הירוק עדיין שולט בך שוטרת יקרה
אם את הולכת בצהרי היום בדיזנגוף לבושה עם חצאית עור מיני וחזיית עור תואמת נשמה שלי, זו לא פורנוגרפיה ובטח שלא אירוטיקה. במקרה הטוב מדובר על סקסיות לשמה. במקרה הפחות טוב, הסנריו הזה יכול רק להעיד על מקום עבודתך (ראי ערך: תל-ברוך, בורסה) או על חוסר טקט משווע, או אם תרצי אפילו זה יכול להעיד על חוסר התמצאות בשטח שהובילה אותך להתבלבלות בין חדר המיטות עם בן זוגך שיחיה לבין הרחוב. פורנוגרפיה זהו מושג מסחרי שנועד לתחום שיווקי שבמקרה הנ"ל מדובר על סקס. הפצה של סקס למטרות רווח כלכלי מתבצעת באמצעות פורנוגרפיה. אירוטיקה היא נגררת ישירה של אהבה, סקס, להט חושים, לאו דווקא בסדר הזה ואם ירצה השם ויילך לקראתנו הוא יביא את האירוטיקה תוך כדי שילוב של שלושתם. העניין הוא שמדובר על נגזרת שנוצרת מאותם קריטריונים שציינתי ולא נועדה לשם הסחר ו\או השיווק. זהו פחות או יותר... לבינתיים לפחות אגב, כשתלכי עם אותה חזייה וחצאית מיני מעור, אני חושב שזה יהיה נכון וגם חכם מצידך להצטייד בגז מדמיע, סכין קצבים, משרוקית או אזעקה אישית ואם הדבר יתאפשר לך תשתדלי גם לשאת איתך נשק חם. (כמובן שהכל יהיה תואם ומעור) דבר נוסף... שתהיי בדיזנגוף, את לא תהיי רחוקה מהמשרד שלי אז תרימי אליי טלפון וכדי שלא תשוטטי לך סתם כך אני אתן לך את הכתובת ויותר מאשמח לארח אותך ואת החזייה התואמת למיני שלך אצלי במשרד.