תעלומת מתח...

סקרן02

New member
תעלומת מתח...../images/Emo5.gif

שלום , בחלק האימון שלי על גב כנפיים תרגיל ראשון שאני עושה זה מתח(שלושה חזרות) ובזמן האחרון תופעה די מוזרה מתרחשת , בחודש האחרון בערך אני לא מצליח לסיים את מספר העליות שאני אמור לעשות ואני אפילו מרגיש שאני לא מתקדם במספר העליות שאני עושה בעוד שבשאר התרגילים בגב כנפיים אני סוחס בלי בעיות ומתקדם...וצריך לומר גם שבחודש האחרון לא עליתי במשקל אלא ירדתי קילו-שניים....למישהו יש מושג???

highdive

New member
מתח

תראה אחי, יכול להיות שמהלך החודש הזה אימצת את השרירים של האיזור שהמתח עובד עליו, לכן היה לך יותר קשה לבצע את הסטים שלך במתח. תראה, מתח זה תרגיל דורשני, אם עשית הפסקה גדולה מספיק ייתכן והגיוני שירדת במספר החזרות של לסט, יכול להיות שמבנה התוכנית שלך לא מחולק נכון ואתה מגיע לתרגיל הזה עייף.

סקרן02

New member
שני דברים...

קודם כל לא עשיתי הפסקה של חודש התאמנתי רציף.דבר שני גם אני לא מגיע לתרגיל הזה עייף-זה התרגיל הראשון שלי אחרי בטן.... וכמו כן שני התרגילים שאני עושה אחרי זה בגב-כנפיים(ובכלל כל התרגילים) אני סוחב בכיף ומתקדם ורק במתח אני ממש לא מתקדם... תודה על התגובה בכל מקרה.

ווטסון ידידי

לעשות חזרה נוספת זה אומר להשתפר ב-25 אחוז שזה המון ! לכן אל תקח את זה קשה יכול להיות מצבים בהם תרגילים ספציפים אין בהם שיפור או אפילו ירידה בכוח. המלצתי היא לבצע 10 חזרות ע"י עבודה אקצנטרית עם כסא (לבצע רק את הירידות). תתחיל עם התרגיל הזה ואח"כ תבצע את שאר תרגילי הגב. אחרי חודש אני מאמין שתשתפר פלאים. בהצלחה

sowhatt

New member
נכון

אחרי חודש משתפרים פלאים. לפני כ3 שנים הייתי עושה 0 מתח. התאמני בערך 3-4 חודשים והגעתי כבר ל12 מתח. להתחיל מ-0 הכי קשה מהסיבה הברורה שקשה להתקדם כשלא עושים אפילו מתח אחד. השתפרתי קודם כל ע"י עבודה אקצנטרית , רק ירידות, לאט לאט התקדמתי למתח אחד, 2, 4 ואז כבר אפשר להתחיל לעשות סטים של עליות מתח. אבל חייבים להתמיד, בלי התמדה שום דבר לא יזוז.

highdive

New member
השתפרות במתח

תחפש אם יש במכון שלך מכשיר מיוחד למתח שעוזר לך לעלות - כלומר אתה משעין את הברכיים שלך על כרית ואתה בוחר איזה משקל מהגוף שלך אתה רוצה להרים ומתחיל - זוהי דרך מאוד טובה להשתפר במתח

למעלה