תענו לי בבקשה!

מוטי שי

New member
תענו לי בבקשה!

אם לא היה מגיע שום אמן אמש בכיכר, כמה אנשים היו מגיעים לעצרת? 100 - 200? צדק מי שאמר שאתם זן נכחד, הולך ומתפוגג.

עידו דו

New member
....

הכי אני אוהב שאנשים קובעים לאנשים מה הם היו עושים במצבים מסוימים זה כמו שהרבה ימנים אומרים שכ-ל הערבים לא רוצים שלום... מאיפה לכם? איך אתם יודעים? עברתם בית בית ושאלתם אתם כולם? זה בדיוק מה שאתה עושה פה... מי אתה שתחליט כמה אנשים היו מגיעים לכיכר אם לא היו אמנים? חוצמזה אמנים באים לשם לא בשביל לשעשע את הקהל, אלא כדי להביע עמדה.

לירונדה

New member
מי זה אתם??

אני רואה פה נטייה להגדרת העצרת הזו כעצרת שמאל, ואתה טועה.....

אהרוני2

New member
אמנים בכיכר

אגב,זה ffvffv (שחר). אז ככה, האמנים הם חלק מהעצרת-אל תשכח. אם הם לא היו מגיעים אני מעריך שכמות האנשים הייתה פחותה מאשר העצרת שהתקיימה אתמול. אולי לא יגיעו 100 אלף איש(כמו בשנה שעברה).ולא תגיע כמות של 100 אלף איש כי יש המון "סתומי אביב גפן" (או כל זמר אחר) שבאים לעצרת כי אביב (למשל) מופיע,ואם אביב לא מופיע-מה זה שווה? אני כתבתי באיזה פורום של אביב גפן ש"אביב לא מופיע", סתם מתוך עניין לראות את התגובות שלהם. והתגובות שלהם היו בערך ככה: "מההההה,לאאאא!" בקיצור,כל אלה שלא יגיעו אלה החבר'ה שלא באמת כ"כ איכפאת להם מהעצרת והם לא כ"כ יודעים מי היה רבין, אלא איכפאת להם מהזמר שיופיע. הרוב הגדול-בא בשביל העצרת ולא בשביל הזמרים. שחר.

MoonShield

New member
שנה שעברה לא היו 100

ההערכה המתונה הייתה 170 אלף. (המוגזמות עברו את המאתיים)

אהרוני2

New member
תקשורת..

התקשורת תמיד מעלה את כמות האנשים בכמה אלפים. (כמובן שרק בעצרת של השאל/הפגנות השמאל...)

Alexco

New member
מסכן שלי...

בהפגנת מטה הרוב הראשונה התקשורת קיצצה בערך כל מפגין שני.

למעלה