שלוש שירותים בבית? פייייייייי איזה בזבוז של מקום
F freak2100 New member 24/2/06 #23 גם לי ואנחנו 3 אנשים בבית... בכלל, יש לי גם 4 חדרי שינה חוץ מסופי שבוע כשאנחנו 4, רוב השבוע אנחנו 3 אנשים. וגם בסופי שבוע יש חדר פנוי... (זה לא היה ככה לפני כמה שנים, כשהיינו 6 אנשים בבית, אבל עכשיו זה ככה )
גם לי ואנחנו 3 אנשים בבית... בכלל, יש לי גם 4 חדרי שינה חוץ מסופי שבוע כשאנחנו 4, רוב השבוע אנחנו 3 אנשים. וגם בסופי שבוע יש חדר פנוי... (זה לא היה ככה לפני כמה שנים, כשהיינו 6 אנשים בבית, אבל עכשיו זה ככה )
א א ל ו נ ו ש י ת New member 24/2/06 #25 חחח עכשיו כשחושבים על זה.. ../images/Emo41.gif לי יש 5 מקלחות.. אבל אנחנו 6 אנשים בבית
A Andromeda Galaxy New member 24/2/06 #24 זה כי את אישה אחד למקלחת אחד לשירותים וסתם אחד שיהיה לנקות כשמשעמם
S straycat New member 25/2/06 #26 מזכיר לי פירסומת ישנה... לפני שנים פירסמה חברה שמשווקת מעין ברז שמתחבר לאסלה, את המוצר החדש שלה על גבי העיתונים. הם הפנו שאלה (מאוד חשובה) לקוראים התמימים: "האם אתה מנקה או מורח?"
מזכיר לי פירסומת ישנה... לפני שנים פירסמה חברה שמשווקת מעין ברז שמתחבר לאסלה, את המוצר החדש שלה על גבי העיתונים. הם הפנו שאלה (מאוד חשובה) לקוראים התמימים: "האם אתה מנקה או מורח?"