תענו דחוף דחוף

talkk

New member
אני לא ממש בטוחה...

זה שני תוכים שדורשים המון תשומת לב... ואקלקטוס זה תוכי הרבה יותר מדררה, ויותר דורש ומצד שני הדררה שלך עלול להיפגע אם פתאום יבוא תוכי חדש ויפלוש לטריטוריה... אולי תחכי לעוד תגובות... שיואו, אם את יכולה לקנות אקלקטוס, ועוד כלוב ואוכל ווטרינר והכל... *אמאאאאא...יקררר* טל

הכסף זה לא משנה אחי מקבל בונוסים

פשוט הדררה שלנו מאוד סובלת ומפחדת מאיתנו שנה של צומת לב מרובה לא היצליחה,ולכן אנחנו חושבים לתת אותה למשפחה עם גינה וכלוב בנוי ענק עם דררות,כי פולי שלנו כל היום מחזר עם עצמו במראה וצורח ונורא מפחד,אפילו עם הוא אוכל מי היד. אבל אנחנו קונים אקלקטוס ולא רוצים לוותר על פולי ורצינו לדעת עם הם יכולים לחיות יחדו כדי שפולי לא הייה לבד! וד"כ כמה עולה אקלקטוס?ואיפה אפשר ליקנות?

רואי

New member
למה הכוונה ביחד?

ביחד באותו הכלוב? או ביחד בבית בכלובים נפרדים? כעקרון אין בעיה לשים אותם בכלובים נפרדים באותו בית... אקלקטוס עולה בסביבות ה3 וחצי אלף ש"ח

bilbolim

New member
למה שפולי לא ישאר?!

אסור לנטוש תוכי לטובת תוכי חדש! אם זו הכוונה שלך.

לא קשור לתוכי חדש

עדיין לא בטוח עם ניקנה אקלקטוס הכוונה היא שפולי מאוד מפחד אחרי שכל יום וכל היום באמת נותנים לו את מרוב צומת הלב וזה במשך שנה וזה לא טוב לו שהוא צריך לפחד מי איתנו ולברוח,ולכן היחלטנו לתת אותו למישהו שגר רחוב מי איתנו ויש לו דררות רבות וכלוב בגינה(מין רחפת כזאת רק עם דררות) הוא יכול לימצוא בת זוג והוא לא יפחד שם. ובקשר לאקלקטוס עם פולי נישאר ניקנה גם אקלקטוס וניקנה הכל חדש אין בעיה אבל עם פולי לא נישאר אין צורך בכלוב חדש,תאמינו לי שאני ממש אבל ממש לא רוצה להיפטר מי פולי אבל הוא לא יכול להיות כל היום מפוחד מי איתנו אפילו עם הוא מי חוץ לכלוב כל היום.

נעה גל

New member
אני חושבת שאם זה המצב אז זה דווקא

רעיון לא רע בכלל להעביר אותו ללהקה של דררות. נשמע שהוא לא מצא את מקומו בין בני האדם אז אולי עם דררות אחרות הוא יהיה מאושר. אבל, יש לי שאלה - אפשר כך לצרף תוכי ללהקה קיימת? הם לא עלולים לפגוע בו?

talkk

New member
בעעע... פחדדדד של מחיר...

והכי מעצבן, שכלובים גדולים גם עולים כסף... וככל שהציפור יותר גדולה, הכלוב יותר יקר............ טוב זה די ברור, אבל חפיף
וגם וטרינר וגם צעצועים... שבעצם אפשר להיכן לבד, אבל אני מעדיפה קנויים, כי הם ממצים (לפחות התוכי שלי) את העניין מכפתורים וחבלים מאוד מהר... אז אני קונה לו דברים מסובכייייים.... חחח אינטיליגנטי!!! אה, ואני מחזקת (איזה מילה!!! כל הכבוד לי
) את דבריו (וואי! שוב מילה יפהההה) של רואי! טל

יש לנו כלוב של ג'אקו וצעצועים שלו

ועם נותנים את פולי אז לא צריך ליקנות לו כי יש לו שמה כלוב ענק עם דררות וצעצועים טיבעיים(יענו מעץ)רוצה צילום של הכלוב(עם יש לי).

כלומר לאן שפולי הולך.

ולאקלקטוס הייה כלוב של ג'אקו וצעצועים גדולים ויפים(פינקנו את פולי)
מזל שההוא שנתן את פולי לו גר רחוב מימני.

bilbolim

New member
אממ....

את התגובה קודם רשמתי לפני שקראתי את זה. אני לא מבינה למה אתם צריכים לתת את פולי אם אתם קונים אלוקטוס? מה מנוגד בזה? למה לא לגדל את שניהם יחד? אני בחיים לא אמכור/אמסור את שאנטי שלי, היא כמו הילדה הקטנה שלי ולא משנה מה יציעו לי אין לה מחיר או תחליף.

את ההודעה"לא קשור לתוכי חדש"

הוא כמו בן מישפחה אבל אפילו עם זה מצויין לי שהוא ישאר זה לא טוב לו. הוא רוצה בת זוג ממש ונורא פוחד מיאיתנו.

למעלה