תענו לי....בבקשה!!

מפוחדת0

New member
תענו לי....בבקשה!!

אני וחבריי היינו בהופעה במועדון בת"א....במהלך ההופעה הרגשתי מן דקירה קטנה, אך התעלמתי, כי חשבתי שזה סתם משהו קטן ולא רציני... במהלך הנסיעה הביתה חברתי שמה לב לסימן של דקירת מחט על זרועה, וגם ירד לה משם מעט דם. כשהגעתי לביתי ראיתי גם אני סימני דקירה אלו וגם עוד 2 חברים נוספים ראו סימני דקירה על זרעותיהם. ישר נסענו למיון בתל השומר. שם עשו לנו בדיקת דם...ואמרו לנו לחזור בעוד שלושה חודשים לעשות בדיקה נוספת. כששאלתי לגביי הקוקטייל אמרו לי שיש לו תופעות לוואי קשות, והסיכוי שבאמת נדבקנו באיידס הוא 0.04 וסרבו לתת לנו את הטיפול. אבל אם הסיכוי באמת קלוש, למה בכל זאת לעשות בדיקה בעוד שלושה חודשים?? ולמה חיסון נגד צהבת בי שלחו אותנו לעשות...אבל קוקטייל לא?? בבקשה תנו לי חוות דעתכם, כי עדיין לא הצליחו לשכנע אותי ואני מאוד מפחדת.
 
דקירה במועדון

סכנות הקוקטייל גדולות בהרבה מהסכנה הנמוכה מאוד מאודר להדבק באיידס במקרה זה. הסיכון להדבק בצהבת B במקרה זה הנו גדול ומשמעותי, ויש חיסון זול, פשוט ויעיל ביותר לכל החיים. טיפלו בך היטב!
 

swatch7e

New member
מתוך סקרנות

האם התלוננתם במשטרה ?! לדעתי רצוי מאד
 

מפוחדת0

New member
למען האמת...לא

כי חשבנו על זה, ועל מי נתלונן?? על המועדון?? או על 4000 איש שהיו שם? אם יש עצות או עוד מישהו שרוצה להרגיע אותי אז בבקשה... כי אני לגמרי לחוצה, למרות ש5 רופאים ניסו להרגיע אותי לא הלך. פתאום 0.04 נראה לי מספר כ"כ גדול.
 
למעלה