תעלומה

pollyanna

New member
תעלומה

בפרק מספר 49 של הסדרה היומית (והלא מוצלחת) "חשופים" של הוט, מתנגן שיר של אלאניס שאני לא מצליחה לזהות ואולי בכלל לא מכירה. חשבתי שאולי זה שיר מSSC כי זה האלבום היחיד שאני לא מכירה את כל השירים בו בעל פה, אבל בכל זאת...לא נראה לי...האם מישהו ראה את הפרק ויודע?

תקשיבו אני חושב שזה השיר הכי טוב של

בכל הפרויייקט FOE אני מאוהב בשיר הזה, איזה הפקה מעולה איזה מילים....

SleepySh

New member
אתה מתכוון אחרי Orchid ../images/Emo13.gif

Orchid ו-20/20 הם השירים היחידים שאני שומעת, והם אפילו לא באלבום. עצוב.

pollyanna

New member
וואו תודה! תיארתי לעצמי שאולי זה זה

דווקא בגלל שלא הצלחתי להשיג אותו עד עכשיו...מעין חוק מרפי כזה...מילה טובה לעורך המוסיקלי של הסידרה ששם אלאניס ועוד שיר דנדש שהוא בכלל ביסייד.

SleepySh

New member
אומנם אם הרבה יותר טובים-

מקוב השירים באלבום. אבל לא הכי התחברתי ךכך הדאומד האלקטרוני שמאפיין את האלבום החדש. בהתחלה בהחלט היה מהנה לשמוע אותם, ביחוד שזה משהו חדש מאלאניס, אבל אין להם את הדבר הזה שתופס אותך לאורך זמן. וחבל, כי המילים ממש מצוינות, אבל כל הסאונד האלקטרוני, לא מתחברת אליו כ"כ. אני מבינה למה היא לא הכניסה את הבייסידים לאלבום, כי אין להם את המאפיין האלקטרוני שהיא הלכה איתו בדיסק, אבל מאוד חבל, כי רוב הבייסידים הרבה, אבל הרבה יותר טובים מרוב(אם לא כולם) השירים בדיסק. לדעתי זה פיספוס מצידה.

l TearDrop l

New member
אוקי,

מאוד אהבתי את כל המרכיבים של Tapes ועדיין לא התמכרתי לMoratorium אבל אין ספק שהוא אחד הטובים שם. ומסכימה איתך בקשר לביסיידים. האלבום גם ככה מבולגן בלי שום כיוון ככה שלא נראה לי שזה שאין להם את המאפיין האלקטרוני זו סיבה כזאת משמעותית במקרה הזה לא להכניס אותם לאלבום, אבל כן, בטח בגלל זה היא עשתה את זה וזה באמת פספוס.

אני חושב שקצת נסחפת

האלבום הזה רחוק מלהתאפיין כאלבום אלקטרוני! זהו אלבום רוק\פופ הם נגיעות (קטנות) של אלקטרוניות. השיר היחיד שאפשר להגדיר אותו כאלקטורני לגמרי זה 20/20 ואני חושב שבגלל זה הוא כ"כ מעולה! הוא מרענן ומחדש!

למעלה