תענו לי את האמת

לינה18

New member
מה זה ספינאוף?

אבל באופן כללי, הייתי רוצה שסדרה כזאת תתחיל עם ברוק וריג' נשואים אחרי 5 שנים לפחות ועם 3 ילדים
ובלי הילדים שלו ושל טיילור וגם הופ ובריג'ית די מיותרות!

eranmc

New member
זה מושג שחירטטו ב"המופע של סטיב"

לעשות מכוכב מסויים כוכב נוצץ ביותר
לתת לו תוכנית משלו לדוגמה

Guy K

New member
למעשה ספינאוף היא לא מילה חדשה

ובטח ובטח שהוא לא הומצאה במופע של סטיב: ספינאוף היא סדרה שנוצרת לאחת או כמה מדמויות של סדרה קיימת - נסיון למשוך הצלחה של סדרה קיימת וליצור בעזרתה סדרה חדשה. ספינאופים שאולי תכירו - בני קולבי, שנולדה כסדרת הבת של שושלת - בכיכובם של פאלון וג'ף, פרייזר - ספיאנוף לסדרה "צ'ירס" (בעברית זה נקרא חופשי על הבאר אם אני לא טועה) - בצ'ירס פרייזר היה דמות שולית, ובפרייזר הוא הכוכב של הסדרה. עוד ספינאופים: אנג'ל - שלקח דמות מבאפי ציידת הערפדים, ועולם אחר, שלקח את דניס, הבת האמצעית ממשפחת קוסבי וליווה אותה בקולג'. עוד ז'אנר דומה הוא סדרה אחות - סדרה מאותו בית היוצר שמערבבת בין הדמויות, אבל כאן הסדרה לא בנויה על דמות אחת מהסדרה המקורית. דוגמא קלאסית - מלרוז פלייס - שבפרקים הראשונים שלה יכולתם לראות שלל דמויות מבברלי הילס 90210, ועוד סדרה אחת - היפים והאמיצים, שמביאה דמויות מצח"מ לעתים קרובות, אבל לא מבוססת על דמות מצח"מ.

לינה18

New member
אבל זאת אופרת סבון!

ויש גם יותר ארוכות. חס וחלילה אם היא תסתיים בקרוב.

לינה18

New member
מה שריגש אותי זה...

דווקא הפרק הבא כשאריק וברוק דיברו וברוק סיפרה לו שהיא וריג' תיכננו להביא ילד. כמה אירוני... לגבי המשך העלילה.

SupeRonit

New member
לפי דעתי

בשלוש מסגרות-הילדים של רידג',היא צריכים להיות באמצע והתינוקות בצדדים......נכון שזה היה נראה יותר יפה לעיין

למעלה