תעלות באוזניים

liza26

New member
תעלות באוזניים

אמא שלי בת 60 וסובלת לאחרונה המון משפעות כמובן שמטופלת באנטיביוטיקה אבל אחרי שבועיים חודש- הכל חוזר. לאחרונה התפתחו כאבים באוזן ימין והשמיעה ירדה ההרגשה שלה היא שהאוזן אכן סתומה וזה כנראה גרם לה גם כאבי ראש בהפניית רופא א.א.ג בבדיקת שמיעה התגלתה סתימה בתעלה זה הסיפור ועכשו לשאלות
: האם נר הופי יכול לעזור והאם אפשר לקבל טיפול דרך קופ"ח מה יכול לעזור חוץ מזה ושאלה גם למאיה - (**אוהבת נורא את הגישה שלך**): מה היא לא רוצה לשמוע???מה יש באוזן ימין?? אני מטפלת בה מדי פעם ברייקי שמפחית את הכאב אבל לא יותר מזה אשמח לקבל תשובות ותודה רבה רבה רבה מראש
ליזה

freearth10

New member
אז יש גם מי שלא נפגע מהתשובות שלי?

היי ליזה, באמת עשית לי את היום, כי בזמן האחרון אני מרגישה שאני פוגעת ביותר מידי אנשים וזו ממש לא הכוונה שלי, אז שמחתי שיש גם מישהי שמקבלת את התשובה שלי כך כמו שהיא מתוך המון כוונה לעזור ותו לו. אז אם אני אומרת כאן דברים שנשמעים קשים - זה רקמה שאני חושבת ויכול מאוד להיות שאני טועה, כי אני הרי לא מכירה אותך ובטח שלא את אמא שלך. אז קודם כל יש לאמא שלך מזל גדול שיש לה אותך ואת יכולה לעזור לה ברייקי(ואת יודעת מה, אפילו סתם במגע שכל כך חשוב בגיל הזה) גם אם את לא רואה תוצאות של כאן ועכשיו. סתימה באוזן ימין מראה שאמא שלך לא רוצה כרגע להקשיב עוד לתשובות הגיוניות. מי שנמצא בקרבתה מדבר הרבה יותר ממנה ולא נותן לה את האפשרות לעכל. היא מרגישה בזמן האחרון שהיא נתונה ללחץ (חיצוני)מתמיד ואולי אפילו פוחדת מלחץ זה. יש בה תחושת אשמה וביקורת עצמית ולכן אני חושבת שהמגע שלך כן מאוד עוזר. אז אולי אמא שלך ויתרה על הרצון לשמוע ומעדיפה להרגיש... תרגילי אזניים: בקשי מאמא שלך למתוח את הקשת שבאוזן החוצה (כלומר לישר אותה) מלמעלה למטה כמה פעמים ולהשאר כמה שניות בכל נקודה ולסיים בכיוון העולה. אולי קצת יותר באוזן ימין אבל לא להזניח גם את אוזן שמאל. אחר כך בקשי ממנה לשבת כאשר כפות ידיה על אוזניה. תני לה לשבת כך כמה דקות (עדיף בעיניים עצומות) והזכירי לה מידי פעם לנשום עמוק. תרגילי כתפיים: בקשי מאמא שלך להרים את הכתפיים (כמו ילד שאומר לא רוצה) ולהזיז לאט את הראש מימין לשמאל ומשמאל לימין(לא לאחור). לאחר 1-2 דקות בקשי ממנה להרפות את הכתפיים ולהמשיך באותה התנועה כשכל פעם היא מנסה להרחיב את קשת מרחב התנועה. והמון המון אהבה שתחזיר לה את היציבות והבטחון שלה בעצמה.
מאיה (חיבוק תמיד מחמם ומאיר והוא אפילו כאן צהוב צהוב כמו שאת אוהבת)

liza26

New member
מאיה!!!!../images/Emo24.gif את מקסימה !!

SORRY על האיחור בתגובה ותודה גם למוטימוס מאיה - דייקת ב- 100 אחוז !!!! ממש פקחת לי את העיניים. ישר התקשר לי למקום שהיא גרה בו ומתי זה התחיל. זה התחיל כשהיא עברה לגור ליד אחותי וואו וזה כל כך מתקשר ביחד
מאיה- תודה תודה תודה אני אומר לה לעשות את התרגילים היא ממש כבר לא מוכנה לשמוע על עוד אנטיביוטיקה (שוב- אוזניים) ואני מבינה אותה- האנטיביוטיקה ממש מתישה את הגוף ושוב תודה רבה
גדול גם לך ליזה

מוטימוט

New member
otitis media

ובעברית דלקת אוזניים - בדר"כ באוזן התיכונה עם סימפטומים אופיניים דומים: כאב, לחץ, ירידה בשמיעה, כאב ראש וסחרחורת. ראשית, ניתן לעזור בדיקור סיני ובמקביל הייתי ממליץ לקחת אנטיביוטיקה באופן מיידי ולא לשחק עם זה. למניעת התופעה בעתיד ניתן להעזר בצמחים סיניים או דיקור. בברכה מוטי

למעלה