תעלומת סלוקינג

תעלומת סלוקינג

פשיייייייייאלללה איזה תסבוך צריך לעמוד על הסלע לכבוש כתר ולקבל ביס בראש טוב שלא סיבכו ת'חיים מה דעתכם

Light woman

New member
כן, זה ממש קשה... אני שונאת את

סלוקינג >< אני אוהבת סלופוקים^^ הם טיפשים ומצחיקים. לעומת זאת סלוקינג סתם שוויצר, יש לו קול מעצבן, וראיתם איך שהוא דחף ממנו את המאמנת ונמאס לו ממנה. כולה צריך לעוף מעל עם פידג'יאוט... חוץ מזה, מה הקטע עם לארויטר? מה, פיקאצ'ו כבר מת? פיקאצ'ו היה מחשמל את השלדרים המסריחים, וזהו.

Masteron

New member
לא ראיתי את הפרק ביום שישי.....

זה היה על סלוקינג? מה היה?

Light woman

New member
אני ראיתי רק מהאמצע...

היה איזה סלופוק שקוראים לו ארתור, ויש איזשהי אגדה (לא שמעתי פענחתי לבד...) שהסלופוק שישים את אבן המלך שנמצאת במרכז האגם ויתפתח לסלוקינג יהיה מנהיג כל הסלופוקים והסלובוריים ויוביל אותם לגן עדן... אז באגם יש המון שלדרים, וכל סלופוק שניסה הפך לסלוברו (גם את זה לא ראיתי, רק ראיתי סלוברו אז אני מנחשת... P:) אז ארתור ראה שהמאמנת שלו בוכה, נכנס לאגם, כיסח לשלדרים שבאו עליו את הצורה, ושם את אבן המלך, ואז נתפס לו שלדר על הראש והוא התפתח לסלוקינג. הוא פתח פתח מתחת למפל, והוביל את הסלופוקים והסלוברויים ל"גן עדן" עלק... סתם מקום נאחסי וצפוף... בכל מקרה, הוא הפך להיות ממש שחצן, והמאמנת שלו חיבקה אותו הוא חיבק אותה שתי שניות ואז דחף אותה בעדינות כרמז בוטה שהוא צריך לעזוב. בקיצר, ניהיה שוויצר מגעיל. פרק דפוק למדי שסתם נועד למשוך זמן.

CoolBoy14

New member
למה מה רע בסלוקינג? אני אוהב אותו

חח באמת לסלופוק יש פנים כאלה של דביל...אבל הוא חמוד היה פרק יפה אני לא כל כך אוהב את לרביטר ובפרק הזה גיליתי דבר חדש תמיד הייתי בטוח שסלוקינג הוא השלישי והוא מתפתח מסלוברו...

OFIRB9

New member
וווואאאאקקק!!!!!

מי זה הפוקימון הזה?!?!?!?!?! מתי פיינקו התפתח?!??!?! >מכה את עצמי בראש כי לא ידעתי< פיינקו התפתח!??!? מתייי?!?!?!?! לא מבינה!!!!!!!!!!!!!!!! מי זה?!?!!?!

oferst2

New member
הוא בטח התפתח ביום שהייתי

ברפטינג בנחל דן, זה היה יום רביעי אני חושב, בכל מקרה אתה לא טעית, סלווקינג באמת מתפתח מסלוברו במשחקים, אבל בסידרה דופקים את כולם אבל בצדק, הם רוצים לעשות את זה הגיוני, איך?אם שלדר נמצא על הזנב של סלוברו כבר אז איך הוא יגיע לראש שלו כשהסלוברו הזה יהיה סלוקינג?זה פשוט לא הגיוני כשמסתכלים על זה מנקודת מבט מציאותית ולא מבחינת המשחקים ולכן הם החליפו את חוק הפיתוח שסלווקינג מתפתח מסלוופוק ולא מסלוברו, בכלל, מה פירוש השמות של הסלוופוק/ברו/קינגים? איטי = Slow = איטי פוק = Poke = פוקימון ברו = Brother = אח(אולי, לא בטוח) קינג = את זה כולם יודעים

CoolBoy14

New member
גם זה שכל השלדרים קפצו היום..-

אני הייתי בטוח שסלופוק צריך להתאמץ מאוד כדי לתפוס שלדר שהוא ינשוך אותו...לא חשבתי שהשלדרים כל הזמן מנסים לנשוך אותם ודרך אגב הייתה לך טעות שכתבת פעמיים איטי בפירושים במקום בהתחלה לכתוב סלו...אבל לא משנה

Houndour

New member
גם במשחק

סלואוקינג מתפתח מסלואופוק ולא מסלואוברוו. אין ואסור ולעולם לא יהיו אי התאמות כאלה בין המשחק לסדרה.

K00lVulpX

New member
אני חשוב שהיה פרק בסדר...

המבטא הבריטי של סלוקינג קצת מעצבן כזה... ואני גם לא זוכר שפיינקו התפתח לפורטרס... ואני לא הבנתי למה סלופוק לא מושפע מ-Screech... ומה הקטע של השלדרים הקופצניים?! וכן יש אי התאמה, לא צריך שלדר בשביל שסלופוק יתפתח

gloom

New member
נכון

תעלומת הפורטרס מתי לברוק התפתח פינקו? אני אפילו לא זוכר מתי התפתח לו גולבט כל מה שאני זוכ רזה שערוץ הילדים הפסיק לשדר פרק לפני המכון של גולדנרוד

oferst2

New member
פיינקו התפתח בפרק

"אנטיי והנשמות הרעות שבתוך האגם"

MegaMango

New member
דילגו על פרק אחד בארץ

אני ראיתי את הפרקים קודם באנגלית אז אני ראיתי גם את הפרק...אבל אני לא זוכר מה היה בו, כנראה לא משהו חשוב..

Light woman

New member
במשחק פשוט אי אפשר לבצע את זה.

אבל בסידרה כן צריך שלדר, כי אם תשימו לב לדבר הזה על הראש של סלופוק יש עיניים מאחורה... זה כמו מה שיש על הזנב....

CoolBoy14

New member
התכוונת סלוקינג לא סלופוק...

וכן שמתי לב שיש לזה עיניים זה השלדר..

למעלה