black Cellophane
New member
מממ
מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? בארנק של אמא שלי,שלקחתי לה 5 ש"ח כדי לקנות פחית עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? נמממ..עם חברה..מה זה משנה מי? כמה שעות דיברתם בטלפון היום? אמממ..רבע שעה.. מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? אממ עדיין לא קיבלתי אותו..אבל חודש קודם יצא 102
ההורים שלי רצו לחסום לי ת'שיחות היוצאות כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? חח אמממ...12..בטיול של הנוע"ל..היו שירותים נוראיים..בסוף כמעט התפוצצתי אז בלי ברירה השתנתי שם. מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? בתור חברה{חברה הכי טובה} בנות,בתור בנזוג בנים איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? כוסית..חחחחחח כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? הרבה... יש לכם מאוור או מזגן בחדר? יש מאוורר שהוא שלי אבל אחותי לוקחת לי אותו ואנחנו רבות עליו.. כמה שעות אתם על המחשב היום? אממממ..כמה שיוצא..
מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? בארנק של אמא שלי,שלקחתי לה 5 ש"ח כדי לקנות פחית עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? נמממ..עם חברה..מה זה משנה מי? כמה שעות דיברתם בטלפון היום? אמממ..רבע שעה.. מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? אממ עדיין לא קיבלתי אותו..אבל חודש קודם יצא 102