תעמולה...

קרני

New member
תעמולה...

אנחנו מדברים כל יום, לפחות פעם ביום (בעיקר בשעות היום...) שיחות של אנשים שכבר מכירים אחד את השניה, של אנשים שיש ביניהם קירבה מסויימת. הספקנו לדבר על כל הדברים שבעולם כמעט, ועל כל מיני מאווים סמויים שיש, על הכאבים, החיים. אנחנו מדברים, מדברים ומדברים, אבל לא על מה שנוצר בינינו. (מה נוצר בינינו??!!) הוא לא שש לפגוש אותי, למרות שאני יודעת שמדי פעם זה עובד לו בראש. אני חושבת שהוא חושש לפגוש אותי וישנן כמה סיבות לוגיות... 1. הוא לא רוצה להתאכזב מהדמות שצייר לעצמו בראש, של אותה בחורה שמאוד כייף ומעניין לדבר איתה (עד כמה עמוק יכול להיות הרגש?! הוא קיים בכלל?!) 2. אין לו שום כוונות רומנטיות, וזה סותר את כל הדיאלוג המיסתורי הזה בינינו... (חוסר נעימות שלא ניתן להתגבר עליה?! אולי לי אין כוונות?!) 3. יש לו מישהי והוא לא ממש רוצה לעשות משהו מאחורי גבה (מאחורי גבי זה יותר בטוח...?!) 4. פשוט לא בא לו לפגוש אותי (תמונה תספיק לו...) שאלתי את השאלה הגדולה, אבל לא קרה שום דבר שפתר לי את התעמולה כי עדיין לא נפגשנו... הלוואי והייתי יכולה לדבר איתו על זה... מישהו אולי יכול לפחות לדבר על זה א י ת י ?!? :)) (דברים שרואים מכאן לא רואים משם...) * * * ואם אתה קורא את זה, אולי תוכל אתה להפוך את העניין להרבה יותר מופשט...!?!?!

יפעת*

New member
רק מנסיוני

ההתלבטות הזאת, מי זה בכלל יושב שם מאחורי המסך. האם הכל אמת ואולי הוא קצת ממציא או ``משפר`` את עצמו למולי, לא רוצה לדבר איתו בטלפון.... הפחד שהרגשות לא הדדים, הרצון שזה ימשך לנצח עצום וגדול וורטואלי מאשר לא יהיה בכלל...... אבל חייבים גם הסקרנות וגם הידיעה שהרגשות והחששות משותפים, דיייי זה לא יכול לגדול יותר ולהמשיך מבלי שאני אדע אם זה זה או לא...! לכל דבר יש את הזמן שלו וכמו בכל מערכת יחסים מכל סוג שהוא יש שני צדדים ולכל אחד הנסיון שצבר בחייו הורטואליים והאמיתיים כל אחד חי עם הפחדים שלו, הרצונות שלו,החלומות שלו..... לדעתי רק לדבר ישר ולעניין בלי לעקוף בלי ללכת סחור סחור עם המון אומץ והרבה תקווה לומר בדיוק מה שחושבים. בהצלחה יפעת

אוריאנה

New member
הצדק עימך, יפעת

זה תמיד מפחיד להפגש, לשני הצדדים. תאמיני לי, קרני, אני יודעת. אני אלופה ב``מה שאתה יכול לדחות למחר תדחה למחרתיים``. אבל העצה הכי נבונה שקיבלתי לאחרונה היא לאזור אומץ, כמה שזה קשה, ולהפגש. ככל שעובר הזמן כך פחות ופחות מסוגלים לעשות את הצעד. כל זה במקרה ששני הצדדים מעוניינים להפגש. במקרה שאחד הצדדים לא מעוניין (ותהיינה הסיבות אשר תהיינה) - לא ניתן, לדעתי, לעשות דבר ואם גברים מבינים יותר ויכולים לענות לך - סבבה...

דין1

New member
קרני / אוריאנה/יפעת

היי , כמה שדברים נראים לכן כל כך פשוטים . לפעמים אני מקנא באותם אלה שהכל בחייהם פשוט וקל רוצים עושים , לא רוצים לא עושים אתן יודעות לרבים מאיתנו הצא`ט או האינטרנט הופך לחלק אינטגרלי מחייהם, לצערי בתקופה האחרונה הרשיתי לעצמי להגיע יותר ויותר לצא`ט ולהפתעתי פגשתי כאן רבים וטובים . אשר מבלים כמוני את מרבית לילותיהם כאן . לכל אחד הצרכים והרצונות שלו . האחד מחפש ריגושים ו ``משחקים `` האחר מחפש רע לרגע , אוזן קשבת וכתף תומכת ואחרים אף מחפשים זוג לחיים . במקום זה , כל אחד יכול להיות כמעט כל מה שהוא רוצה כבר ראיתי כאן הרבה טייסים , רופאים , פסיכולוגים ועוד רבים וטובים. היושב במסך מולנו יכול להיות כמעט כל אחד אפילו השכן ממול אותו לא נכיר מעולם . אנו צריכים לזכור ואמרתי זאת במקום אחר כבר קודם : צריך להתאים את רמת הציפיות שלנו מהמקום ובהתאם לפעול . ראיתי ושמעתי רבים שהחליטו לפגוש בבין זוגם הוירטואלי . זכרו המפגש כמו כל מפגש יכול להצליח וגם להיכשל . אם מחפשים אנו רק ריגושים ושיחות נפש אולי ייטב באם נשאיר את החבר הוירטואלי כמות שהוא וירטואלי . אך באם החלטנו לפוגשו , אנו צריכים לזכור ולהכין עצמנו לרע מכל ואוליי לטוב מכל. יתכן שאותו יפה תואר , וחד לשון , יהיה `` מכוער `` . אבל וזהו אבל גדול ( !!!! ) באם החלטנו לזרום ואנו חושבים כי `` זה בדיוק מה שחיפשתי `` צריך לנסות להעיז ולקוות שלא נתאכזב . מאחל לכולם פגישות וירטואליות מהנות ונעימות ובמיוחד לאלו מבננו אשר העזו ונפגשים או עומדים להיפגש תזכרו להנות `` זה רק ספורט `` ( חחחח ) ממני

יפעת*

New member
דין

מה שכתבת לא שונה בהרבה ממה שאני כתבתי ובוודאי ששום דבר לא פשוט, מנסיון. יפעת

טוליפ,

New member
מי את?

מי את,יושבת שם מולי? אשה רגישה,מבינה אותי.. יודעת שמוע, להקשיב, איתה,מרגיש תמיד אביב.. מי את,כל הגיגי נפשך פתוחים כספר לפני.. ורסיסי צחוקך. שמעתי..מדברים אלי.. האם חלום,או סתם אחת, אשה דהוייה, כמו שכנתי עיתים רואה מחלוני? מי את,האם אפשר, לומר לך כל,עתיד..עבר.. האם דיברנו,שווא,לריק? רק זאת אדע, לי זה.. לא מספיק...

אדמוני*

New member
לפעמים התשובה לדברים כל כך פשוטה

צריך להרים עניים ולזרום, אמת בכך וזה כבר לא סוד שהמקום הוירטואלי הזה טומן בכוחו מעין קסם מסויים אם אנו מעוניינים בנפש התאומה שלנו. לצערנו יש דברים שאנחנו מפתחים בעוד מעוד , אולי ,ואולי יש סיבה מוצדקת לכך שאת מדברת עם אותו אדם ולו בכדי להיות שם בשבילו ,ולאו דווקא בהמשך זוגיות מעבר לנט. 1.רגש נמצא תמיד השאלה באיזה אופו ולאיזה מטרה. 2. יש רומנטיות מסויימת השאלה אולי גם הוא מתרגש באותה מידה וזאת הסיבה. 3. לראות תמיד את הצד השני באותה מידה שאת רואה את שלך. 4. תמונה שווה אלף מילים ,לא בהכרח. לדבר עם האדם ממול ולא לשמור דברים בלב אין יותר קל מזה ,ולפעמים טוב לדבר ולפעמים עדיף להמתין עם המחשבות ולדעת מתי בדיוק הזמן המתאים, שהזמן המתאים חשוב יותר ממה שאומרים. וכן אולי יש לו מישהי,אולי לא ,רק את יודעת את טיב השיחות ,רק את יודעת מה חוזק הכימיה ,וכל מקרה הוא האישי בפני עצמו . לכן קרני כל עוד יש את הדברים שמקנה לך את ההרגשה הטובה ,מעין איש שיח נעים הליכות מה רע בכך ,ולא משנה מה קורה כרגע תני לדברים להתפתח לבד והתשובה בלאו הכי תגיע בקרוב . בהצלחה....:)))

למעלה