תענו לי רגע

mc bige

New member
תענו לי רגע

איך הגיעו למסקנה שאם יאירכו את המלווה בעוד ארבע חודשים!!! זה יהיה מושלם?! בחיים אין מושלם!!! יש נהגים שאחרי חודשיים נוהגים פצצה ויש כאלה שלא אין כזה דבר מושלם!! לא צריך לעשות את החוק הזה להאריך בכלל את המלווה אם כבר צריך להאריך את מספר השיעורים המינימוםפ ללימוד הנהיגה...!!! ולמי שאין מלווה בבית?! מה הוא לא יגע באוטו חצי שנה!? זה קשה לזכור!!!!זה לא כמו לסוע על אופניים זה יותר מסובך זה שטות שרוצים לעשות כזה חוק!!!! ועוד משהו!!! למה תמיד אני נ-ד-פ-ק?!?!?!?!?!?!?!?!? מקווה שאהבתם את הנאום שלי :)

miss_t

New member
...................................

לפי דעתי זה דווקא טוב מאוד!!!! למה? כי קודם כל, באמת כשיש לידך מישהו שנהג כבר הרבה זמן אתה לומד ממנו. הוא עוזר לך לתקן שגיאות ומסביר. אם למישהו אין מלווה, זה לא אומר שהוא לא יגע באוטו חצי שנה, דווקא להפך... שלא ידע באוטו בכלל. איך הוא אמור לדעת אם הוא נוהג טוב או לא? אני סומכת על המדינה לגבי חוקים... החוק נחקק בין היתר בגלל מה שאמרת: "יש נהגים שאחרי חודשיים נוהגים פצצה ויש כאלה שלא אין כזה דבר מושלם!! ולא רק אתה נדפקת... עוד הרבה נדפקו ס'תכל על הצד היפה בדבר- לפחות תסע כמו בן אדם בכביש למשך חצי שנה. אני מכירה הרבה מאוד צעירים שנוהגים בלי אחריות מינימלית על הנהיגה שלהם או על מי שנמצא איתפ באוטו.

גם אני ממש לא מרוצה מהרעיון

אבל, אין מה לעשות, יש הרבה היגיון מאחוריו. קודם כל, כדי לדעת לנהוג טוב צריך לתרגל, אין מה לעשות, זה תלוי 90% בתרגול.. מה שקורה אחריו זה שלומדים כדי לעבור טסט, ואחר כך לומדים איך באמת לנהוג. התקופה של המלווה היא תקופה מאוד חשובה, ובאמת הגיוני שיאריכו אותה יותר מחודשיים.. הסיבה לחוק הזה הוא הריבוי בתאונות של ילדים.. צריך לעשות משהו, וזה דיי הגיוני. רק חבל שהם לא מורדים את הגיל שאפשר לגשת לטסט (לנניח 16.5) וכן, אם יחקקו את החוק הזה לפני שאני אקבל רישיון, אני נורא אתרגז..

yogm16

New member
אתה מבין מה שאתה אומר??

מצד אחד אתה טוען שזה טוב שיאריכו את התקופה של המלווה אבל מצד שני אתה אומר שאם זה יחול עליך זה לא טוב...... אתה סותר את עצמך

אמרתי שאני אתרגז, לא שזה לא טוב

ואני באמת נורא אתרגז, כמה שאני יודע שזה טוב וזה עוזר, אני בכל זאת אתרגז..

למעלה