k

New member
תענו לי!!

היי לכולם!! אני חדשה בפורום סיימתי עכשיו לראות את פרק 11 עונה שנייה... זה הפרק האחרון בעונה?!?!?!?! מתי פרק 12???? זה משודר בטלויזיה גם? HELP! :) תודה...

Y0NaTaN

New member
הפרק האחרון לחלק השני של הסדרה

פרק 212 אשר יהווה את תחילת החלק השלישי והמשך העונה השנייה ישודר בתום שביתת התסריטאים בארה"ב וצילום מספר פרקים.

../images/Emo207.gifקרב גיבורים

לאור הפתיחה הקרובה של המשחק מחדש אני פותחת את הקומונה של אנשי האירגון מהמשחק הקודם. מסיבה כלשהי אני לא מצליחה להפוך את הקומונה לקומונה פתוחה לכן כל אחד שישלח הרשאה לקומונה ואני אאשר אותו. זכרו - כל הנאמר בקומונה לא נאמר באופן אישי אז לא לקחת דברים שנאמרו שמה ברצינות! הכתובת היא: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=27985

RNaon

New member
יופי רותם,

בסוף שלחתי במשתמש השני
אפילו השם שלו לא נכון

LeAnnDylan

Well-known member
חיחיחי אירגוניסטים רולז!!!../images/Emo123.gif

אוי היה כל כך כיף לרצוח אתכם ודני אל תיקחי את זה אישית אבל אותך היה הכי כיף לרצוח מואהאעאהאהאהאהה

LeAnnDylan

Well-known member
XDD כן

וואי הייתם כאלה טיפשים
כל הרמזים נגד מונטי ולא עליתם עליו, יו כמה צחקנו עליכם

יהלושש1

New member
אני לא זוכרת כבר../images/Emo122.gif

אני רק זוכרת שעוד שנייה שמתי כסף על זה שאת ולידור באירגון, כנ''ל אור

LeAnnDylan

Well-known member
טוב זה היה ברור, אבל לא פיענחתם כמעט שום רמז

וזה הפך אתכם לטיפשים. גם כשכל הראיות הצביעו על לידור לא העפתם אותו. ולהחליט שמי שפעיל הוא איש אירגון זה הכי קל, זאת לא המטרה, אתם אמורים לעלות על הרמזים, בלי זה זה לא שווה, כי גם אם הייתם מעיפים את לידור ואותי היינו מנצחים כי לא הצלחתם לפענח את הרמזים האחרים ובחיים לא הייתם עולים על קרן, מונטי וליאוניד

LeAnnDylan

Well-known member
כי אתם מעפנים ../images/Emo6.gif

כנראה אין לכם את מוטיב הסקס

../images/Emo221.gifלמה בעצם האריגוניסטים

בוחרים את מי לרצוח לפי הכינוי ולא לפי השם של הדמות? ואז הם לא ידועים את מי הם רוצחים.

למעלה