תענו לי את האמת

קצת מחשבה הגיונית...

הוא נפל לתוך כבשן לוהט, ואחר כך שילה עוד הגבירה את הלהבות למקסימום, אף אחד לא טרח לכבות את הכבשן, אז איך בדיוק רידג' יכול לשרוד?

eranmc

New member
איך מייסי\טיילור ניצלו?

באמת רציתי לשאול אם הוא מת באמת! מי יודע אולי הוא נפל לבור צדדי, חטפו אותו חיזרים והוא עכשיו באיטליה

eranmc

New member
חחח זה היה כזה ברור!!! ../images/Emo58.gif

די הפתטיות של הסדרה הזו זה משהו!!!!!! צריך לפטר את התסריטאי - המון דברים דבילים קורים כמו הבדלי הגילאים!

הסיפור של מייסי...

אז ככה... שמייסי היתה תקועה במכונית שניה לפני שהיא היתה צריכה להתפוצץ הראו שהנהגת של המשאית הלכה מהר להציל אותה קיצרררררררררררר המכונית התפוצצה ואמרו שאחרי הפיצוץ מצאו כל מיני איברים פזורים ומזה היסקו שהיא מתה!! מה שמסתבר שהנגת הספיקה להוציא את מייסי מהמכונית ורק הנהגת התפוצצה ולה יו שייכים האיברים...והפיצוץ העיף את מייסי רחוק והיא זחלה לאיזה בקתה ואז אבא שלה מצא אותה וברח איתה וההמשך כבר ידוע.....

avi385679tapuz

New member
מחשבה הגיונית בסדרה הזאת ,לא הולך

תחשוב על מייסי והתאונה שלה:היא יצאה בחיים לבסוף

SupeRonit

New member
תשובה שהיא ../images/Emo58.gif

הוא לא מת,כי אנה הצילה אותו.הוא יחזור עוד שבוע. נ.ב:תודו שהיה מרגש היום שברוק וסטפני התחבקו-אני מודה שנזלה לי
ואפילו
שתיים

eranmc

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif צריך לעצור את הסדרה

ולהתחיל חדשה!!! האריכות שלה הרסה אותה - צריך סיפורים חדשים! גם לי צימרר הגוף שברוק הכלבתא בכתה

Guy K

New member
חלילה

מה אכפת לי מסדרות חדשות? כל הקטע הוא שאני ממשיך לראות היפים למרות התסריטים המגוחכים, העלילות שחוזרות על עצמן, ורידג' - בגלל שאני כבר רואה אותה במשך כל כך הרבה שנים שאני בספק אם אני אפסיק אי פעם....

eranmc

New member
מה קרה לך סדרה חדשה עם טיילור

למה אין גאווה בהיפים והאמציים? בא לי לראות את שאלי וסטפני באהבה בלי גבולות או את מאסימו ואריק

Guy K

New member
אפשר לעשות מזה באמת ספינאוף

עלילות טיילור בגן עדן.. הרי אישה כמוה לא תלך לגיהנום! אבל ברצינות - אם עכשיו מתחילים סדרת ספינאוף לסדרה - ממי הייתם רוצים שהיא תתחיל? ברוק ורידג'? ברוק וניק? אולי סאלי וקלארק? או מישהו אחר?

הדס123

New member
ברוק וריד'ג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם חייבים להיות יחד כבר. לדעתי השילוב הזה יהיה מעניין תמיד.

Katherine

New member
מה פתאום...?

ברוק ורידג'???? לא הספיק לנו???? הייתי שמחה לראות את קלארק, מגיע לו קצת זמן מסך וברור שטיילור היא הבחירה הראשונה שלי

eranmc

New member
חח איזה קרוע אתה!!

אין מילה כזו ספין אוף באמת - זו המצאה, מה שכן יש יין כזה
כן אני גם חושב שאפשר לשלב את טיילור בסדרה כתור מלאכית

למעלה