"תעלומה טיפולית"....

lady parket

New member
"תעלומה טיפולית"....

היי..... כתבתי כאן בעבר לגבי טיפול שלי עם הרפלקסולוגית שלי,שהסתיים השבוע אחרי הרבה זמן. (כשנה וחצי). שלומי ....התגעגעתי :) מכתב ארוך לסבלניים שביניכם..התוצאה היא ממש בסוף... אני חייבת לפרוק...משהו שקרה לי ......משהו שלא קורה כל יום ...אנשים...למביני עניין ומשופשפים בחיים..מסקרן ביותר......: מטרת הטיפול היתה לשנות בי הסתכלות שונה על החיים...גישה של אהבה ממשית כלפי הסביבה וכלפי עצמי...ושקט נפשי..... אני בחורה צעירה...בת 20....היה שרוי בי המון לחץ במשך הרבה שנים, לחץ מיותר..שנובע מטראומות,התעללויות נפשיות שעברתי. באיזשהוא שלב של הטיפול הצלחתי בשינוי מדהים להגיע לתובנות ששינו לי את החיים,הרגשתי מה זה באמת לחיות...יחד עם זאת הגעתי למצב כזה שאני פתאום מבינה את ה.... "לדעת מי אני,לזהות בדיוק איזה אנשים טובים בשבילי ואיזה לא, לדעת איך לנפנף כשצריך ואיך לעשות זאת, ....גיליתי את היכולת שלי לדעת להסתדר עם כל בנאדם בחיים שזה משהו שכשאתה מכיר בו, אתה מסודר :) חח.... ואז גם גיליתי איך מחייכים באמת..להשתחרר,לטעום את הרגע הזה של הנאה מ...דברים, כי הייתי אטומה .... והשתחררתי אכן במשך כמה חודשים הייתי פעילה מינית,הרגשתי על אמת את החיים האמיתיים ....אנחה עמוקה במיוחד במדיטציה:) היה לי ביטחון עצמי גבוה אבל לא היה לי ביטחון עצמי גבוה...והמבין יבין? בקיצר גם היתה לי חזות בוגרת,מבחוץ ומבפנים,תובנות אדירות....ביטחון עצמי גבוה מאד וזה הגיע למצב שהמטפלת שלי אמרה לי שאני בנאדם מדהים ושלגילי יש לי יכולות בלתי רגילות וכו' ותכלס הרגשתי שאנחנו נהפכות לחברות...וגיליתי שכיף לי איתה לאללה ושאני מאד רוצה להתחבר אליה. (בחורה צעירה...אין לה את ה30) ואני בלי קשר בנאדם שמנסה ליצור קשרים רק עם אנשים בגילאים האלה..לא אוהבת צוציקים. (אני לא יודעת מה זה חברויות...לא יצא לי "לטעום"....תמיד ריציתי את כולם או שהייתי קיפוד שמרחיק את כולם כדי להגן על עצמי) בזמן האחרון היא טסה לחו"ל ונכנסתי לדיכאון ואני יודעת שזה לא קשור אליה...וטוב שכך..כי זה טיפשי ליצור תלות...חבל... אחד הדברים שלמדתי בטיפול זה לשדר את מה שאני רוצה באמת לשדר כשהמטפלת חזרה מחו"ל שידרתי לה דברים שבכלל לא התכוונתי לשדר והטיפול הסתיים. א. שידרתי לה שאני נלחצת לידה...והייתי לחוצה באותו יום..מאד...במיוחד אחרי תקופה של משבר שיש בתוכו מכלול שאני לוקחת איתי ליום יום וחיה עם זה שניה שניה וכל הזמן בתוך זה... לא הצלחתי להשתלט על התגובות שלי,על המודעות שלי, אני כמעט בטוחה שהיא הפסיקה את הטיפול כי עלה לה לראש שאני כנראה מאוהבת בה.... כי בבום אחד שני מפגשים שאני מתנהגת מאד מוזר ומרתיע מאד....דיי זה כבר מאוס....אני יכולה להבין אותה...ואתם? מצד אחד זה הצעד הכי חכם שהיא עשתה כי היה בינינו קשר מאד מיוחד והרסתי אותו בגלל שאני לא מאוזנת ..זה כבר היה שלב של כיף ו...לא הרגשתי יותר יחסים של מטופלת מטופל, נראה לי שגם היא לא...אז ראבק אחרי שנה וחצי טיפול אני לא מאוזנת ואני מתנהגת בצורה כזאת שזה מרתיע!!..כן ..גם אותה...כי זה היה על סטטוס כזה של חברות וכבר לא בטיפול..מבינים אותי ? מצד שני אני הרוסה...הותרתי רושם מוטעה ואני שוב חוזרת לתקופה של גיל ההתבגרות שאני לא יודעת איך להתנהג בחברה ושוב החוסר הביטחון ושוב לטחון מים (מחשבות) ושוב משדרת מסרים לא נכונים.... מה זאת הנסיגה הזאת?.......אני לא מבינה את זה......זה כאילו לא עברתי כלום בחיים...ועברתי המון דברים,למדתי מהם..זה העניין...פתאום עכשיו זהו אני כבר לא מלומדת..וצריך להתחיל הכל מהתחלה.....אני משתגעת.... אני חולה על הבחורה הזאת, אני לא מאוהבת בה ותודה לאל שאני לא מאוהבת בה.....ידעתי לשים את הcut שלי ולא להיכנס לזה. אבל נעשיתי ילדותית רצח ובנאדם אחר לגמרי..........................שאני לא מכירה........... העברתי לכם ת'זמן?......אשמח לתגובות מעניינות....? יום נפלא שיהיה לכולם... מישהו מבין לליבי?........

lady parket

New member
שכחתי לציין ש..

אני כל הזמן נחושה להשתנות..לחזור לעצמי יותר נכון...ובגלל זה אני נלחצת מדברים קטנים, הטיפול הזה לימד אותי פרופורציות שלא ידעתי מעולם.... הכל נעלם... המוח ריק,לא מצליחה לחשוב.. אני בחורה כל כך אינטליגנטית שיחד עם זאת לא חושבת שאני יודעת הכל ושאני גיבורה גדולה אני אחת כזאת שכל הזמן לומדת מאנשים וזה איפה אני? איפה?.................................................... כ"כ כואב לי שזה נהרס בבום...זה לא מובן לי...תעלומה טיפולית....

2blikeangel

New member
שלום

לדעתי האישית, אין פה תעלומה טיפולית, והיא לא בהכרח חשדה שאת אולי מאוהבת בה אלא יתכן שהיא הבחינה שהטיפול שלה בך יוצר בך תלות גדולה מדי בה. למה כשהיא מטפלת בך את מרגישה נפלא וכשהיא לא מטפלת בך את אבודה? תלות. לא יצרת איתה קשר נקי אלא קשר של תלות וצורך ומרוב תלות שלך בה, אני בספק עד כמה הטיפול באמת תורם/תרם לך. את ניזונה מהקשר, מהמטפלת ומהמחמאות שלה אליך ומתשומת הלב שלה ופחות ניזונה מהטיפול נטו. בשלב מסוים הטיפול איבד לדעתי מערכו. כשאת מנסה ללמוד מאנשים ולהתפתח- האם יתכן שאת מאבדת את עצמך? שאכפת לך כל כך מזולתך ופחות מעצמך? שמשקיעה את כל האנרגיות שלך באדם שמולך? שאת תלויה במה שהוא יגיד ויחשוב עליך? בפידבקים שלו? אם את רוצה להבין, את יכולה אולי ליצור קשר עם אותה מטפלת ולשאול אותה מה קרה שהפסיקה לטפל, מה ההסבר שלה? בכל זאת שנה וחצי- אז יש סיכוי שהיא תתן לך תשובה כנה ואמיתית שתסייע לך לצאת מהבלבול הרגשי שנקלעת אליו. מקווה שנתתי רעיונות למחשבה וזכרי, זו רק דעתי, אני לא מכירה אותך ויתכן שאני טועה. קחי רק מה שמתאים לך ומצלצל לך נכון. ענת

avorly

New member
../images/Emo189.gif, ברוכה השבה

חסרת לנו

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

מסכימה עם
, לדעתי הבלבול רב ולכן קשה לרות בבירור.

למעלה