תענו זה טוף!

Li Pi Girl

New member
תענו זה טוף!

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה?
עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין?
כמה שעות דיברתם בטלפון היום?
מה חשבון הפאלפון שלכם החודש?
כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה?
מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות?
איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)?
כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה?
יש לכם מאוור או מזגן בחדר?
כמה שעות אתם על המחשב היום? מקווה שתהנו מכמה שאלות שלי...

מתוקה777

New member
עניתי

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה?אתמול עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? ילדה שפגשתי בחדר מחשבים בביה"ס כמה שעות דיברתם בטלפון היום?אף שעה מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? לא יודעת כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה?נראה לי יום מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות?זכרים איך אתם שונאים שכוראים לכם -ילדה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה?0 יש לכם מאוור או מזגן בחדר?לא כמה שעות אתם על המחשב היום?שעה

MissNusha

New member
חביב

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? 15.1.05 עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה שלי כמה שעות דיברתם בטלפון היום? 0 מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? לא יודעת.. כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? נראה לי בערך 17-18 מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? בנים(= איך אתם שונאים שקוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? אמ.. אה? כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אני רואה עכשיו... חחח יש לכם מאוור או מזגן בחדר?לא כמה שעות אתם על המחשב היום? יותר מידי

ady18

Well-known member
תשובות

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה?יש לי בקופה:) עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין?הילה כמה שעות דיברתם בטלפון היום?לא הרבה 10 דקות ככה מה חשבון הפאלפון שלכם החודש?120 כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה?בטיולים איזה 4+ מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה?מיום שישי בלילה עד היום בצהרים יש לכם מאוור או מזגן בחדר?כן כמה שעות אתם על המחשב היום? מ1

coullette

New member
../images/Emo41.gifעונה נה נה../images/Emo27.gif../images/Emo130.gif../images/Emo131.gif../images/Emo41.gif

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? כשאבא נתן לי.. עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? לא זוכרת כמה שעות דיברתם בטלפון היום? אולי 10 שניות מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? 400 שקל.מטורף! כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? 24 מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים איך אתם שונאים שקוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נערה.פיכס! כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? איזה 3 שעות יש לכם מאוור או מזגן בחדר? יש פתח של מזגן כמה שעות אתם על המחשב היום? 10

D o o S h a

New member
עונית

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? במונופול עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? עם חברה שלי המותק! כמה שעות דיברתם בטלפון היום? חצי שעה, היה לי יום עמוס מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? לא הגיע עדייןןןן כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? מאיפה לי מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? בנטיות המיניות? זכרים! בכללי- נקבות!! איך אתם שונאים שכוראים לכם? נקבה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? לא יודעת יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מזגן כמה שעות אתם על המחשב היום? אוו.. טונה

Sheygets16

New member
../images/Emo171.gif

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה?לפי כמה זמן, כשעשיתי קניות. עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה שלי. כמה שעות דיברתם בטלפון היום? 3 דק' בלחץ :] מה חשבון הפלאפון שלכם החודש? 62 ש"ח נראה לי. כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? יממה בערך מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? הא ?
איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נערה
כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? מהבוקר יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מאוורר כמה שעות אתם על המחשב היום? היום הייתי אולי שעה.

מסטולית

New member
ניסים תשמעעעעעעע

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? רוק עצמאות עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה כמה שעות דיברתם בטלפון היום? 5 דקות מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? בינתים 30 ומשו.. כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? מממ מעל 20 נראה לי מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים, נקבות זונות איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? גבר
כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אני עכשיו רואה יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מזגן של כל הקומה כמה שעות אתם על המחשב היום? הרבה

RVD18

New member
תשובות

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? היום עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? לא זוכר, עם כמה ביחד. כמה שעות דיברתם בטלפון היום? אולי 3 דקות. כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? לא זוכר, אולי יום שלם. מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? יש ויש. כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? הרבה (כמה ימים) אבל בצבא לא בבית. יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מזגן כמה שעות אתם על המחשב היום? 3

psycho maiden

New member
--->

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? היום בבוקר עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה שלי כמה שעות דיברתם בטלפון היום? חצי דקה מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? יש לי טוקמן
כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? חחח ממש לא זוכרת מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים איך אתם שונאים שכוראים לכם ?נקבה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? שעתיים-שלוש יש לכם מאוור או מזגן בחדר?מאוורר תקרה כמה שעות אתם על המחשב היום? שעה וקצת

lucky gc

New member
kkk

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? לפני הרבה זמן.. עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? דניאל כמה שעות דיברתם בטלפון היום? סגרו לי שיחות :( מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? 500 כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? 45 מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? ??? זה מוזר... איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? dudeזה מחרפן... כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אני תמיד על הטלוויזיה יש לכם מאוור או מזגן בחדר? כה כמה שעות אתם על המחשב היום? כל יום, נגיד 5 שעות..

victoria777

New member
לל

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה?כשספרתי את הכסף שלי עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין?לא זוכרת כבר כמה שעות דיברתם בטלפון היום?0 מה חשבון הפאלפון שלכם החודש?0.ככה זה כשאין פלאפון כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה?9(בלילה.4 במצב של ערנות) מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות?מאיזו בחינה? איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)?זה כינויים בכלל? כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה?שעה ו-4 דקות יש לכם מאוור או מזגן בחדר?מזגן כמה שעות אתם על המחשב היום?2 וחצי בערך

sha na na revol

New member
עניתי

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? בארנק עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? עם ידידה שלי כמה שעות דיברתם בטלפון היום? דקות45 מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? לא התעניינתי...נחכה כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? חחח, הרבה. מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? אף אחד איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? מע? כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? כל היום יש לכם מאוור או מזגן בחדר? לא כמה שעות אתם על המחשב היום? מי סופר? מקווה שתהנו מכמה שאלות שלי...

ffiendd

New member
שיהיה.../images/Emo54.gif

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? הרבה זמן. לא נותנים לי כבר כסף
עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? רוני, דקל. כמה שעות דיברתם בטלפון היום? שעה בערך. מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? 350. כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? יום. מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים. איך אתם שונאים שקוראים לכם? אחותי, ילדה, בובה. כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? שעתיים. ראיתי שתי דקות אצל זיגי. יש לכם מאוורר או מזגן בחדר? מזגן. כמה שעות אתם על המחשב היום? רבע שעה.

.

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? שלשום, נדמה לי. עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה שלי כמה שעות דיברתם בטלפון היום? היום? בכלל לא, אבל בדרך כלל, די הרבה ^^ מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? לא ממש הרבה. אנלא אוהבת פלאפון |: כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? יום וחצי מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? לא ממש איכפת לי P: איך אתם שונאים שכ[ק]וראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? "הלו, מותק!" או "הלו, את!" או כל דבר שמתחיל ב"הלו" P: כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אני לא צופה בטלויזיה כמעט בכלל יש לכם מאוור או מזגן בחדר? גם וגם. כמה שעות אתם על המחשב היום? היום? אמ... שעתיים עד כה

emperor28

New member
לא נרדם אז עונה :)

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? אמממממ יום חמישי שעבר עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? לירן בטח או רינת כמה שעות דיברתם בטלפון היום? עם רועי שעתיים ומשו מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? החודש יהיה גדול אין לי מושג כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? אין לי מושג מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? נקבות איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? מאמי כפרע כל החרטות האלה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? שעה בערך כי ראיתי שניסיתי להרדם תכף נ.ב.א יאי יש לכם מאוור או מזגן בחדר? ... כמה שעות אתם על המחשב היום? היום היתי סביבות 4

Spiritfall

New member
נו, טוב.

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? לפני חודש עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? שירן או אור כמה שעות דיברתם בטלפון היום? 5 דקות מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? פוי, הרבה כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? 20? מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? תלוי איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נערה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? יומיים יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מזגן בכל הבית כמה שעות אתם על המחשב היום? היום? בקושי חצי שעה רק קמתי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתשובותתתתת

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? היום בבוקר עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? עם חברה שלי מהטירונות, מעיין כמה שעות דיברתם בטלפון היום? לא הרבה מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? נראה לי בסביבות ה-70 ש"ח כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? לא י'דעת... מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים איך אתם שונאים שקוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נקבה, אישה וילדה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אמממ 24 שעות יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מאוורר כמה שעות אתם על המחשב היום? בערך 5 שעות

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? לפני כמה ימים בארנק שלי
עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? שרה כמה שעות דיברתם בטלפון היום? 0 מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? אין לי מושג... אבל לא יודעת מ-20 כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? חחחח אני לא סופרת מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? אני לא לסבית אז בנים... איך אתם שונאים שקוראים לכם? נקב
כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? אמממ לא זוכרת יש לכם מאוור או מזגן בחדר? מאוור תיקרה כמה שעות אתם על המחשב היום? 3 עד עכשיו מקווה שתהנו מכמה שאלות שלי...

רותמוש18

New member
התשובות שלי :)

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? חברה שלי אורטל כמה שעות דיברתם בטלפון היום? סך הכל שעה נראה לי.. מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? 144 ש"ח כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? אתם באמת חושבים שאני סופרת את זה? חח מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? תלוי למה.. איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? נקבה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? מאתמול ב12 יש לכם מאוור או מזגן בחדר? כן כמה שעות אתם על המחשב היום? 3 שעות נראה לי..

למעלה