תענו לי על זה???

שוטרת*

New member
תענו לי על זה???

מה ההבדל בין אירוטיקה לפונוגרפיה??? מתי אפשר לומר על משהו שהוא אירוטי ומתי הוא פורנוגרפי? שוטרת

2hot4u

New member
ההבדל

ההבדל ביניהם הוא כמו ההבדל בין סופגניה עם ריבה או סופגניה ללא ריבה

זה די פשוט למעשה..

בדיוק כמו שתשאלי מה ההבדל בין סרט אירוטי לבין סרט כחול.. לסרט אירוטי יש עלילה, יש סיפור ולא תמיד יש חשיפה של 100%. לעו"ז, סרט כחול - כל העלילה זה *** אחד גדול.. חומר פורנוגרפי כמו שאת בוודאי יודעת זה סרטים כחולים, אתרים ותמונות , וכיו"ב..

suspicious

New member
תחילתה של תגובה ...

כפי שכבר העדתי על עצמי בהודעות קודמות שלי, שלא כמו ידידי המלומד "טו-הוט-פור-יו" אני לא מתמצא כל כך בסופגניות או בכל דבר מתיקה אחר. אבל לעצם העניין... שוטרת מתוקה ופיוטית שלי. אני מאוד אודה לך באם תואילי להגדיר עבור בור ועם הארץ שכמוני מהי אירוטיקה על כל משמעויותיה. לאחר מכן עשי נא עימדי חסד, תתאמצי עוד טיפה ותגדירי עבורי מה זה פורנוגרפיה. כמו שכבר אמרתי לך בפורום אחר, לעניות דעתי ואני משוכנע כי דעתי עניה מאוד, אין מקום להשוואה בין אירוטיקה לבין פורנוגרפיה. כמובן שניתן למצוא הקשרים בין השניים על ימין ועל שמאל אבל לצאת בשאלה מה הבדל בניהם זה כמו לשאול מה ההבדל בין מסעדה לבין קולנוע.

שוטרת*

New member
תרגיל לבלש מתחיל...

סקסי, תענה לי על זה אם אני הולכת בצהרי יום בדיזינגוף לבושה עם חצאית עור מיני וחזיית עור תואמת זו פורנוגרפיה או אירוטיקה.. מה דעתך?

suspicious

New member
הירוק עדיין שולט בך שוטרת יקרה

אם את הולכת בצהרי היום בדיזנגוף לבושה עם חצאית עור מיני וחזיית עור תואמת נשמה שלי, זו לא פורנוגרפיה ובטח שלא אירוטיקה. במקרה הטוב מדובר על סקסיות לשמה. במקרה הפחות טוב, הסנריו הזה יכול רק להעיד על מקום עבודתך (ראי ערך: תל-ברוך, בורסה) או על חוסר טקט משווע, או אם תרצי אפילו זה יכול להעיד על חוסר התמצאות בשטח שהובילה אותך להתבלבלות בין חדר המיטות עם בן זוגך שיחיה לבין הרחוב. פורנוגרפיה זהו מושג מסחרי שנועד לתחום שיווקי שבמקרה הנ"ל מדובר על סקס. הפצה של סקס למטרות רווח כלכלי מתבצעת באמצעות פורנוגרפיה. אירוטיקה היא נגררת ישירה של אהבה, סקס, להט חושים, לאו דווקא בסדר הזה ואם ירצה השם ויילך לקראתנו הוא יביא את האירוטיקה תוך כדי שילוב של שלושתם. העניין הוא שמדובר על נגזרת שנוצרת מאותם קריטריונים שציינתי ולא נועדה לשם הסחר ו\או השיווק. זהו פחות או יותר... לבינתיים לפחות אגב, כשתלכי עם אותה חזייה וחצאית מיני מעור, אני חושב שזה יהיה נכון וגם חכם מצידך להצטייד בגז מדמיע, סכין קצבים, משרוקית או אזעקה אישית ואם הדבר יתאפשר לך תשתדלי גם לשאת איתך נשק חם. (כמובן שהכל יהיה תואם ומעור) דבר נוסף... שתהיי בדיזנגוף, את לא תהיי רחוקה מהמשרד שלי אז תרימי אליי טלפון וכדי שלא תשוטטי לך סתם כך אני אתן לך את הכתובת ויותר מאשמח לארח אותך ואת החזייה התואמת למיני שלך אצלי במשרד.

שוטרת*

New member
בלש מתחיל יקר שלי.....

בתור בלש אתה לא ממש בתור משורר אתה קצת יותר ואם על אירוטיקה מדברים ופורנוגרפיה צופים הרי שבשניהם את הבגדים לבסוף מורידים בראשון מורידים באלגנטיות לאט ובעדנה ובשני הבגדים נקרעים בעוצמה ואני לא חזייה ולא חצאית מיני קצרצרה אותי תמיד תמצא בחליפה כחולה ובידי אלת גומי גדולה ואקדח בראטה מושחל בחגורה ההדוקה. שוטרת

suspicious

New member
לא ממש ????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי בתור בלש אני לא ממש (יש שיחלקו על זה) אבל אם את מדברת על חליפה כחולה, אלת גומי גדולה ואקדח ברטה שמושחל בחגורה ההדוקה, בייבי את דחוף צריכה עזרה. האלה כבר בקושי שרואים אותה (אלא אם את באנגליה או במהלך התפרעויות בשטחים), אקדח הברטה כבר יצא ממצבת האקדחים המתפקדים בחיי היום יום של המשטרה... אבל אני אסלח לך היות שהירוקת מכסה את עינייך ומטשטשת את חושייך. "על אירוטיקה מדברים ופורנוגרפיה צופים" - זה היה משפט חזק אבל לא כל נכון ובמקום. בפורנוגרפיה משתמשים, מפורנוגרפיה מרוויחים, פורנוגרפיה היא בסך הכל פרסומת מוגזמת לעיתים במקרה הטוב. האירוטיקה היא תחושה, היא תהליך שאת נסחפת לתוכו. האירוטיקה גורמת לך לקבל אספקטים חדשים ושונים על מהות האהבה והסקס כפי שהם מצטיירים אצל כל אחד\ת ואחד\ת באופן אינדבדואלי. אז אם במשוררים עסקינן, סי שמונים שלי, בואי נעשה טובה למשטרת ישראל ונחליט שאת נשארת בתחום השירה, אני אמשיך להתעקש על הממשות בבלשות שלי וביחד נקווה להראות זו לזה מהי הפורנוגרפיה של האירוטיקה ביני לבינך.

big sim

New member
התמונה של ניב=אירוטיקה משום...

משום שרואים וחושבים מה הם הולכים לעשות זה לזו וזא לזי..ואיך הוא מרגיש עכשו ואיך הוא ירגיש עוד שניה וגם היא כאשר הוא יכנס וזאת ארוטיקה המחשבה והדימיון

ali-83

New member
אוהב סקס

היייייייייייייייייייייייייייייייי סקסת אני מחכה לתשובה ???? אני מעוניין לפגישה או שיחה ?

למעלה