תעלומה

90s addict

New member
תעלומה

יזיזה שלי באה אליי לדירה אתמול כמו תמיד, וראינו סרט והתחרמנו במשך איזה שעה ואז כשהתחלתי לגעת לה שם למטה היא התחילה להתחרמן לזוז קדימה אחורה...ואז היא הזיזה לי תיד ואמרה לא...והמשכנו וכל פעם שזה התקרב לסקס...היא התרחקה...וסירבה להגיד לי למה...כמה שלא שאלתי פשוט לא רצתה להגיד לי למה...והיא הייתה חרמנית רצח וממש נאבקה עם עצמה כדי לסרב...אז מה זה יכול להיות? עכשיו אין לי בעיה עם זה שהיא לא רצתה לעשות סקס...לא חייבים כל הזמן...אבל אני לא מבין למה...אני יודע שזה לא היה מחזור כי היה לה רק לפני שבוע... יש לכם השערות מה זה יכל להיות?

אה..... לא שמתי לב...

בפעם הבאהאני עדין לא אעשה שעווה - מדובר על הראש שלי (וכן על הראש העליון ולא התחתון במקרה הזה)

ruben74

New member
ממממ...אתה..

בדרך החוצה!!!

90s addict

New member
לא יודע...היא רוצה לבוא עוד פעם

ומדברת איתי על מה נעשה עוד שבועיים שלוש וכאלה... וגם וואלה יכול להיות שזה בדרך לסוף ולא ממש כואב לי מזה...אבל הסקרנות הורגת אותי....

ruben74

New member
אולי....

באותו יום היתה עם יזיז אחר והוציא כול האנרגיות ????

הסקרנות הורגת את החתול. קצת רצינות

איש, למה שלא תשאל אותה מה קרה
למה לא רצתה להמשיך. אבל מצד שני, אם היא מדברת על המשך של זה, מה אכפת לך, לא רצתה לשכב באותו הערב. רצתה לגרום לך לרצות אותה יותר, לחמם אותך יותר לפעם הבאה. לא קרה כלום. מקסימום, נכנסת אחר כך למקלחת ונהנת עם עצמך. לא בושה.

מאמי 29

New member
יכול להיות שהיתה לה דלקת?...

או אולי פיטריה? ואולי סתם לא בא לה? הכי טוב תשאל אותה

tryme 2 m

New member
מה הבעיה שלך?

לא רוצה נקודה? מה כאן השאלה? אז מה אם היא נתנה לך לגעת? היא לא רוצה יותר מזה...גם אם אתם עשיתם את זה כבר. היא יכולה להזמין אותך עד הפתח...ולהתחרט. תשתוק ותהנה...או תתבעס...בעיה שלך. לה...בכל שלב...מותר לסרב!!! עובדה!!!

90s addict

New member
מעבר למקובל...אבל

מגיע לי לדעת לא? אני יודע שהיא רצתה...ונסוגה מסיבה לא ברורה....וזה מטריף לי תראש כי אם הייתה לה פתרייה אוליי קיבלתי אותה מהפעמים הקודמות...אוליי יש מישהו שהיא מעוניינת בו מעבר לסקס...מגיע לי לדעת... ומה זאת התוקפנות הזאת יא עומו? אני יודע שזכותה לסרב ולא בגלל זה אני מבואס בכלל...

tryme 2 m

New member
עומו?????? חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עומו? לפי צורת הדיבור שלך...מגיע לך!!! אתה מקשיב לאנשים "ממש"...פלא שאין לך התבונה או הרגישות המתאימה כדי להבין אותה ולכבד את בחירותיה? לא קשור לפטריה...אולי זה קשור לאופייך ולאופן הדיבור שלך? פשי...אתה...פשוט בן אדם נפלא...פשוט נפלא.

90s addict

New member
תודה רבה...אני באמת אחד הנפלאים

אבל זה שקראתי לך עומו (ובצדק עם כל העוינות שלך) לא קשור למקרה שלי איתה...ואני כן קשוב....ועוד פעם אני מכבד את הבחירה וזה לא מה שמטריד אותי בכל העניין...הסירוב שלה לתקשר היא הבעיה מבחינתי ולא הסירוב לסקס

tryme 2 m

New member
רק שתדע..."עומו" כותבי עם "ה"

כלומר הומו...שאני כמובן לא... אבל רגוע...אי אפשר להכריח בן אדם לדבר אם הוא לא רוצה. קראת לה יזיזה...אז תגזור מזה את הסיבה. אני החיים לא קראתי לאף אשה שפגשתי מימי "יזיזה"...זה משפיל ומבזה. זו דעתי. אתה לא חייב לקבל אותה. אולי הבעיה טמונה באופן שבו אתה מתייחס אליה - במקום לדבר עליה כמו על ידידה, או שותפה לסקס, או שותפה לעונג...או כל תיאור אחר מלבד יזיזה שהפירוש של המילה הוא "אחת שאני מזדיין איתה מידי פעם"...במקרה כזה...ממש לא חייב לדבר או לספר...וגם לא צריך להפגע או להעלב מזה שהיא בוחרת לא לדבר איתך.

90s addict

New member
אני מודע לאיות הנכון

ואין שום חוסר כבוד בזה שאני קורא לה יזיזה....בשבילי זה אומר ידידה שאני מקיים איתה יחסי מין...ואין לזה שום היבט משפיל ויש לי את מלואו הכבוד אליה...

למעלה