תעיפו מבט בזוועה...

אדמונד

New member
תעיפו מבט בזוועה...

צרפתי קישור שמראה קצת מן הזוועה שאירע בפינוי המאחז חוות גלעד. מה דעתכם???

qweasd1

New member
אתה אפילו לא מספיק אמיץ לתת כתובת E

EMAIL של HOTMAIL?!? אתה אמיץ שם, על הגבעות, לתקוף שוטרים?! שמע, אם אתם חושבים שאנשים לא יודעים כמה שוטרים נפגעו שם, אז באמת שאתם חיים על פלנטה אחרת. גול עצמי כזה מזמן לא ראיתי. איך אתה מעיז לנסות לנגן לי על הרגשות עם תמונות של ילדים פצועים, כשמה שאני יודע זה שנפצעו יותר שוטרים ממתנחלים?? איבדתם את הצפון לגמרי!! אני במקומכם הייתי משטתח אפיים בפני השוטרים בתחינה לקבלת סליחה, אפילו שלא מגיעה לכם.

היי אדמונד מה שלומך ?

אתה אדמונד מפורום מולדת ? ד"ש למנהל שלכם וחבר טוב תומר פרייז

oren*

New member
באמת זוועה, בפיזור הפגנות של ערבים

השתמשו בכדורי גומי, גז מדמיע ואלות ובפיזור הפגנות של הומוסקסואלים השתמשו בכפפות של בתי חולים אפלייה.

באמת זועה

משפחתך הכריזה עצמה כזבל ולא תפונה עד סוף השביתה. אכן אינטיליגנט ורהוט לשון הינך

זויות

New member
באמת זוועה שמעדיפים לחטוף מכות

מאשר להתפנות בשקט כמבקשים מהם מאה פעמים. באמת זוועה איזה סדרי עדיפויות יש לאנשים. פשוט זוועה, אין מה לדבר.

לדעתי היו עדינים מדי איתם.

אם היו מרביצים להם מספיק חזק, הם היו מתפנים מייד, ולא חוזרים לשם כל פעם מחדש (כמו היום בבוקר למשל). ככה עוצרים אנשים שעוברים על החוק, ומסרבים למלא את בקשות המשטרה בדרכי נעם. אתה חושב שהמשטרה או החיילים המסכנים האלה היו צריכים לעמוד מוד המתנחלים האלה עם פרחים בידים ולהתחנן שהם יפנו את עצמם? ><>

פלסטיק

New member
משה זר לא מחליף חולצה?

גם אחרי יום ואפילו שמוכתמת? כנראה שהאיש נזקק וצריך לעשות בשבילו מגבית

זוועה איך שריחמו עליהם ככה

שלחו לשם שוטרים בלי ציוד לפיזור הפגנות בגלל שיש לנו שר מטומטם לבטחון פנים שמוכן לסכן את כוחות הבטחון לשם האינטרסים האישיים שלו. בנוסף החוצפנים קיללו את חיילי צה"ל ואת השוטרים בקללות כגון "קאפואים","יודנראט","SS","רוצחים","שוטרים פלסטינאים" וכד´. כמובן שהם גם לא בחלו בזריקת אבנים על שוטרים, ניקוב צמיגי הניידות, פגיעה בכלי רכב משטרתיים צבאיים ואזרחיים והכאת שוטרים וחיילים. לדעתי היה צריך להפעיל שם כוח רב הרבה יותר נגד המתנחלים תוך שימוש באמצעים המקובלים על המשטרה בפיזור הפגנות אלימות במיוחד - גז מדמיע, פרשים, אלות, רימוני הלם, כדורי גומי ובסכנת חיים גם נשק חם (ע"ע מהומות אוקטובר)

עמלק

New member
הדימיון בין אופן ההצגה של המידע

שעושים חבריך לבין אופן ההצגה שעושה החמאס והחיזבאללה - הוא מדהים... אולי כדאי שכמה עריקים משורות הפרופוגניסטיים שלכם יעבדו במשרד החוץ, כדי להציל את ישראל מהברוך המדיני. איפה התמונות שצולמו כמה דקות לפני התמונות המוצגות ? אותם תמונות של יידוי אבנים על שוטרים וחיילים, אותם תמונות של מתנחלי-הקמיקזה המזנקים על גיפים נוסעים כדי לעצור אותם או שמא כדי להפצע בכוונה ? גועל נפש, חבורת עבריינים חסרי כבוד לחוק.

yo c

New member
זוועה איך שמבזבזים כ"א מיותר

במקום להביא עשירית מכמות השוטרים אבל מצוידים כמו שצריך לפינוי התקהלות בלתי חוקית מלווה בתקיפת שוטרים. כל מי שהיה שם בחר במודע להתנגד לכוחות הבטחון בכוח ואל לו/לה להלין על תוצאות מעשיו הבלתי חוקיים.

למעלה