תענו בכן או לא.

p i n g o

New member
רעיון מצוין,

רק צריך קטעי קריוקי של הקורס, ואנשים שיהיו מוכנים לשיר

תראה,

אני ממליץ כמה דברים שאת כולם נספיק במפגש אחד: 1. 45 דקות קריאוקי. 2. רואים הופעה של הקורס בטלויזיה. 3. אוכלים, והולכים הביתה. עכשיו אנשים, צריך לעשות את הדברים הבאים: 1. למצוא מקום שיש בו גם קריאוקי וגם אפשרות לראות הופעה בטלויזיה. 2. למצוא תאריך שיתאים לכמה שיותר אנשי הפורום. 3. למצוא קטעי קריאוקי, ולמצוא קלטת ווידיאו עם הופעה של הקורס.

AndreaCorr ©

New member
אז ככה

אם נעשה מפגש, הוא יהיה בעזריאלי או באיזשהו מקום ציבורי. אלא אם כן מישהו מנדב את הבית שלו (מה הסיכוי?), ואז בשמחה. על תאריך החלטנו - יום ראשון. אם באמת בסוף נסכם על מפגש, אז כבר נראה בקשר למה נעשה בו.

../images/Emo41.gifהודעה לכולם../images/Emo41.gif

אני בשמחה אנדב את הבית שלי.. אני רק צריך לתאם.. הכל מקרה לי כל שעה מתאימה אם זה לא מוקדם מדי בבוקר. העניין הוא שאני נוסע עוד מעט לפסטיבל
בומבמלה
ואני אחזור רק בשישי או שבת. אני לוקח איתי את הפלאפון של אח שלי (אל תתקשרו אלי לפלאפון הזה בשוטף) במספר 064-338088. אם יש כל בעייה שהיא או שצריך לדבר איתי אני פנוי.

טוב חברים.. חזרתי הביתה.!

כנראה שהתייבשתי בבומבמלה וחזרתי הביתה אתמול בערב במצב גופני עגום. בכל מקרה, בהנחה שכולכם אוהבים מוזיקה אירית יש לי כבר תכנית סודית איך להעביר את ה 2-2.5 שעות הראשונות. עוד כמה פרטים: באיזה שעה יהיה המפגש ועד איזה שעה? אני עדיין לא יודע אם הבית שלי מתאים לכם למפגש או לא (למי שהתקשר אלי אני מצטער, נגמרה לי הסוללה ממש מהר).. כמה מכם מתכוונים להגיע?

p i n g o

New member
אני יכול להגיע,

ואני חושב שלא תהיה בעיה מבחינת תחבורה - מקסימום אפשר להיפגש איפה שהוא ולנסוע משם. השאלה מה נעשה במפגש עצמו... צריכה להיות תוכנית כלשהי שלא סתם נשב ונתייבש!

למעלה